Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Használt targoncák

Megoldások az Approved Truck program segítségével
A Linde Anyagmozgatás legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően felkészített használt targoncái

Az intralogisztika sikerének legfontosabb összetevői a gyors rendelkezésre állás, a gazdaságosság és a rugalmasság. Ugyanakkor a költségcsökkentésre irányuló nyomás minden területen igen magas. A Linde által a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően felkészített és ellenőrzött használt targonca számos alkalmazás esetén nagy teljesítményű és költséghatékony alternatívája lehet egy új targoncának.

Ilyen megoldást kizárólag a Linde Anyagmozgatás kínál.

Az Approved Truck programunk azonban még ennél is több előnyt nyújt: nem csak arról van szó, hogy nagyjavításon átesett targoncák hatalmas választéka áll rendelkezésére, hanem ezen felül a kiválasztott használt targoncát a specifikus alkalmazási feltételeknek megfelelően fel is szereljük. Annak érdekében, hogy ügyfeleink helyzetét megkönnyítsük, egy sor funkció- és teljesítéscsomagot rendeltünk gépeinkhez, amelyeket modulárisan össze is kapcsolhat.

Három lépés, amely elvezeti Önt Linde használt targoncájához

1. Válassza ki széles raktárkínálatunkból a már felújított targoncáját.

2. Rendelje meg targoncája tervezett használatához szükséges funkció- és teljesítéscsomagot.

3. Használt targoncáját szállíttassa hosszú várakozási idő nélkül közvetlenül a felhasználás helyére.

Használt targoncájára, beleértve az összes műszaki csomagkomponenst is, javasoljuk teljes körű szervizszolgáltatási szerződésünket, valamint opcionálisan a hat hónapról tizenkét hónapra meghosszabbított garanciánkat.

A használt targonca képlete „modernizált emelővillás targonca + teljesítéscsomag = magas minőségű egyedi megoldás” a Linde Anyagmozgatástól

Egy norma – legmagasabb minőség

Minden használt targonca, amelyet Önnek javaslunk, olyan szabványosított folyamaton megy keresztül, amely az első lépéstől az utolsóig magas minőséget garantál:

Ismerjük jelöltjeinket

Az Approved Truck programunkban szereplő használt targoncák kizárólag Linde bérflottákból származnak, vagy lízing szerződésből térnek vissza. Ennek megfelelően a használt targoncának hiánytalanul dokumentált a szerviztörténete, ami igazolja, hogy az összes karbantartást és javítást kizárólag a Linde szerviztechnikusai hajtották végre. Minden használt targonca keresztülmegy egy szigorú ellenőrzési folyamaton, és csak azokat a targoncákat választjuk ki felkészítésre, amelyek az összes meghatározott feltételt teljesítik.

Felkészítés hét lépésben

Európa-szerte megtalálható felkészítő központjainkban minden jövőbeli Approved Truck targoncát hét lépésből álló ipari eljárásban újítunk fel. Tapasztalt szakembereink először megállapítják a karbantartási és javítási feladatokat, és a targoncát alkatrészeire bontják. Az összes komponenst magas normáinknak megfelelő működési, kopási és biztonsági ellenőrzésnek vetjük alá. Amennyiben lehet, az alkatrészeket megjavítjuk, vagy ha szükséges, eredeti alkatrészekre cseréljük ki. Ezt követően a részegységeket megtisztítjuk, újra lefestjük, és ismét összeszereljük a használt targoncát. Minőség-ellenőrzés után az emelővillás targoncák és a raktártechnikai gépek készek rá, hogy második életüket megkezdjék, beleértve a hat hónapra, vagy 500 üzemórára szóló garanciát is.

Az Approved Truck program az Ön szolgálatában

Mindegy, hogy egyetlen emelővillás targoncát szeretne kicserélni, vagy flottáját szeretné több használt targoncával bővíteni: a Linde bevizsgált használt targoncái sokféle lehetőséget kínálnak targoncái üzemi követelményekhez és alkalmazási feltételekhez történő igazításhoz, és flottája egységes műszaki színvonalának biztosításához. Minden csomagunk tartalmaz meghatározott funkciókat, kiegészítő komponenseket, vagy szervizszolgáltatásokat. Javításokat hajthat végre olyan szempontok figyelembevételével, mint a biztonság, az ergonómia, vagy az energiafelhasználás, illetve több csomagot modulárisan is összekapcsolhat. Eközben a Lindénél minden esetben a legkorszerűbb technológiai szint előnyeit élvezheti.

