Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

A Linde Anyagmozgatás összes időpontja

Rendezvények
Az X25 elektromos targonca a WoMH 2022 kiállításon

Önt is érdeklik a Linde Anyagmozgatás nagy teljesítményű termékei és innovatív megoldási ajánlatai? Találkozzunk személyesen! Itt találja az összes időpontot és rendezvényt, ahol személyesen találkozhat velünk: a vásároktól, kongresszusoktól és oktatásoktól a saját házon belüli szakmai eseményeinkig. Örömmel várjuk!

16. május 2023 - 19. május 2023

Budapest, Magyarország

Ipar Napjai

17. május 2023 - 17. május 2023

Vép, Szombathely járás, Magyarország

A hidrogén a jövő?

25. április 2023 - 27. április 2023

Stuttgart, Germany

LogiMAT

25. január 2023 - 26. január 2023

Zürich, Svájc

Logisztika és automatizálás

Legyen a vendégünk A Linde-események

A Linde már hosszú évek óta rendezője és vendéglátója az ágazat számos nagy eseményének. Idesorolható például az évente megrendezett StaplerCup, amely az idők folyamán az intralogisztikai ágazat targoncavezetőinek világbajnokságaként vált ismertté. Továbbá kétévente köszönthetünk szakembereket a világ minden tájáról a World of Material Handling házi szakvásárunkon. Masterpieces Live elnevezésű roadshow számos állomást érint Németországban, hogy közvetlenül hozza el Önökhöz az innovációinkat.

World of Material Handling 2022

Június 20. és június 30. között sok-sok látogatót köszönthettünk a világ minden tájáról a Mannheimi Májusi Vásáron. A YOUR WAY IS OUR WAY mottó jegyében vendégeink kipróbálhatták a Linde és partnerei által kínált összes járművet, technológiát és szerszámot.

További információ

A Linde jelenléte vásárokon és kongresszusokon

A Linde az iparág valamennyi fontos vásárán és kongresszusán jelen van, és ezeken az eseményeken bemutatja legújabb innovációit az intralogisztika témakörében. Az alábbi áttekintésből megtudhatja, hogy mely rendezvényeken találkozhat velünk, és hogy milyen fontos témákkal várjuk Önt.

IPAR NAPJAI 2023

Az IPAR NAPJAI – AUTOMOTIVE HUNGARY rendezvény Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, ahol idén 350 kiállító között megtalálhatóak az ipari szegmens hazai és nemzetközi gyártói, forgalmazói, beszállítói és szolgáltatói.

További információ

A Linde a LogiMAT 2022 kiállításon

„It’s a Linde” – egy konkrét (minőségi) ígéret, amely a teljes portfóliónkra érvényes, az ellensúlyos targoncáktól az automatizálási megoldásokig, az innovatív biztonsági rendszertől a nagy teljesítményű szoftverig. Ismerje meg a Linde megoldásainak széles skáláját, és találkozzunk a LogiMAT 2022 kiállításon!

További információ

A Linde képzései és webináriumai

A raktári mindennapok biztonsága és termelékenysége szempontjából a jól képzett járművezetők nélkülözhetetlenek. Ezért a Linde képviseletei és kereskedői az egyes országokban számos alap- és továbbképzést kínálnak különféle anyagmozgató gépekhez, valamint képzési ajánlatokat kínálnak a mindennapok intralogisztikai munkáihoz. A képzésekre közvetlenül a helyszínen, az Ön Linde-szervizpartnerénél vagy egy webinárium keretében kerülhet sor.

Médiatéka

A StaplerCup 2022 kiemelkedő pontjai

A StaplerCup 2022 kiemelkedő pontjai

Targoncahősök a munkában: a Linde éves StaplerCup rendezvényén a járművezetők próbára tették tudásukat. Nézze meg a 2022-es év kiemelkedő pillanatait a videóban.

Ez volt a WoMH 2022!

WoMH 2022

A kiemelt eseményeket összefoglaló videónkkal bebarangolhatja a vásár helyszíneit, és még egyszer összefoglalót kaphat a WoMH 2022 két hetének legfontosabb eseményeiről.

A StaplerCup 2021 csúcspontjai

A StaplerCup 2021 csúcspontjai

13 vállalati csapat, 12 nő és 24 férfi szeme előtt csak egy cél lebegett: Német bajnoknak lenni! A StaplerCup fedett pályás premierje, amelynek Aschaffenburgban az f.a.n. frankenstolz arena adott otthont, bővelkedett az izgalmas akciókban, a drámai helyzetekben és libabőrös pillanatokban.

A Linde Anyagmozgatás Masterpieces 2021 roadshow-ja

Masterpieces Live 2021

2021 júliusában a Masterpieces Live roadshow keretében az ügyfelek Németország-szerte élőben találkozhattak a Linde legújabb termékeivel, és ki is próbálhatták azokat. Nézze meg a csúcspontokról szóló videót.

16. május 2023 - 19. május 2023

Budapest, Magyarország

Ipar Napjai