Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Eredeti pótalkatrészek

Éjjel-nappal, az egész Földet behálózva
Eredeti pótalkatrészek raktára Kahl am Mainban

A Linde MH pótalkatrészszervize az emelővillás targoncákat a lehető leggyorsabban teszi újból működőképessé. Erről a Linde világszerte megtalálható elosztóközpontjai gondoskodnak, amelyek a nap 24 órájában biztosítják a megfelelő alkatrészek kiszállítását. Az eredeti gyártói minőségű pótalkatrészek garantálják, hogy az anyagmozgató gépek tényleg nap mint nap az általuk ígért teljesítményt nyújtják. Végül is már a legkisebb eltérések is eldönthetik, hogy egy jármű teljesítménye csökken-e, vagy teljes hatékonysággal üzemeltethető. Ehhez járul, hogy az eredeti pótalkatrészek a járművel való tökéletes együttműködésük révén különösen biztonságosak. Ezen túlmenően közvetlen hatással vannak az üzemeltetési költségekre is, mivel zökkenőmentesen beszerelhetők és optimálisan karbantarthatók. A Linde pótalkatrész-szervize ügyfélre szabott megoldások (mint például a leggyakoribb javításokhoz szükséges pótalkatrész-készletek, valamint a következő napon történő garantált szállítás) segítségével növeli a járművek rendelkezésre állását.

Rendelkezésre állás

A Linde az ügyfeleknek szánt pótalkatrészeket az áruraktárban csomagolja össze

Működőképesség már másnap

A vállalati logisztikát már egyetlen jármű kiesése is érzékenyen érintheti. Emiatt ügyfeleink a Linde termékkel – egy különösen megbízható anyagmozgató gép beszerzése mellett – egy ugyanilyen megbízható pótalkatrész-szervizt is kapnak. A vevőszolgálati kocsi a targoncához szükséges pótalkatrészt gyakran már eleve magával viszi, a javítás a helyszínen elvégezhető. A hiányzó pótalkatrészeket a szerviztechnikus rögtön megrendeli a pótalkatrészközponttól. A világszerte sűrű pótalkatrész-hálózatnak köszönhetően a megfelelő alkatrészek a világ bármely részén rendelkezésre állnak. A Linde – a különösen gyors lebonyolítás érdekében – a sürgős esetek kiszolgálására a nap 24 órájában, az év minden napján elérhető vészhelyzeti szolgálatot működtet. Az Európai Unió területén a 17:30 óráig beérkező pótalkatrész-megrendelések már a rákövetkező reggel megérkeznek a címzetthez. Így a kiesett raktártechnikai gép gyorsan ismét működőképessé válik.

Magas rendelkezésre állás a gyors segítség érdekében

A Linde világméretű pótalkatrészraktára több mint 60 000 raktáron lévő pótalkatrészt képes azonnal kiszállítani. Ha egy ritkán igényelt pótalkatrész nem áll közvetlenül rendelkezésre, a szerviztechnikusok haladéktalanul megrendelik. A pótalkatrészszerviz a régebbi járműmodellekkel rendelkező ügyfeleket is kiszolgálja. A Linde ugyanis a gyártás befejezését követő további 12 évig ellátja ügyfeleit a megfelelő pótalkatrészekkel.

Elosztás

Világszerte az ügyfelek közelében

A Linde ügyfelek világszerte megbízhatnak targoncáik gyors pótalkatrész-ellátásában. Erre szolgál a Linde Kahlban (Németország) működő világméretű pótalkatrészraktára – a Földet behálózó pótalkatrész-logisztika sarokköve. Ebből a raktárból minden nap több mint 6000 tétel jut el időben bárhová a világon. A Kahlban lévő központi pótalkatrészraktár világszerte ellátja a szervizszervezetet, közöttük az ázsiai és csendes-óceáni térségért felelős, a kínai Hsziamenben lévő, valamint a kelet-európai térségért felelős, a csehországi Brnóban lévő térségi elosztóközpontokat. A munkatársak a megrendeléseket a legmodernebb raktárháztechnikának köszönhetően egy megbízás beérkezését követően legtöbbször néhány órán belül kiszállítják. A Linde pótalkatrészszervize biztosítja a pótalkatrészek gyors és világszerte azonos szervizminőségét.

Világtérkép a pótalkatrész-kiszállítás telephelyeivel

Minőség

A Linde pótalkatrészei csomagolás közben

Linde teljesítményt csak eredeti minőség nyújthat

A pótalkatrészeknek természetesen nem csak lehetőleg gyorsan kell megérkezniük, de a szükséges minőségben is. A Linde pótalkatrészei ugyanolyan hosszú élettartammal, pontossággal és megbízhatósággal rendelkeznek, ahogy ezeket a mérnökök a fejlesztés során meghatározták. Végül is már egész kis méretű (például az illesztési pontosságot és teljesítményt befolyásoló) eltérések is jelentős problémákat és teljesítményveszteségeket okozhatnak. Az eredeti pótalkatrészek ezért különböznek a biztonság, gyors szerelhetőség és hosszú élettartam szempontjából a kedvező árúnak vélt utánzatoktól. Mindenekelőtt egy anyagmozgató gép hosszú használati időtartamát figyelembe véve mutatkoznak meg különösen szembetűnően az eredeti gyártó általi minőség előnyei: hosszabbak a szervizidőközök, és nincsenek a pótalkatrész miatti következményes károk. Ennek köszönhetően a járművek optimálisan rendelkezésre állnak, és élettartamköltségeik a másolt termékekénél alacsonyabbak.

Kis különbségek, nagy hatás

A Linde joystick milliméter-pontosságú vezérlésétől a Linde olajszűrő optimális szennyeződésmegkötéséig: a Linde pótalkatrészek teljesítménye a részletekben rejlik. Erre vonatkozó példák a következő oldalakon találhatók.

Pótalkatrészcsoportok

Minden milliméter számít

A Linde MH eredeti joystickjai a Linde targoncák pótalkatrészeiként különösen pontosak, kényelmesek, biztonságosak és hosszú élettartamúak.

További információk

Zökkenőmentesen működik

A hidraulikai rendszer és a belsőégésű motorok kifogástalan működéséről a Linde MH olajszűrői gondoskodnak.

További információk

Vezető szerep

A Linde MH emelővillái hosszabb élettartamot, megnövelt névleges terhelhetőséget és maximális stabilitást nyújtanak.

További információk

Pontos mozgatás

A Linde eredeti gyártói minőségű elektronikus vezérlései biztonságos és pontos üzemet biztosítanak.

További információk

Szilárd kapcsolat

A Linde eredeti emelőláncai – a kiváló minőségű szerkezetnek köszönhetően – különösen kopásállók és biztonságosak.

További információk