Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Targoncabérlés egyszerűen

Most ingyenes visszaszállítással!
Bérelt targoncákkal a megbízható minőségért

Túl sok megbízás érkezett? Szezonális csúcsot kell kezelnie? Meghibásodott gépe kiesett a forgalomból?

Szeretne rövid távra, rugalmas feltételekkel egy vagy több targoncát bérelni? A Linde bérleti szolgáltatása segítségével könnyedén és gyorsan reagálhat a többletmunkákra.

A Linde az emelővillás targoncák és raktártechnikai gépek bérbeadásában megbízható partnerként gondoskodik az Ön igényeire szabott, rugalmas megoldásról és a zökkenőmentes együttműködésről. Világszerte több mint 60 000 bértargonca áll rendelkezésre. Képzett szerviztechnikusainknak köszönhetően bérflottánk mindig a legmagasabb műszaki színvonalat képviseli, és szigorú minőségi szabványok alapján rendszeresek a karbantartások.

Bérelhető targoncáink között megtalálhatóak a legkisebb gyalogos gépek és a nagy teherbírású targoncák széles választéka, gyalogos, elektromos, dízel vagy gázüzemű kivitelben is.

December 10-ig mi álljuk a visszaszállítás költségét! Csak használja az "50%szallitas" promóciós kódot!

Keresse tanácsadónkat még ma!

Maximális teljesítmény

Az új Szinkron Reluktancia motor további állandó mágnesekkel (SRM+) felszerelve az X20 – X35 elektromos targoncákat a belső égésű targoncák hatékony alternatívájává teszik, de zaj és károsanyag-kibocsátás nélkül.

Nagy ellenállóság

A nagy mechanikai terhelések, a por, a szennyeződés és a szélsőséges hőmérséklet-ingadozások nem jelentenek akadályt az X20 – X35 modellek számára. És ha bármi történne: az X20 – X35 elektromos targoncák összes alkatrésze és szerelvénye optimalizálva van a kisebb kopás és elhasználódás ellen.

Fenntarthatóság kompromisszumok nélkül

Az elektromos targonca összes környezetvédelmi előnyét a belső égésű targonca teljesítményszintjén nyújtja! A fenntartható módon előállított primer energiával a targoncák CO2-kibocsátás nélkül működtethetők. A lítium-ion akkumulátorrendszerek statikus és újrahasznosított energiatárolóként használhatók.

Biztonság a fedélzeten

A dízel és elektromos targoncák közös platformra épülnek, így ennek a korszerű kialakításnak minden biztonsági előnye a fedélzeten megtalálható. Ilyen például az optimalizált design, amely jelentősen növeli minden irányba a kilátást. Az olyan alapfelszereltség, mint a Linde Curve Assist további védelmet nyújt a kezelőnek és a szállítmánynak is.

Nagy gazdasági hatékonyság

A jó tervezésnek köszönhetően magas produktivitás mellett is kevesebb karbantartás és kiterjedt szervizhálózat garantálja a nagy teljesítményt. Az ember és a gép közötti tökéletes kapcsolat növeli a termelékenységet és ezáltal a profitábilitást az összköltség szempontjából.

Hálózatba kapcsolódás

A kiterjedt csatlakoztathatóság biztosítja a targoncák egyszerű integrálását a flottakezelő rendszerekbe és a digitális folyamatokba. A frissítések és egyéb digitális funkciók egyszerűen és külön-külön feltölthetők. A fontos paraméterek bármikor elérhetők és elemezhetők.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?