Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
A Linde Magyarországon
Linde_puelet_2019

A Linde Magyarországon

Anyavállalatunk, a Linde AG Németország és Európa egyik legrégebbi és legértékesebb cége. A Linde több mint 130 éve a gépipari innováció egyik legjelentősebb centruma, a Linde Anyagmozgatás Magyarországon is kapható, világszínvonalú termékei több mint 100 országban támogatják a logisztikai, energetikai, építőipari, kereskedelmi munkát.

A Linde Anyagmozgatás termékei a világ minden részén egyet jelentenek a prémium minőséggel, a megbízhatósággal, a német precizitással, a letisztult dizájnnal és a környezetbarát működéssel.

Ezek az elvek vezérelnek bennünket, amikor az 1996-ban létrehozott Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. folyamatosan bővülő munkatársi gárdáját kiválasztjuk és hasonló szempontok alapján alakítottuk ki cégünk, Dunaharasztin található – többször kibővített - telephelyét is. Ez a bázis – igazodva a fejlett országok elvárásaihoz – a legmodernebb eszközökkel felszerelt szervizközponttal rendelkezik, mely az egész országra kiterjedő saját szervízhálózat alapja. Raktárbázisunk országszerte biztosítja az eredeti Linde alkatrészek elérhetőségét.

Magyarországon már több, mint 7000 targonca hirdeti a Linde Anyagmozgatás berendezéseinek és szolgáltatásaink megbízhatóságát. Csatlakozzon Ön is a legjobbat választók táborához!

Minőség- és környezetvédelem

A LINDE név kötelez! A több mint 130 esztendős német óriáscég a világban mindenütt egyet jelent az innovációval, a prémium minőséggel és szolgáltatásokkal, az emberi és környezeti erőforrások védelmével. Ezért a Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. célja is az, hogy minden partnerének hatékony és minőségi hátteret biztosítson a logisztikai, anyagmozgatási feladataihoz.

A Linde targoncák világszerte olyan üzemekben, vállalkozásokban működtetik, ahol a minőség és a gyorsaság a termelőmunka alapja. Az SAP rendszer bevezetésével az általunk forgalmazott gépek utóéletét napra pontosan követjük és ennek megfelelően minden partnerünk gyors és rendszeres tájékoztatást is kap a gépek állapotáról, a velük kapcsolatos teendőkről és vevőink észrevételeit is a legrövidebb időn belül elemezzük, reagálunk azokra. Kérjük, véleményével, észrevételével Ön is segítse munkánkat!

Elérhetőségünk: info@linde-mh.hu

Reményeink szerint Ön is megtapasztalja, hogy a Megbízható Munkaadó 2021/2022 díjjal jutalmazott Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. munkatársai folyamatos, szakirányú képzéseiken az innovációs és technológiai újdonságok megismerésén túl a minőségi munkavégzés kritériumait is elsajátítják; kollégáink mindent elkövetnek a lehető legjobb vevő-, illetve partner-központú működésért.

A LINDE Magyarország Anyagmozgatási Kft.-t vezető szakemberek és munkatársaik számára a környezet védelme egyet jelent a minőségi szolgáltatásokkal, ezért minden munkafolyamatunkat a legszigorúbb környezeti és higiénés szabályok figyelembevételével tervezzük és végezzük. Kérjük, ebben Önök is legyenek segítségünkre, a targoncáinkkal végzett munkafolyamatok során ügyeljenek környezetünk megóvására! Köszönjük!

A Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. minőségi munkájára garancia az is, hogy Integrált Irányítási Rendszerünket és a cég működését az MSZ EN ISO 9001:2009, MSZ EN 150 14001:2005, MSZ 28001:2008 szabványok határozzák meg.

Tanúsítványok

ADR tanácsadó

A Linde Kft. 2023.02.01. napjától a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően veszélyes áru-szállítási tanácsadókat alkalmaz.

A 25/2014 (IV.30) rendelet 3§ (3) bekezdésének megfelelően vállalkozásunk ezúton tájékoztatja munkavállalóit és partnereit a veszélyes áru-szállítási biztonsági tanácsadóinak személyéről és elérhetőségeiről.