Bértargoncák átadása
Linde bértargoncák

Minőség - igény szerint

Kérje online konzultációnkat!

Felkészülve a váratlan szezonális csúcsokra

A vártnál több megrendelés érkezett, szezonális csúcsot kell kezelni vagy valamilyen esemény közeledik? Ilyenkor a személyzetre és a gépekre nehezedő extra terheléssel lehetőleg zökkenőmentesen kell megbirkózni. A „Linde bérlet“ elnevezésű rövid távú bérleti ajánlattal a nap 24 órájában megbízható partner áll a vállalatok rendelkezésére. Így ügyfeleink világszerte bízhatnak abban, hogy a megfelelő targonca, a szükséges raktártechnikai gép vagy a kívánt flotta műszakilag naprakészen és Linde minőségben áll rendelkezésre.

Egyedi és rugalmas megoldások

A Linde bérlet nem csak a sürgősen igényelt targoncák és egyéb kiegészítő berendezések gyors szállítását foglalja magában, hanem azt megelőzően és azt követően is biztosítja a szükséges tanácsadást és rugalmasságot. Ennek köszönhetően partnereink éppen ezekben a gyakran munkaigényes szakaszokban vehetik igénybe a rugalmas megoldási ajánlatokat.

Így megfelelően és gazdaságosan reagálhatnak pótlólagos igényekre, rövid távú változásokra és előre nem látható eseményekre. Hiszen mindenhol, ahol a Linde képviseli magát, különleges és a helyi ügyféligényekre szabott rövid távú bérflották állnak rendelkezésre.

Ez a kombinált irányvonal egyesíti a globális szabványokat és a helyileg kialakított ajánlatokat megfelelő megoldássá – egy naptól akár egy évig is kiterjeszthető rugalmas bérleti lehetőségekkel. A megoldás további előnye: a „Linde bérlet“ egy Linde targonca gyakorlatias és egyszerű tesztelésére is alkalmat nyújt.

Tanácsadás bértargoncákhoz

Minőség és teljesítmény

Aki sok terhet akar mozgatni, annak olyan megbízható technikára van szüksége, amely a vállalat működési feltételeihez alkalmazkodik. Mindegy, hogy elektromos targoncáról, belső égésű motoros targoncáról vagy más logisztikai berendezésről van-e szó – a Linde-bérflotta műszakilag mindig naprakész. A bérflotta gépeit rendszeresen, magas minőségi szabványoknak megfelelően ellenőrzik és tartják karban képzett Linde szerviztechnikusok.

A Linde kényelmes és egyszerű lebonyolítást kínál. Ez mindenekelőtt rövid távú kapacitásingadozások esetén nyújt gyors segítséget. A Linde bértargoncák széleskörű kínálatának köszönhetően a vállalatok gyakorlatilag minden logisztikai követelményt rövid távon teljesíthetnek és zökkenőmentes üzemi munkamenetet biztosíthatnak.

Bértargoncák bevetésben a Formula Student Race-nél

A bevált Linde-megoldások változatossága

Az emelővillás targoncák és raktártechnikai gépek mellett a Linde bármikor, ideiglenes felhasználásra különleges járműveket is biztosít: konténertargoncákat, különleges berendezéseket, kezelőállásokat és tartozékokat. Ilyen módon partnereink egyénileg állíthatnak össze zökkenőmentesen működő flottát.

A Linde a teljes folyamat során tanácsadással segíti a munkát: a bérleti ajánlatkéréstől az egyedi bérleti időtartamon keresztül a bérbe adott gépek visszaadásáig. Ezáltal a Linde a bérlet előtt, annak során és azt követően is megbízható partnerként működik együtt a megfelelő bérleti megoldás érdekében.

A bérletet megelőzően

Elérhetőség: A Linde nagy területeket lefedő bérszolgáltatás-hálózata révén ügyfeleink mindig találnak a közelben professzionális tanácsadó partnert.

Megoldásorientáltság: A tapasztalt Linde munkatársak még különleges követelményekhez is gyorsan és rugalmasan találnak megoldást az egyedi igény kielégítésére.

