Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Linde emelővillás targoncák és raktártechnikai gépek

Termékportfóliónk
A Linde anyagmozgató gépeinek három terméksorozata

Mindig a követelményeknek megfelelő termék

A Linde MH mintegy 80 típussorozattal az intralogisztikai járművek legszélesebb modellválasztékát nyújtja. A termékek a különböző karosszéria- és oszlopváltozatok, akkumulátorméretek, kialakítások és vezetőfülkék, valamint számos különleges felszereltség alapján a mindenkori felhasználási követelményeknek megfelelően vannak konfigurálva.

A termékcsoportok áttekintését itt találja.

Elektromos targonca

A Linde MH elektromos targoncái – különleges kompakt tengelyük révén – pontos és hatékony logisztikai folyamatokhoz alkalmasak.

További információk

Dízel homlokvillás targoncák

A Linde a dízel homlokvillás targoncák szegmensében megszabja a termelékenység és a hatékonyság mércéjét. 1,4 – 8 tonna teherbírás: A Linde minden alkalmazási területhez kínál dízel homlokvillás targoncát.

További információk

Gázüzemű homlokvillás targoncák

Halk és mégis erős – 1,4–8 tonna teherbírással: A Linde Anyagmozgatás gázüzemű homlokvillás targoncái minden célra a teljesítmény és a hatékonyság szinonimái.

További információk

Nehéztargoncák

Akár 18 tonna teherbírásig: a Linde Anyagmozgatás robusztus kivitelű nehéztargoncái még különösen nehéz körülmények között is kimagasló teljesítményt nyújtanak.

További információk

Raklapszállító

A Linde MH alacsony emelésű raklapszállítói gyors szállítási folyamatokról gondoskodnak az áruraktárban, a teherautós kiszállításnál vagy a komissiózás során.

További információk

Elektromos raklapemelő

A Linde Anyagmozgatás elektromos raklapemelői akár 2 tonnás terheket is képesek legfeljebb 6 méteres magasságba emelni – a legszűkebb terekben, 100%-os biztonsággal és pontossággal.

További információk

Szűkfolyosós berendezések

Nagy átrakodási teljesítmény és különlegesen biztonságos kezelési folyamatok a legszűkebb terekben – a Linde MH a szűk folyosók által jelentett kihívásokat szem előtt tartva fejlesztette ki magasraktári és komissiózó targoncáit.

További információk

Tolóoszlopos targonca

A raktárakban végzett rakománykezelés sok fogási és rendezési művelettel jár, gyakran szűk térben és nagy emelési magasságban. A Linde tolóoszlopos targoncáját pontosan ilyen feladatokra találták ki.

További információk

Komissiózó targonca

Speciális tervezési koncepciójuknak köszönhetően a Linde komissiózó targoncáival gyorsan, pontosan és erőtakarékos módon végezhetők a komissiózási folyamatok.

További információk

Vontató- és platós kocsik

A Linde MH vontató- és platós kocsijai szűk helyeken és folyósokon is gyorsan és biztonságosan szállítják rakományukat.

További információk

Logisztikai szerelvények

A Linde Material Handling logisztikai szerelvényei ideális szállítási megoldásként használhatók a pontosan ütemezett gyártás anyagáramlásában.

További információk

Technológia az automatizálásért

A rugalmas és méretezhető automatizálási megoldások érdekében a Linde automatizált járművek széles választékát kínálja. A MATIC-sorozat elektromos targoncái, raklapemelői és vontatói intelligens navigációs és biztonságtechnológiai megoldásokkal rendelkeznek, és a legszűkebb helyen is együttműködnek az emberrel.

További információk

Robbanásbiztos targoncák

A Linde Anyagmozgatás robbanásbiztos járművei egyesítik a sorozatgyártású járművek jól bevált előnyeit és az ATEX-termékirányelv szerinti átfogó robbanásvédelmi megoldásokat.

További információk