A Linde a modern gyártás megváltozott munkavégzési követelményeinek megfelelően alakítja a logisztikai megoldásokat.
Jövőbiztos logisztikai megoldások

Technológia és innováció

Az anyagáramlás újragondolása

A hálózatokba szervezett iparban az emberek és a gépek minden korábbinál szorosabban működnek együtt. Amikor az áru- és anyagáramok irányítása digitálisan történik, és az áruk teljesen automatizált módon jutnak el a célba, az intelligens logisztika döntően járul hozzá a vállalat hozzáadott értékéhez. A Linde Anyagmozgatás már ma részt vesz ennek a jövőnek az alakításában. A Linde Anyagmozgatás mérnökei és technikusai – az alapítókhoz hasonlóan – nagy feltalálói lelkesedéssel dolgoznak az összetett intralogisztikai feladatok hatékony megoldásain. Az ügyfelek és kiszolgálók által támasztott követelmények alapos ismeretével megkérdőjelezik a szokványos megközelítési módokat. A termelékenység, biztonság és ergonómia együttese révén a flottakezeléshez és a szolgáltatásmodellekhez műszaki innovációkat és új megközelítéseket hoznak létre, amelyekkel a felhasználók fenntartható versenyelőnyökre tesznek szert.

Interaktív biztonsági mellény a maximális biztonságért

Az interaktív biztonsági mellénnyel tovább bővül a Linde MH Safety Guard rendszere, amely többek között a targoncavezetőket és gyalogosokat figyelmezteti idejekorán a veszélyekre. Az intelligens biztonsági mellény fény- és hangjelzésekkel, valamint rezgésekkel hívja fel viselője figyelmét a veszélyekre, amivel maximális biztonságot nyújt a raktárak belső és külső részein.

További információk

Assistant for the safe handling of goods

Linde Load Management Advanced makes moving goods with pallet stackers easier and safer. It gives the operator clear visual and acoustic warning signals on a large color display. It even disables the lifting function automatically if the actual load weight exceeds the maximum load capacity.

További információk

Coordinate Orders and Transport Quickly and Easily

The Linde Truck Call app simplifies the assignment of transport orders within the fleet and considerably shortens the communication process between fleet managers and drivers.

További információk

Aktív stabilitásvezérlés (Active Stability Control)

A szűkfolyosós berendezések nagy magasságban is elvégzik a munkát, és ott is, ahol szűk a hely, és a polctól mért távolság pontosan ki van számítva. Ilyenkor a raktár padlójának minden kis egyenetlensége problémát okozhat. A Linde Anyagmozgatás a K típusú targoncákhoz innovatív megoldásként az aktív stabilitásvezérlés nevű segédrendszert kínálja.

További információk

The Linde TruckSpot

Narrow racking aisles, visually restricted intersections and confusing areas often make it difficult for pedestrians to see a reversing truck in time. The Linde TruckSpot, an optical warning signal solution, uses a light signal to announce that the vehicle is approaching.

További információk

Linde VertiLight and Linde LED Stripes

Having the right amount of light at all times is essential to safety and efficiency when working with industrial trucks. With the Linde VertiLight and Linde LED Stripes, Linde Material Handling offers two innovative lighting concepts.

További információk

Linde Safety Scan

Safety is a key productivity factor when mobile handling equipment and pedestrian personnel are moving around in the same space. The Linde Safety Scan effectively minimizes the potential safety risks that can occur in a working environment.

További információk

Linde Safety Guard

Ahol anyagmozgató gépek dolgoznak, ott emberek és gépek bonyolult összjátéka alakul ki. A Linde Safety Guard egy innovatív segédrendszer, amely a jármű közvetlen környezetében fokozza a járműkezelők és a gyalogosok biztonságát.

További információk

Into the Future with Hydrogen

Fuel cells are receiving more and more interest as an energy system for industrial trucks. In addition to the short time required for refueling, other impressive aspects of the technology include its low space requirement for the refueling infrastructure, reduced energy costs as well as better environmental compatibility and hygiene. Linde already offers viable solutions for this promising, future-oriented technology.

További információk

A logisztika energiarendszere – ma és holnap

Az anyagmozgató gépek már régóta úttörő szerepet játszanak az elektromobilitásban. Mégis szembe kell nézniük egy kihívással: el kell érniük a belső égésű motorokkal hajtott járművekkel azonos mértékű rendelkezésre állást. A Linde Li-ion technológiájának erőssége ebben mutatkozik meg. Ez a megoldás emelővillás targoncák és raktártechnikai gépek esetén a savas ólomakkumulátorokkal szemben számos előnnyel rendelkezik.

További információk

Linde Safety Pilot

Az ellensúlyos targoncával előforduló borulási balesetek a Linde Anyagmozgatás Safety Pilot rendszerének használata esetén messzemenően elkerülhetők.

További információk

Dynamic Mast Control

A Linde Anyagmozgatás tolóoszlopos targoncáinak Dynamic Mast Control vezetéstámogató rendszere az alacsonyabb oszloplengések révén még több biztonságot és hatékonyságot nyújt.

További információk

Forgatható targoncavezetői munkahely és forgókabin

Hátrafelé is szabad a kilátás kificamodás nélkül: A forgatható munkahely tehermentesíti a targoncavezető gerincoszlopát. Ami pedig a járművezetőnek jó, az az üzemi folyamatokat is javítja.

További információk

Linde BlueSpot™

A Linde BlueSpot™ az útvonalra kék fényt vetítve növeli az üzembiztonságot: a LED-lámpa zaj nélkül teszi láthatóvá a targoncát.

További információk