Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
A Linde Material Handling szűkfolyosós berendezései a connect flottakezelő rendszer segítségével hálózatba lettek kapcsolva és kommunikálnak egymással.
A hálózatba kapcsolt flotta

A Linde digitális flottakezelő rendszere

Tegye a flottakezelést intelligenssé

A digitalizálás megváltoztatja az intralogisztika világát. A modern logisztikai eszközök folyamatosan olyan adatokat gyűjtenek, amelyek elemzése az összetett raktári és szállítási folyamatok optimalizálásához felhasználható. A hálózatba kapcsolás és a rendkívül fejlett érzékelők még azt is lehetővé teszik, hogy a járművek autonóm módon közlekedjenek. Az eredmény: a járműflotta és a flottakezelés intelligenssé, a hálózatba kapcsolás és az adatok valós idejű elérése pedig egyre fontosabbá válik.

A Linde Connect flottakezelő rendszer pontosan azokat az információkat bocsátja rendelkezésre, amikre Önnek a hatékony flottakezeléshez szüksége van. Legyen szó akár gyártásról, akár raktárcsarnokról: a connect rendszer hálózatba kapcsolja a járműveket, és a teljes flotta aktuális állapotáról folyamatosan tájékoztat. A connect gazdaságosabbá teszi a flottakezelést, és megnöveli az egyes járművek rendelkezésre állását. A lokális connect:desk flottakezelő szoftver és a felhőalapú connect:cloud változat közül igényeinek megfelelően választhat.

A Linde connect termékcsaládjával digitálissá válik a flottakezelés.

Találja meg a flottakezeléshez a megfelelő megoldást

connect:desk

A lokális connect:desk flottakezelő szoftver elvégzi a járművek és a járművezetők adatainak kezelését, felügyeletét és elemzését. A rendszer minden adatot az ügyfél helyi szerverén tárol.

Itt tudhat meg még többet a connect:desk rendszerről!

connect:cloud

A connect:cloud rendszerrel a Linde egy újabb lépést tesz a jövőbe vezető úton. Az új, felhőalapú flottakezelő megoldás rugalmas, megbízható és biztonságos.

Itt tudhat meg még többet a connect:cloud rendszerről!

A flottakezelő rendszer előnyei

Költséghatékonyság

A járművek optimális kihasználása érdekében tartsa szemmel a teljes flotta állapotát, leterheltségét és rendelkezésre állását.

Biztonság

A még biztonságosabb gyártási és raktári folyamatok érdekében előzze meg célzottan az illetéktelen használatot, a kezelési hibákat és a további veszélyeket.

Átláthatóság

Az átlátható flottakezelés érdekében rögzítse és kezelje járművezetői és járművei adatait, készítsen jelentéseket és alakítsa ki a szervezeti felépítést.

Szerviz

A flotta jó teljesítőképessége és fenntartása érdekében csökkentse a járművekkel kapcsolatos balesetek számát, a túlterhelést és a károkat, kövesse nyomon a szükséges karbantartásokat.

Zökkenőmentes flottakezelést biztosító hardverkomponensek

A Linde connect hardverkomponensei összekapcsolják a járműflottát a hozzá tartozó adatbázisszoftverrel. A komponensek összegyűjtik és továbbítják a vezérlő- és érzékelőadatokat, és a további feldolgozáshoz rendelkezésre bocsátják őket. Egyúttal PIN- vagy RFID-azonosítóval felszerelt elektronikus gyújtáskapcsolóként is szolgálnak.

Az új járműveket már gyárilag a Linde connect hardveralkalmazással együtt szállítjuk, de a korábbi beszerzésű és más gyártóktól származó járművekhez valamennyi komponens utólagos átalakítási megoldásként is elérhető. A járművek alapkivitelben GPRS kapcsolaton keresztül csatlakoznak a Linde felhőjéhez. A lokális adatbázisokkal az adatcserét WLAN-kapcsolat biztosítja.

connect: a Linde proxy megoldása

Átfogó tanácsadás és támogatás

A Linde tanácsadója egy ügyfélnél a helyszínen

connect: támogatás

Az összes komponens egy kézből: a Linde értékesítői szakértő segítséget nyújtanak a flottakezelő rendszer kialakításában, megvalósításában és üzemeltetésében. A Linde connect hardver- és szoftverkomponensei folyamatosan fejlesztés alatt állnak, és új funkciókkal bővülnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Örömmel várjuk megkeresését!

Flottakezelés – GYIK

Mi a flottakezelés?

A flottakezelés segítségével központilag irányítható a vállalat járműflottája. Optimalizálható továbbá a járművek rendelkezésre állása, és összehangolhatók a megtett útszakaszok. A modern járművek ehhez folyamatosan gyűjtik az állapotukra és aktuális kihasználtságukra vonatkozó adatokat. A flottakezelés segítséget nyújt az erőforrások lehető legjobb kihasználásához és a kapacitásproblémák korai felismeréséhez.

Kinek hasznosak a flottakezelő rendszerek?

A flottakezelőknek az a feladata, hogy előrelátóan megtervezzék a járművek használatát, optimalizálják a folyamatokat és csökkentsék a járműflotta üzemeltetési költségeit. A flottakezelő rendszerekkel szemben flottája méretétől függően minden vállalat más-más elvárásokat támaszt. A flottakezelő rendszer modern szoftvere gondoskodik róla, hogy minden flottából a maximumot hozza ki. Ebből a tapasztalt flottakezelő éppúgy profitál, mint az a felhasználó, aki csak alkalmanként használ bizonyos funkciókat.

Miért különleges a Linde flottakezelő rendszere?

A Linde Material Handling a Linde connect termékcsaláddal a tökéletes megoldást kínálja a modern flottakezeléshez. A Linde connect hálózatba szervezi a járműveket, és folyamatosan tájékoztatja a flottakezelőt a gyártás vagy a raktárcsarnok logisztikai állapotáról. Ezzel az átláthatósággal a flotta használata biztonságosabbá és gazdaságosabbá tehető. Mindegyik jármű rendelkezésre állása nő.