Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

10% kedvezmény használt targoncáinkra május 31-ig!

Olyan akár az új
Olyan akár az új

Használt targonca – miért éri meg Önnek?


Biztosítjuk Önnek a rugalmasságot, hogy akkor vegye meg az emelővillás targoncát vagy raktártechnikai berendezését, amikor arra szüksége van. Nem kell hosszú hónapokat várni a Linde minőségű termékek beszerzésére.

Hol érhető el a használt targonca kínálatunk?


Tekintse meg használt Linde targoncáinkat a Linde Börze weboldalunkon! Ha pedig május 31-ig vásárol, akkor 10% kedvezményt is biztosítunk a Börzén szereplő listaárak értékéből!

Kínálatunkban megtalálhatóak:

  • ellensúlyos targoncák elektromos és belsőégésű változatban 1200 kg-tól 8000 kg teherbírásig,
  • magas emelésű raklapszállítók,
  • tolóoszlopos targoncák,
  • szűkfolyosós targoncák, VNA-k,
  • raklapszállítók,
  • vontatók.

Bármelyik targoncára esik a választása, új- és használt gép vásárlása estén is ugyanazt a garantált, magas minőségű Linde terméket és szolgáltatást nyújtjuk Önnek minden alkalommal, és akár egy héten belül elérheti a kiválasztott Linde modellt.

Kiknek ajánljuk használt targoncáinkat?


A Linde használt targonca olyan vállalatoknak lehet kiváló döntés, amelyek szolgáltatásaik kivitelezésében szükségszerű a magas minőségű anyagmozgatás, gyorsan és költséghatékony módon. Ezek a vállalkozások nem csupán raktárak, üzletláncok, gyárak lehetnek, hanem bármilyen más olyan cég – akár az Ön vállalata – is, ahol az anyagmozgatás elkerülhetetlen.

Az új targoncák és raklapemelők eredeti listaáraiktól jóval kedvezőbb áron és azonnal elérhető használt termékeket pedig kockázat nélkül kínáljuk, folyamatosan biztosított szervizeléssel.

Kérdése lenne? Keresse használt targonca tanácsadónkat még ma!