Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Technológia és innováció

Jövőbiztos logisztikai megoldások
A Linde a modern gyártás megváltozott munkavégzési követelményeinek megfelelően alakítja a logisztikai megoldásokat.

Az anyagáramlás újragondolása

A hálózatokba szervezett iparban az emberek és a gépek minden korábbinál szorosabban működnek együtt. Amikor az áru- és anyagáramok irányítása digitálisan történik, és az áruk teljesen automatizált módon jutnak el a célba, az intelligens logisztika döntően járul hozzá a vállalat hozzáadott értékéhez. A Linde Anyagmozgatás már ma részt vesz ennek a jövőnek az alakításában. A Linde Anyagmozgatás mérnökei és technikusai – az alapítókhoz hasonlóan – nagy feltalálói lelkesedéssel dolgoznak az összetett intralogisztikai feladatok hatékony megoldásain. Az ügyfelek és kiszolgálók által támasztott követelmények alapos ismeretével megkérdőjelezik a szokványos megközelítési módokat. A termelékenység, biztonság és ergonómia együttese révén a flottakezeléshez és a szolgáltatásmodellekhez műszaki innovációkat és új megközelítéseket hoznak létre, amelyekkel a felhasználók fenntartható versenyelőnyökre tesznek szert.

Reverse Assist Camera

A kamera alapú Reverse Assist Camera rendszer mesterséges intelligencia használatával figyelmezteti a targoncavezetőket az emberekkel való ütközésre, és csökkenti a jármű sebességét.

További információk

Linde Door Control

A Linde Door Control alkalmazásának köszönhetően nincs több ütközés a targoncák és a gyorskapuk között. A kapuvezérlés védelmet nyújt az áthaladások során és költségtakarékos.

További információk

Gyalogosfigyelmeztető öv a maximális biztonság érdekében

A gyalogosfigyelmeztető öv fényjelzésekkel, rezgésekkel és hangokkal időben figyelmezteti viselőjét a veszélyre, így nagyobb biztonságot nyújt.

További információk

Az Ön intelligens töltéskezelése

A Linde Anyagmozgatás a connect:charger rendszerrel költséghatékony és intelligens megoldás az elektromos anyagmozgató gépek töltéskezeléséhez.

További információk

Optimális oszlop, optimális anyagmozgatás

Az R14 – R25 tolóoszlopos targoncák új HD-tolóoszlopának segítségével a Linde lehetővé teszi a jobb rálátást, a nagyobb emelési magasságot, a nagyobb stabilitást és a nagyobb maradék teherbírást.

További információk

Steer Control

A Linde Steer Control az emelővillás targoncák kormányzásának forradalmi koncepciója. Mini vezérlőkerék vagy joystick helyettesíti a hagyományos kormánykereket.

További információk

Linde Motion Detection

A Linde Motion Detection egy segédrendszer, amely felismeri a targonca mögötti mozgásokat, figyelmezteti a targoncavezetőt és segít elkerülni a baleseteket.

További információk

Az innovatív polcvédelem

A Linde polcvédő érzékelője automatikusan fékez, ha a targonca polc felé közeledik, és így megakadályozza az ütközést és a károkozást.

További információk

Többfunkciós Linde vezérlőkar

A többfunkciós Linde vezérlőkar egy új ember-gép interfész, amely egyesíti magában a működtetéshez szükséges összes funkciót, valamint biztosítja a kimagasló szintű ergonómiát és az optimális kezelhetőséget.

További információk

Segédrendszer az áruk biztonságos kezeléséhez

A Linde Load Management Advanced egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi az elektromos raklapemelővel végzett rakománykezelést. Az eszköz egy nagy színes képernyőn egyértelmű vizuális, illetve akusztikus figyelmeztető jelzéseket ad a kezelő számára. Ha a rakomány tényleges tömege meghaladja a jármű maximális teherbírását, a rendszer automatikusan blokkolja az emelőfunkciót.

További információk

Megbízások és targoncavezetők egyszerű koordinálása

A Linde Truck Call alkalmazás leegyszerűsíti a szállítási megbízások flottán belüli kiosztását, és lerövidíti a flottakezelő és járművezető közti kommunikációs utat.

További információk

Aktív stabilitásvezérlés (Active Stability Control)

A szűkfolyosós berendezések nagy magasságban is elvégzik a munkát, és ott is, ahol szűk a hely, és a polctól mért távolság pontosan ki van számítva. Ilyenkor a raktár padlójának minden kis egyenetlensége problémát okozhat. A Linde Anyagmozgatás a K típusú targoncákhoz innovatív megoldásként az aktív stabilitásvezérlés nevű segédrendszert kínálja.

További információk

A Linde TruckSpot

A keskeny folyosók, nehezen belátható kereszteződések és átláthatatlan területek gyakran megnehezítik a gyalogosok számára, hogy egy tolatva közlekedő targoncát időben észrevegyenek. A Linde TruckSpot nevű optikai figyelmeztető jelzés fényjelzéssel hívja fel a figyelmet a közeledő járműre.

További információk

Linde VertiLight és Linde LED-szalagok

Az anyagmozgató gépekkel végzett munka biztonságának és hatékonyságának egyik fontos feltétele, hogy adott legyen a megfelelő fény a megfelelő időben. A Linde VertiLight fényszóróval és a Linde LED-szalagokkal a Linde két innovatív világítási koncepciót kínál.

További információk

Linde Safety Scan

A biztonság az üzemen belüli személy- és járműforgalom hatékonyságának egyik fontos tényezője. A Linde Safety Scan rendszerrel tartósan csökkenthetők az üzemen belüli forgalom biztonsági kockázatai.

További információk

Linde Safety Guard

Ahol anyagmozgató gépek dolgoznak, ott emberek és gépek bonyolult összjátéka alakul ki. A Linde Safety Guard egy innovatív segédrendszer, amely a jármű közvetlen környezetében fokozza a járműkezelők és a gyalogosok biztonságát.

További információk

„Let’s go hidrogén”

A hidrogén a jövő energiamixének fontos építőköve. A Linde Material Handling a legkorszerűbb üzemanyagcella-technológiát kínálja a járművek széles skálájához.

További információk

A logisztika energiarendszere – ma és holnap

Az anyagmozgató gépek már régóta úttörő szerepet játszanak az elektromobilitásban. Mégis szembe kell nézniük egy kihívással: el kell érniük a belső égésű motorokkal hajtott járművekkel azonos mértékű rendelkezésre állást. A Linde Li-ion technológiájának erőssége ebben mutatkozik meg.

További információk

Linde Safety Pilot

Az ellensúlyos targoncával előforduló borulási balesetek a Linde Anyagmozgatás Safety Pilot rendszerének használata esetén messzemenően elkerülhetők.

További információk

Dynamic Mast Control

A Linde Anyagmozgatás tolóoszlopos targoncáinak Dynamic Mast Control vezetéstámogató rendszere az alacsonyabb oszloplengések révén még több biztonságot és hatékonyságot nyújt.

További információk

Forgatható targoncavezetői munkahely és forgókabin

Hátrafelé is szabad a kilátás kificamodás nélkül: A forgatható munkahely tehermentesíti a targoncavezető gerincoszlopát. Ami pedig a járművezetőnek jó, az az üzemi folyamatokat is javítja.

További információk

Linde BlueSpot™

A Linde BlueSpot™ az útvonalra kék fényt vetítve növeli az üzembiztonságot: a LED-lámpa zaj nélkül teszi láthatóvá a targoncát.

További információk