Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
 • 0 - 2500 (kg)
 • 0 - 125 (mm)

Raklapszállító T20–T25 FP

Mozgékony mindentudó

A legszűkebb helyeken is könnyen fordul

A T20–T25 FP sorozatú alacsony emelésű raklapszállító erősségei különösen szűk helyeken érvényesülnek. Pontosan 720 mm szélességű alvázával és elektromos szervokormányával a legszűkebb helyeken is kiválóan manőverezhető. Ebből adódóan kiválóan alkalmas teherautók be- és kirakodására. A T20–T25 FP sorozatú targonca akár 14 km/óra sebességgel (opció), gyorsan és hatékonyan szállítja a rakományokat közepes távolságra, könnyen mozgatva 2000–2500 kg-os rakományokat is. A mélyen lenyúló szilárd acélkeret minden helyzetben védi a vezetőt, az opcionális teljesen rugózott vezetőállás pedig csökkenti a rezgésekből és rázkódásokból adódó testi igénybevételét.

Jellemzők

Biztonság

A T20–T25 sorozatú alacsony emelésű raklapszállító felszereltségéhez tartozik egy egészen a padlózatig lenyúló acélkötény, amely kisebb ütközéseknél nyújt védelmet a vezetőnek. A kompakt kialakításnak köszönhetően a vezető teste minden kormánymozdulatnál megnyugtató módon a jármű körvonalain belül marad, így a vezető nincs kitéve balesetveszélynek. Az egymástól függetlenül működő fékrendszerek minden vezetési helyzetben védik a vezetőt és a rakományt, a vezetőplatform egésze pedig holtember-kapcsolóként működik, azaz a fékrendszer automatikusan beavatkozik, ha a vezető elhagyja a járművet. A felborulások elkerülése érdekében a jármű a kanyarokban állítja a sebességet.

 • A vezetőt védő acélkeret
 • Független fékrendszerek
 • Holtember-kapcsolóként kialakított vezetőplatform
 • Automatikus sebességállítás a kanyarokban

Ergonómia

A T20–T25 FP sorozatú alacsony emelésű raklapszállító ergonomikus vezérlőkarjának valamennyi kezelőeleme könnyen kezelhető mindkét kézzel, ami kényelmes, ugyanakkor pontos kezelést biztosít. Az állítható magasságú vezérlőkar pontosan beállítható az adott vezető egyéni adottságaihoz. A párnázott háttámla tovább javítja a kényelmet, és tartós munkavégzés közben kényelmes, fáradságmentes testtartást tesz lehetővé. Az opcionális teljesen rugózott vezetőállás a kellemetlen rezgésektől és rázkódásoktól is megvédi a vezetőt. A nagy tárolórekeszekben bőséges hely van a munkaeszközök tárolására, ezzel is megkönnyítve a vezető munkáját.

 • Ergonomikus, állítható magasságú vezérlőkar
 • Párnázott háttámla
 • Teljesen rugózott vezetőfülke
 • Nagy tárolórekeszek a munkaeszközök számára

Rakománykezelés

Kompakt, 720 mm széles alvázának és az elektromos szervokormánynak köszönhetően a T20–T25 FP típusú alacsony emelésű raklapszállító különösen fordulékony, így a legszűkebb helyeken is pontosan manőverezhető az akár 2000–2500 kg tömegű rakomány mozgatása közben. Az erős és karbantartást nem igénylő 2,3 kW-os motor dinamikusan gyorsítja a járművet. A T20–T25 FP raklapszállító csúcssebessége rakománnyal 12 km/h, rakomány nélkül akár 14 km/h lehet. Ez az alacsony emelésű raklapszállító elsősorban raklapok gyors szállítására, illetve teherautók gyors be- és kirakodására alkalmas. Opcionális tulajdonságként oldalsó támasztókerekek biztosítják a jármű optimális vontatóerejét és stabilitását.

