A Linde a modern gyártás megváltozott munkavégzési követelményeinek megfelelően alakítja a logisztikai megoldásokat.

Jövőbiztos logisztikai megoldások

Technológia és innováció

Az anyagáramlás újragondolása

A hálózatokba szervezett iparban az emberek és a gépek minden korábbinál szorosabban működnek együtt. Amikor az áru- és anyagáramok irányítása digitálisan történik, és az áruk teljesen automatizált módon jutnak el a célba, az intelligens logisztika döntően járul hozzá a vállalat hozzáadott értékéhez. A Linde Anyagmozgatás már ma részt vesz ennek a jövőnek az alakításában. A Linde Anyagmozgatás mérnökei és technikusai – az alapítókhoz hasonlóan – nagy feltalálói lelkesedéssel dolgoznak az összetett intralogisztikai feladatok hatékony megoldásain. Az ügyfelek és kiszolgálók által támasztott követelmények alapos ismeretével megkérdőjelezik a szokványos megközelítési módokat. A termelékenység, biztonság és ergonómia együttese révén a flottakezeléshez és a szolgáltatásmodellekhez műszaki innovációkat és új megközelítéseket hoznak létre, amelyekkel a felhasználók fenntartható versenyelőnyökre tesznek szert.

A logisztika energiarendszere – ma és holnap

Az anyagmozgató gépek már régóta úttörő szerepet játszanak az elektromobilitásban. Mégis szembe kell nézniük egy kihívással: el kell érniük a belső égésű motorokkal hajtott járművekkel azonos mértékű rendelkezésre állást. A Linde Li-ion technológiájának erőssége ebben mutatkozik meg. Ez a megoldás emelővillás targoncák és raktártechnikai gépek esetén a savas ólomakkumulátorokkal szemben számos előnnyel rendelkezik.

További információk

Linde Safety Pilot

Az ellensúlyos targoncával előforduló borulási balesetek a Linde Anyagmozgatás Safety Pilot rendszerének használata esetén messzemenően elkerülhetők.

További információk

Dynamic Mast Control

A Linde Anyagmozgatás tolóoszlopos targoncáinak Dynamic Mast Control vezetéstámogató rendszere az alacsonyabb oszloplengések révén még több biztonságot és hatékonyságot nyújt.

További információk

Forgatható targoncavezetői munkahely és forgókabin

Hátrafelé is szabad a kilátás kificamodás nélkül: A forgatható munkahely tehermentesíti a targoncavezető gerincoszlopát. Ami pedig a járművezetőnek jó, az az üzemi folyamatokat is javítja.

További információk

Linde BlueSpot™

A Linde BlueSpot™ az útvonalra kék fényt vetítve növeli az üzembiztonságot: a LED-lámpa zaj nélkül teszi láthatóvá a targoncát.

További információk