Belső égésű motoros targonca tekercsfogóval
Megoldások a maximális értékteremtéshez

Minden vállalatnak egyedi szükségletei és alapvető feltételei vannak: rendelkezésre álló tőke, üzleti folyamatok, általános technológiai vagy biztonsági szabványok, infrastruktúra és IT-rendszerek. Minden alkalmazás sajátos követelményeket támaszt a termékekkel és megoldásokkal szemben.

Átgondolt termékek és megoldások, amelyek egy alkalmazás, egy vállalat egyedi követelményeit 100%-ig kielégítik – ebben rejlik a Linde MH erőssége. Az egyedi járműmegoldásoktól, flottakezeléstől és automatizálástól a bér- és használtjármű-ajánlatokon keresztül a finanszírozási és szervizcsomagokig, valamint az anyagáram-tervezésre, flottaoptimalizálásra és biztonságra vonatkozó tanácsadásig bezárólag.

Rövidtávú bérlet

A Linde bérelhető targoncáival gazdaságosan kezelhetők az anyagmozgató gépek iránti szűk keresztmetszetek és az ideiglenes igények.

További információk

Approved Trucks - Bevizsgált használt targoncák

A Linde MH bevizsgált használt targoncái sikeresen túljutottak egy nyolclépcsős ellenőrzési és felújítási folyamaton.

További információk

Automatizálás

A Linde automatizálási megoldásai rugalmasan és méretezhetően alkalmazhatók – akár egyedi folyamatlépések, akár összetett anyagáramlások automatikus feldolgozásához.

További információk

Flottakezelés

A jövő flottája hálózatban, hatékonyabban és biztonságosabban dolgozik. A Linde digitális connect: flottakezelő rendszere biztosítja ehhez a megfelelő megoldást.

További információk

Finanszírozás

A lízing, hosszú távú bérlet, kölcsönbérlet és rövid távú bérlet alkalmazása révén ügyfeleink a Linde targoncáihoz és raktártechnikájához kapcsolódó rugalmas finanszírozás előnyeit élvezhetik.

További információk