Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

További intralogisztikai és automatizálási megoldások az Ön számára

Minden tökéletes szinkronban
Egy vázlatos áruraktár folyamatainak ábrája

A méretezhető és költséghatékony automatizálás az optimális anyagáramlás legfontosabb elemei közé tartozik. Az automatizált eljárások megszakítás nélküli, hatékony és rugalmas folyamatokat garantálnak. Lerövidítik az árumozgatás átfutási idejét, és minimálisra csökkentik a személyi sérülések, valamint az árukban és az infrastruktúrában keletkező károk kockázatát. Automatizált targoncákkal, a legmodernebb technológiával és átfogó anyagáramlási tanácsadással támogatjuk Önt, hogy teljes mértékben ki tudja használni gazdasági lehetőségeit. Komplex intralogisztikai tapasztalataink alapján elemezzük az egyes folyamatokat vagy a teljes anyagáramlást az árubeérkezéstől egészen a kiszállításig. Mindegy, hogy egy már meglévő rendszerről van szó vagy egy új projektről, az automatizálás célja mindig az, hogy maximalizáljuk a hatékonyságot. Szolgáltatásunk tehát nem csupán automatizált targoncáinkra korlátozódik. Partnervállalatainkkal együtt mindent az Ön rendelkezésére tudunk bocsátani, ami a folyamatok automatizálásához szükséges.

Technológia az automatizálásért

A rugalmas és méretezhető automatizálási megoldások érdekében a Linde automatizált járművek széles választékát kínálja. A MATIC-sorozat elektromos targoncái, raklapemelői és vontatói intelligens navigációs és biztonságtechnológiai megoldásokkal rendelkeznek, és a legszűkebb helyen is együttműködnek az emberrel.

Olvasson tovább

Az intralogisztikai folyamatok intelligens automatizálása

A különböző iparágakban tevékenykedő ügyfeleink nagyszámú projektjének köszönhetően a Linde átfogó ismeretekkel rendelkezik az intralogisztikai folyamatok terén. Ezen ismeretek alapján fejlesztettük ki standard alkalmazásainkat, hogy automatizálni tudjunk egy-egy folyamatlépést vagy akár komplett anyagáramlási folyamatokat.

Olvasson tovább

Intralogisztikai és automatizálási szoftver

Az anyagáramlás folyamat- és munkabiztonságáról az intralogisztikai és automatizálási megoldások digitális vezérlése és hálózatba kapcsolása gondoskodik. Ezért a Linde a legmodernebb szoftvermegoldásokat kínálja, egyebek mellett egy méretezhető raktárkezelő (WMS) és egy rugalmasan használható targoncavezető-rendszert.

Olvasson tovább