Ágazati ismeretek: A Linde bértargoncákkal foglalkozó tanácsadó partnerei a rendszeres oktatások révén naprakész műszaki ismeretekkel rendelkeznek. Ezen túlmenően a tanácsadók a sajátos ágazati követelményeket is ismerik, és szakmai tudásukkal nyújtanak támogatást a járműkiválasztás során.

Rendelkezésre állás: A Linde valamennyi szerződéses partnere kizárólagos járműflottával rendelkezik az egy naptól egy évig tartó, rövid távú bérletekhez. A globális Linde bérflotta több mint 50 000 járművet foglal magában, így különleges követelmények is problémamentesen teljesíthetők.

Rugalmasság: A bérlet időtartama a szükséglethez igazodik rugalmasan: néhány órától vagy egy naptól akár egy évig is. A megállapodás szerint bérleti időtartam akár rövid határidővel történő módosítása is bármikor lehetséges.

A bérlet során

Gyorsaság:Szükség esetén a kívánt gépek a rendelés beérkezését követően 24 órán belül rendelkezésre állnak. A bérgépek kívánt szállítási időpontban történő gyors szállítását a Linde az ügyfél számára kényelmesen és ráfordítás nélkül szervezi meg.

Megbízhatóság: A kiszállítás előtt az igényelt járműveket időben ellenőrzi egy tapasztalt Linde szerviztechnikus. Emiatt a járművek bármikor megfelelnek a magas szintű Linde-szabványoknak, valamint a törvény szerinti és biztonságra vonatkozó előírásoknak.

Alkalmazkodóképesség: Mindegy, hogy a bérelt járművekkel szembeni követelmények vagy a bérlet szükséges időtartama változik-e: a Linde bérlet a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálja. Így igény esetén bármikor egy másik gép áll rendelkezésre, vagy a bérleti időtartam rövidíthető vagy hosszabbítható meg bürokráciától mentesen.

Támogatás: Ha a bérlet során rövid határidővel merül fel segítségre vagy kiegészítő felszereltségre vonatkozó igény, a Linde bérletért felelős csapata mindenkor segítő kezet nyújt elméleti és gyakorlati szinten is.

A bérletet követően

Garancia: A Linde a bérflotta révén első osztályú technikát nyújt méltányos feltételek mellett. Így ügyfeleink bármilyen váratlan meglepetés esetén a bérleti időtartam után is biztonságban érezhetik magukat.

Átláthatóság: A bérlet teljes lebonyolítása és számlázása egyszerű és átlátható. A kezelési ráfordítást minimális mértékre szorítjuk.

Elégedettség: Ajánlatunkat és szolgáltatásunkat rendszeres, Európa-szerte végzett felmérésekkel fejlesztjük folyamatosan tovább.

A Linde bérlet előnyei dióhéjban:

  • Sokszínűség: Legnagyobb rövidtávú bérflotta világszerte több mint 50 000 géppel.
  • Egészen közel: Területeket átfogó, Európa-szerte elérhető bérszolgáltatás-hálózat.
  • Helyszíni választás: Helyi Linde-partner saját bérflottával.
  • Rugalmasság: A bérleti időszak szabadon választható, egy naptól akár egy évig.
  • Szállítás: A bérelt gépek igény szerinti kiszállítása és elhozatala a Linde által.
  • Szolgáltatástámogatás: A Linde-szerviz mindig és mindenhol segítséget nyújt.
  • Tartozék: Adapterek, akkumulátorok és töltőkészülékek széles választéka.
  • Támogatás: Oktatási ajánlatok járművezetőknek.
  • Kölcsönbérlet (lízing): A bérlet a legegyszerűbb lehetőséget nyújtja arra, hogy az ügyfél a járművet a vétel előtt megismerje.

Elérhetőség

A Linde területeket átfogó bérszolgáltatás-hálózata révén ügyfeleink mindig találnak a közelben tanácsadó partnert.

Keresse meg saját bértargoncáját