Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Felhasználási feltételek

A Linde Material Handling GmbH folyamatosan ellenőrzi és frissíti a weboldalain közzétett információkat. Minden gondosság ellenére előfordulhat azonban, hogy az adatok időközben megváltoztak. A rendelkezésre bocsátott információk aktualitásáért, pontosságáért és teljességéért ezért semmilyen felelősséget vagy garanciát nem vállalunk. Ugyanez érvényes a hiperhivatkozások révén elérhető minden más weboldalra is. A Linde Material Handling GmbH az ilyen kapcsolaton keresztül elért weboldalak tartalmáért nem felel.

Ezen túlmenően a Linde Material Handling GmbH fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk módosítására vagy kiegészítésére.

A Linde Material Handling GmbH weboldalainak tartalma és struktúrája szerzői jogilag védett. Az információk vagy adatok sokszorosításához, különösen szövegek, szövegrészek vagy képanyagok felhasználásához a Linde Material Handling GmbH előzetes hozzájárulása szükséges. A sajtóközlemények és más, nyilvánosként jelölt dokumentumok nyilvános közleményekben felhasználhatók.