Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Szervizszolgáltatások

Még több biztonság és hatékonyság
Linde szerviztechnikus

Ha valaki a Linde MH valamelyik járművét választja, megbízható és gyorsan elérhető szolgáltatásra bízhatja magát. Világszerte több mint 8500 szerviztechnikus 700 telephelyen: a Linde kínálatának központi alkotórésze a szervizháttér és a különböző szolgáltatások biztosítása. Az anyagmozgató gépek és vezető nélküli szállítórendszerek műszaki tartalmára, felszereltségére, biztonságára és hatékony használatára vonatkozó szolgáltatásaink a flotta lehető legjobb rendelkezésre állásáról gondoskodnak, növelik az üzembiztonságot és csökkentik a költségeket. A Linde világszerte a következő szervizszolgáltatásokat nyújtja.

Karbantartás és javítás

A flotta maximális rendelkezésre állásához és nagy hatékonyságához átfogó szolgáltatásokat kínálunk a Linde anyagmozgató gépek és vezető nélküli szállítórendszerek karbantartásához és javításához.

További információk

Eredeti pótalkatrészek

Mindegy, hogy emelővillás targoncákhoz, raktártechnikai gépekhez vagy automatizált járművekhez van rájuk szükség: a Linde pótalkatrészszervize világszerte, a nap 24 órájában és általában már a következő napon szállít.

További információk

Utólagos felszerelés és tartozék

A Linde utólagos felszereléseivel és tartozékaival az emelővillás targoncák és raktártechnikai gépek műszakilag a lehető legkorszerűbbek, vagyis biztonságosabbak, hatékonyabbak és kényelmesebbek lesznek.

További információk

Műszaki és biztonsági szolgáltatások

Átvállaljuk a Linde anyagmozgató gépeinek és polcrendszereinek törvényileg előírt felülvizsgálatait, és az intralogisztikára vonatkozó további tanácsadást, valamint szolgáltatásokat kínálunk.

További információk

Oktatás

A Linde képzési ajánlatai gondoskodnak a targoncavezetők színvonalas képzéséről, és ezzel a biztonságos és zökkenőmentes üzemvitelről.

További információk