Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
Megoldások a maximális értékteremtéshez
Belső égésű motoros targonca tekercsfogóval

Minden vállalatnak egyedi szükségletei és alapvető feltételei vannak: rendelkezésre álló tőke, üzleti folyamatok, általános technológiai vagy biztonsági szabványok, infrastruktúra és IT-rendszerek. Minden alkalmazás sajátos követelményeket támaszt a termékekkel és megoldásokkal szemben.

Átgondolt termékek és megoldások, amelyek egy alkalmazás, egy vállalat egyedi követelményeit 100%-ig kielégítik – ebben rejlik a Linde MH erőssége. Az egyedi járműmegoldásoktól, flottakezeléstől és automatizálástól a bér- és használtjármű-ajánlatokon keresztül a finanszírozási és szervizcsomagokig, valamint az anyagáram-tervezésre, flottaoptimalizálásra és biztonságra vonatkozó tanácsadásig bezárólag.

Targoncabérlet

A Linde bértargonca-szolgáltatásával rugalmasan és egyszerűen bérelhet targoncát. A Linde világszerte több mint 60 000 járműből álló bérflottája révén gondoskodik az igényre szabott megoldásokról. A bértargoncák gyorsan és a megszokott Linde-minőségben állnak rendelkezésre.

További információk

Approved Truck program – a használt targoncák új normája

A Linde Approved Truck programja kiváló lehetőséget nyújt a használt targoncák összes anyagmozgatási követelményhez történő egyedi hozzáigazítására – mégpedig rendkívül versenyképes áron.

További információk

Automatizálás az Ön raktárában

A méretezhető és költséghatékony automatizálás az optimális anyagáramlás legfontosabb elemei közé tartozik. Az automatizált eljárások megszakítás nélküli, hatékony és rugalmas folyamatokat garantálnak.

További információk

Logisztikai flottakezelés

A Linde connect pontosan azokat az információkat juttatja el a flottakezelőkhöz, amelyekre a hatékony és biztonságos flottakezeléshez szükségük van.

További információk

Finanszírozás

A lízing, hosszú távú bérlet, kölcsönbérlet és rövid távú bérlet alkalmazása révén ügyfeleink a Linde targoncáihoz és raktártechnikájához kapcsolódó rugalmas finanszírozás előnyeit élvezhetik.

További információk