Csomagjaink áttekintése

Kopóalkatrészek

Hosszabbítsa meg használt targoncái élettartamát úgy, hogy az erős igénybevételnek kitett alkatrészeket új, eredeti alkatrészekre cserélteti.

Targoncavezető

Teremtsen optimális munkakörülményeket teljesen felújított munkahellyel.

Biztonság

Növelje az üzemi folyamatok biztonságát, és csökkentse az emelővillás targoncák, valamint az áruk sérüléseit.

Világítás

Javítsa a targoncavezető látási viszonyait kiváló minőségű LED-es munkafényszóró alkalmazásával a mindennapi munkavégzés során.

Színek

Válasszon olyan egyedi színt használt targoncájához, amely megfelel a vállalati arculatnak, vagy megkülönbözteti a flottáját másokétól.

Energia

Növelje használt targoncájának energiahatékonyságát új targoncaakkumulátorral.

Akkumulátorszerviz

Élvezze az energetikai rendszerre vonatkozó teljes körű szolgáltatási szerződés előnyeit a hosszútávú hatékonyság biztosítása érdekében.

Karbantartási szerződés

Minimalizálja az állásidőket és a váratlan javításokat rendszeres megelőző karbantartásokkal

Teljes körű szolgáltatás

Óvja meg emelővillás targoncáját és biztosítsa a maximális rendelkezésre állást ellenőrzött költségvetés mellett.

Szavatosság

Hosszabbítsa meg a garanciális időt hat hónapról tizenkét hónapra, illetve 500 üzemóráról 1000 üzemórára.

Öt további csomag az Ön számára

Minőség

Felújító központjainkban egész Európában az összes használt targoncán szabványosított folyamatok és magas minőségi színvonal alapján végezzük el a nagyjavítást. Minden használt targoncát szétszerelünk, majd minden alkatrészt megvizsgálunk, és megjavítjuk, vagy kicseréljük őket. Ezzel biztosítjuk, hogy az Ön által megrendelt emelővillás targonca mindig megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Egyedi felszerelések

Az üzemi folyamatokban a hatékonyság és termelékenység növelését döntően befolyásoló tényezők a biztonság, az ergonómia és az energiafelhasználás. Bevizsgált használt targoncáink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy moduláris csomagok kombinálásával targoncája fontos tulajdonságait tovább javítsa. A csomagok a legmodernebb Linde technológiákon alapulnak, azokon, amelyeket legújabb targoncamodelljeinkben is beépítünk.

Rendelkezésre állás

Biztosítjuk Önnek a rugalmasságot, hogy csak akkor vegye meg az emelővillás targoncát, amikor arra szüksége van. Használt targoncáját a modellek széles kínálatából választhatja ki és egyedi módon állíthatja be. Mivel raktárunkban mindig nagy számú felkészített emelővillás targoncát tárolunk, megrendelését gyorsan tudjuk konfigurálni és a járművet az Ön számára megfelelő időpontban tudjuk telephelyére szállítani.

Fenntarthatóság

A döntésével, hogy a Linde bevizsgált, használt targoncáját választja, hozzájárul az erőforrások felelősségteljes felhasználásához is. A felújításnak köszönhetően a felhasznált nyersanyagok összmennyisége jelentősen csökken, így a termék ökológiai lábnyoma határozottan kisebb lesz. Az egységesített felkészítő folyamat megnöveli a felhasználás hatékonyságát és a legmagasabb szinten teljesíti a környezetvédelmi és biztonsági szabványokban foglalt előírásokat.

Teljesítmény

Ez Linde – felkészített használt targoncáink megtestesítik a Linde márkanév olyan alapértékeit, mint a teljesítmény, a hatékonyság, a felhasználóbarát kialakítás, a sokoldalúság és a megbízhatóság. A használt gépeket az összes Linde emelővillás targoncára érvényes szigorú előírások alapján újítjuk fel. Ez garantálja a rendkívüli teljesítményt minden környezetben, legyen szó akár egyedi megoldásról, akár egy nagy flotta tagjáról.