Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Impresszum

Tartalom

Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft., a Linde Material Handling GmbH. (székhely: DE-63743 Aschaffenburg, Carl-von-Linde- Platz, nyilvántartási szám: HR-B 9963 nyilvántartási hatóság: Amtsgericht Aschaffenburg) magyarországi leányvállalata

Székhely: 2330 Dunaharaszti, Jedlik Á. u. 18/B.
Telefon: (00 36) 24-520-350
E-mail: info@linde-mh.hu
Cégjegyzékszám: 13-09-090846
Vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Adószám: 12122262-2-13

Tárhelyszolgáltató: DotRoll Kft. (székhelye: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5., email címe: support@dotroll.com)

Igyekszünk Önöknek pontos és aktuális információkkal szolgálni. Ugyanakkor a legnagyobb gondosság ellenére sem vállalhatunk felelősséget internetoldalaink tartalmának helyességéért és teljességéért. Semmilyen felelősséget nem vállalunk az internetoldalainkon közzétett információk használatából eredő károkért, beleértve a következményes károkat is.

Külső hivatkozások tartalmáért nem vállalunk felelősséget. A hivatkozott oldalak tartalmáért kizárólag annak üzemeltetője felelős.

Szerzői jog
Az internetoldalainkon megjelenő ábrákat, márkákat és szövegeket szerzői, valamint más ipari jog védi. Eladás vagy más kereskedelmi használat céljából történő sokszorosítás tilos. Jelen internetoldalak teljesen vagy kivonatosan, magánjellegű személyes használatra, valamint más, nem kereskedelmi célokra sokszorosíthatók, amennyiben a tartalmuk változatlan marad.