 • Nagy fordulékonyság
 • Kompakt, nagy teljesítményű motor
 • 14 km/h csúcssebesség
 • Nagy gyorsulás

Szerviz

A T20–T25 FP alacsony emelésű raklapszállító rendszeradatai egy CAN-Bus-csatlakozáson keresztül gyorsan és megbízhatóan kiolvashatók és elemezhetők egy notebook segítségével. A jármű minden fontos alkatrésze könnyen elérhető, így a szerviztechnikusok kényelmesen és fennakadás nélkül végezhetik a karbantartási munkákat. A váltakozó áramú hajtás nem igényel karbantartást, ami hosszú karbantartási időközöket tesz lehetővé és nagy rendelkezésre állást biztosít a jármű számára. A külön kapható digitális műszerkijelzőn a T20–T25 vezetője bármikor át tudja tekinteni a járműre vonatkozó valamennyi információt.

 • Gyors diagnosztika a CAN-Bus-csatlakozáson keresztül
 • Karbantartásmentes hajtástechnika
 • Könnyű hozzáférés az alkatrészekhez karbantartáskor
 • Nagy rendelkezésre állás

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
T20FP 2,0 (t) 125 (mm) 10 / 12 km/h 2095 / 2165 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh
T25FP 2,5 (t) 125 (mm) 10 / 12 km/h 2095 / 2165 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

A Linde connect: flottakezelő szoftvere egyebek között a járműflotta használatára és fogyasztására vonatkozó adatokat szolgáltat.

Flottakezelés

Ki és hogyan fogja használni az egyes targoncákat? Mennyit fogyasztanak a járművek, és mindegyik menetkész-e? A Linde connect: flottakezelő rendszere a megfelelő szoftver és hardver kombinációjával adja meg a választ ezekre a kérdésekre.

A Linde lítiumion-akkumulátorai

Lítium-ion technológia

Az Linde innovatív lítiumion-akkumulátoraival a járművek lényegesen rövidebb idő alatt tölthetők fel használaton kívül és használat közben.

Az egyenetlenségek kiegyenlítése hozzájárul a Linde targoncáinak stabilitásához.

Szintkiegyenlítés

Ez a rendszer kiegyenlíti a padló egyenetlenségeit, és gondoskodik arról, hogy mindegyik kerék folyamatosan érintkezzen a padlóval. Ezáltal biztosítja a jármű folyamatos stabilitását.

A Linde MH BlueSpot™ rendszere zaj nélkül hívja fel a figyelmet a járműre.

BlueSpot™

A LindeBlueSpot™útvonalfigyelő figyelmeztetőberendezése növeli az üzembiztonságot, mert a LED-spotlámpa zaj nélkül hívja fel a figyelmet a járműre.

Tehervédő rács

A különböző méretekben kapható tehervédő rács növeli a rakomány stabilitását, tovább javítva ezzel is a vezető biztonságát.

A Linde T20–T25 FP teljesen rugózott platformja csökkenti a vezető munka közbeni terhelését.

Teljesen rugózott vezetőállás

Az opcionális, teljesen rugózott platform a rezgések és rázkódások elnyelésével csökkenti a vezető munka közbeni terhelését.

A Linde T20-T25 FP állítható magasságú vezérlőkarja tökéletesen a vezetőnek megfelelően állítja be a járművet.

Állítható magasságú vezérlőkar

Az állítható magasságú vezérlőkarral a jármű tökéletesen a vezető testi adottságainak megfelelően állítható be.

A Linde T20–T25 FP a rakomány súlyától függően 10–14 km/h sebességre gyorsítható fel.

Sebességnövelés

A nagy gyorsulásnak köszönhetően gyorsan elérhető a jármű legnagyobb sebessége. A legnagyobb sebesség rakomány nélkül 14 km/h, rakománnyal 10 km/h lehet. Ennek köszönhetően hosszabb szakaszokat is képes rövidebb idő alatt megtenni.

Kérjen ajánlatot

T 20-25 FP

T20 – T25 FP