Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

A Linde MH-val kapcsolatos tények és információk

Ismerjen meg bennünket!
A Linde tolóoszlopos targoncái a Stříbróban (Csehország) lévő KION-gyárban készülnek.

Szeretne többet megtudni vállalatunkról, vagy a Linde mint munkaadó érdekli? Itt találhat tényeket és információkat vállalatunkról; megtudhatja, mi teszi a Lindét az innovációban vezetővé; továbbá megnézheti azt is, hogy milyen karrierlehetőségeket nyújtunk szakiskolások, végzős hallgatók, illetve szakemberek számára.

Újságírók számára vállalati hírek, valamint termékekre és rendezvényekre vonatkozó beszámolók a sajtóterületen, érdekes alkalmazások leírásai, továbbá a technológiai és ágazati témákkal kapcsolatos hozzászólások a magazinban találhatók.

Vállalat

Az emelővillás targoncák és raktározástechnika világviszonylatban is vezető pozíciójú gyártójaként a Linde Anyagmozgatás megoldásai több mint 50 éve példaértékűek a termelékenység, biztonság és ergonómia területén.

További információk

Technológia és innováció

A Linde Anyagmozgatás mérnökei és technikusai – az alapítókhoz hasonlóan – nagy feltalálói lelkesedéssel fejlesztenek hatékony intralogisztikai megoldásokat.

További információk

Magazin

Izgalmas felhasználási beszámolók és üzemeltetési videók, valamint technológiai és ágazati témákkal foglalkozó cikkek.

További információk

Sajtókapcsolat

Itt találhatók az aktuális sajtóanyagok. A gyors tájékozódás érdekében lehetősége van a közlemények témakörök szerinti rendezésére.

További információk