Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Linde targoncák bérlése

Rugalmas bérleti megoldások igény szerint
Válogatás a Linde bértargonca-flottájából

Bértargoncák – bármilyen feladathoz

Túl sok megbízás érkezett? Szezonális csúcsot kell kezelnie? Szeretne rövid távra, rugalmas feltételekkel egy vagy több targoncát bérelni? A Linde bérleti szolgáltatása segítségével könnyedén és gyorsan reagálhat a többletmunkákra.

A Linde az emelővillás targoncák és raktártechnikai gépek bérbeadásában megbízható partnerként gondoskodik az Ön igényeire szabott, rugalmas megoldásról és a zökkenőmentes együttműködésről. Világszerte több mint 60 000 bértargonca áll rendelkezésre. Képzett szerviztechnikusainknak köszönhetően bérflottánk mindig a legmagasabb műszaki színvonalat képviseli, és szigorú minőségi szabványok alapján rendszeresek a karbantartások.

Többféle rugalmas lehetőséget kínálunk a különböző anyagmozgató gépek, így például az emelővillás targoncák egyszerű bérléséhez, akár egy napos, akár egész éves futamidőre. Annak érdekében, hogy üzeme biztonságosságát fokozni tudja és ne történjenek balesetek, bértargoncáink szakszerű kezelésével kapcsolatban képzéseket is tartunk. Az oktatásokra közvetlenül a helyszínen vagy a Linde telephelyein kerülhet sor.

Olvasson tovább

A Linde bértargoncák előnyeinek áttekintése

Sokszínűség

Legnagyobb bérflotta világszerte több mint 60 000 géppel és tartozékaikkal

Egészen közel

Átfogó bérleti szolgáltatóhálózat, kérésre kiszállítással és visszaszállítással

Szervizszolgáltatás

A Linde-szerviz mindig és mindenhol segítséget nyújt

Rugalmasság

A bérleti időszak szabadon választható, egy naptól akár egy évig

Raktártechnikai gépek és emelővillás targoncák bérlése

Elektromos targoncák bérlése

Az elektromos targoncák kompakt hajtóegységükkel, pontosságukkal és fordulékonyságukkal győznek meg. Ezek a kiemelkedő tulajdonságok együtt nagy rakodási teljesítményt eredményeznek.

Vegyen bérbe engem!

Belsőégésű motoros targoncák bérlése

A dízel-, hajtógáz- és földgázüzemű motorok intelligens vezérlésének és testre szabásának köszönhetően mindig elegendő teljesítmény áll rendelkezésre. Az eredmény: nagyobb rakodási teljesítmény a hidrosztatikus hajtásnak köszönhetően.

Vegyen bérbe engem!

Alacsony emelésű raklapszállítók bérlése

Az alacsony emelésű elektromos raklapemelők a legszűkebb térben is biztonságosan és hatékonyan mozognak. Gondoskodnak a gyors szállítási folyamatokról – legyen szó akár áruraktárról, teherautó rakodásáról vagy komissiózásról.

Vegyen bérbe engem!

Tolóoszlopos targoncák bérlése

A tolóoszlopos targoncák gyors rakománykezelést tesznek lehetővé a szűk magasraktárakban és megbízhatóan gondoskodnak a különösen hatékony munkavégzésről. Ilyen környezetben tehát ezek a járművek jelentik az ideális választást.

Vegyen bérbe engem!

Vontatók és platós kocsik bérlése

Az elektromos vontatók és platós kocsik szűk folyosókon is gyorsan, kényelmesen és biztonságosan végzik az áruszállítást. A logisztikai szerelvényekkel végzett áruszállítás során gondoskodnak a hatékony és kényelmes munkavégzésről.

Vegyen bérbe engem!

Hosszú távú bérlés

Emelővillás targoncákat vagy raktártechnikai gépeket szeretne bérelni hosszú távú használatra? Akkor tekintse meg a Linde hosszú távú bérléshez kialakított különböző modelljeit.

Az értékvesztést és a kamatokat az emelővillás targoncák vagy raktártechnikai gépek állandó havi lízingdíjjal és egyedi futamidőkkel kialakított lízingelésével tudja ellensúlyozni.Leasing Ezáltal nem köti le saját tőkéjét, és a mérlegkészítést is rugalmasan kezelheti.

Vagy vegye igénybe a Linde targoncákhoz kialakított hosszú távú bérleti csomagot, amely folyamatos rendelkezésre állást biztosít és szervizszolgáltatást is tartalmaz.Rental Package A Linde hosszú távú bérleti csomagja egy lízingelt targonca előnyeit nyújtja, kiegészítve egy rögzített havi részletű, teljes körű karbantartási és javítási szolgáltatással. Így mindig biztos lehet benne, hogy járművei bármikor használatra készek és közben a költségek is hosszú távon tervezhetők.


Vegye igénybe egyedi tanácsadásunkat és bérelje ki a megfelelő targoncát

Akármelyik opciót választja: a Linde garantálja a gördülékeny ügyintézést és a kiválasztott gép kiszállítását. Így Ön gazdaságosan és egyedileg reagálhat a megemelkedett igényekre, a rövid távú változásokra és az előre nem látható eseményekre, valamint biztosíthatja az üzemi folyamatok zökkenőmentességét. További előny: a targoncabérlés során alapos tesztnek vetheti alá termékkínálatunkat.

Támogató partner a teljes folyamat alatt

A bérlés előtt

Elérhetőség:az átfogó bérleti szolgáltatóhálózatnak köszönhetően mindig megtalálja az Önhöz legközelebbi, szakmailag felkészült kapcsolattartót.

Gyors reagálás:tapasztalt bérleti szakértőink rövid időn belül kidolgozzák Ön számára a testre szabott, rugalmas megoldást.

Iparági ismeretek:bérleti szolgáltatócsapatunk ismeri a legmodernebb műszaki megoldásokat és tisztában van a mindenkori iparági követelményekkel. A Linde így mindig professzionális támogatást ad és a legjobb bérleti megoldást kínálja.

Rendelkezésre állás:a rövid távú bérléshez valamennyi Linde telephely modern járműparkkal van felszerelve. Világszerte több mint 60 000 targoncából álló bérflottánk akár a legspeciálisabb igényt is könnyedén ki tudja elégíteni.

Rugalmasság:a targoncák bérleti időtartama – legyen szó egy napos vagy egész éves bérlésről – rugalmasan alakítható és tökéletesen az ügyfél igényeire szabható.

A bérlet során

Gyorsaság:szükség esetén a kívánt gépek a rendelés beérkezését követően 24 órán belül rendelkezésre állnak. A bértargoncák kívánt szállítási időpontban történő gyors szállítását a Linde az ügyfél számára kényelmesen és ráfordítás nélkül szervezi meg.

Megbízhatóság:kiszállítás előtt az igényelt bértargoncákat a Linde tapasztalt szerviztechnikusa ellenőrzi. Így a járművek mindig megfelelnek a Linde szigorú szabványainak, valamint a törvényi és biztonsági előírásoknak.

Alkalmazkodóképesség:akár a bérelt járművekkel szemben támasztott követelmények, akár a szükséges bérleti időtartam változik: a Linde bérleti szolgáltatása a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálja. Így igény esetén bármikor egy másik gép áll rendelkezésre, a bérleti idő pedig adminisztrációmentesen rövidül ill. hosszabbodik.

Támogatás:ha a Önnek például egy villás targonca bérlete során rövid határidővel segítségre vagy kiegészítő felszereltségre van szüksége, bérleti szolgáltatócsapatunk helyszíni tanácsadással és műszaki segítséggel mindenkor rendelkezésre áll.

A bérletet követően

Garancia:bérflottánk a legmagasabb műszaki színvonalat képviseli, ugyanakkor megfizethető. Ez azt jelenti, hogy a bérleti időtartam lejárta után sem érheti Önt kellemetlen meglepetés.

Átláthatóság:az adminisztráció és a számlázás egyszerű és átlátható. Az adminisztrációt az abszolút minimumra csökkentjük.

Elégedettség:visszajelzése segítséget nyújt számunkra szolgáltatásaink és megoldásaink folyamatos fejlesztésében. Ügyfeleink körében rendszeres felméréseket végzünk, és a visszajelzéseket közvetlenül felhasználjuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van, további információra van szüksége a Linde bérleti szolgáltatásával, bértargoncáinkkal kapcsolatban, vagy emelővillás targoncát szeretne bérelni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Örömmel nyújtunk Önnek segítséget – gyorsan és egyszerűen!