Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Gyors és sokoldalú raklapkezelés

A T20–T25 R alacsony emelésű raklapszállítóknak nem okoz nehézséget a 2000-től 2500 kg-ig terjedő tömegű rakományokat akár 10 km/h sebességgel mozgatni. Erre szolgál az erős, 3 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motor. Rakomány nélkül a legnagyobb sebesség még a 12 km/h-t is eléri. A kompakt jármű tehergépkocsik ki- és berakodására is ideális. A magasan, menetirányra merőlegesen elhelyezett ülésnek köszönhetően a vezető minden helyzetben, mindkét irányban szabadon rálát a rakományra és a környezetére. Amennyiben energiatakarékos üzemmódra van szükség, a gépen bekapcsolható az ECO-mód. Ez 12%-kal csökkenti az áramfogyasztást.

Jellemzők

Biztonság

A T20–T25 R alacsony emelésű raklapszállítók a nagy termelékenységet nagy biztonsággal egyesítik. A vezető testét mindig körülveszi a jármű védelmet nyújtó körvonala. Az opcionális rakományvédő rács megfogja az esetleg lezuhanó tárgyakat, és biztonságosan kezeli a magas rakományokat. Egyenetlen talajon szintkiegyenlítés gondoskodik róla, hogy a jármű mindig stabil maradjon. Emellett opcionális figyelmeztetőfény biztosítja a targonca láthatóságát. Ütközés veszélye esetén a lekerekített alváz eltolja a járművet az akadály mellett, ezáltal csökkenti a károkat és védi a vezetőt.

 • Biztonságot adó járműkörvonalak
 • Figyelmeztetőfény
 • Szintkiegyenlítés
 • Opcionális rakományvédő rács
 • Lekerekített alvázvonal

Ergonómia

A T20–T25 R alacsony emelésű raklapszállítók ülése a menetirányhoz képest 90°-kal el van fordítva. Az oldalirányú ülőhelyzet, az egyedi beállítási lehetőségek, valamint a párnázott háttámla kényelmessé és fáradságmentessé teszik a rakománykezelést. Az innovatív „Tip Control” segítségével a jármű egy kézzel, pontosan és intuitív módon irányítható. Az állítható padlólemezzel a járművezetői platform az egyedi igényekhez igazítható. A párnázott fogantyúnak és az állítható platformnak köszönhetően a targoncába történő beszállás is rendkívül kényelmes. Az állítható platformmal érhető el, hogy az első lépcsőfok mindig azonos magasságban maradjon.

 • Oldalirányú állóhelyzet
 • Párnázott háttámla
 • Intuitív vezérlés
 • Állítható padlólemez
 • Könnyebb beszállás

Rakománykezelés

A T20–T25 R alacsony emelésű raklapszállítók kompakt alvázuknak köszönhetően különösen fordulékonyak. Az intuitív egykezes vezérléssel a gép még szűk helyeken is pontosan irányítható. A jármű akár 10 km/h sebességével nagyon gyorsan továbbítja a 2000-től 2500 kg-ig terjedő tömegű rakományokat, növelve ezzel a termelékenységet. Teher nélkül 12 km/h sebesség is elérhető. A T20–T25 R alacsony emelésű raklapszállítók ezzel különösen alkalmasak a gyors raklapszállításra, de éppúgy a tehergépkocsik intenzív ki- és berakodására is. Az oldalirányú és magasított ülőhelyzet emellett szabad kilátást tesz lehetővé a rakományra.

 • Kompakt alváz
 • Intuitív egykezes vezérlés
 • Kiegyenlítő rendszer egyenetlen talajon
 • Oldalirányú ülőhelyzet a legjobb kilátásért

Szerviz

Könnyen hozzáférhető alkatrészek és karbantartásmentes technológia csökkentik a szerviz kiadásokat és növelik a jármű rendelkezésre állását. A CAN-bus csatlakozó különösen hatékonnyá teszi a karbantartást, mivel a szükséges járműadatok egy laptop segítségével kiolvashatók és elemezhetők. Ezáltal optimalizálhatók a karbantartási időközök, és költségek takaríthatók meg.

 • Könnyű hozzáférés karbantartáskor
 • Karbantartásmentes alkatrészek
 • Magas rendelkezésre állás
 • Gyors diagnosztika a CAN-bus csatlakozón keresztül

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
T20R 2,0 (t) 115 (mm) 10 / 12 km/h 1745 / 1815 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh
T25R 2,5 (t) 115 (mm) 10 / 12 km/h 2190 / 2260 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

Hajtott kerekek minden alkalmazási környezethez

A felhasználási környezettől függően különböző hajtott kerekek választhatók. A rendelkezésre álló kerekek anyaga lehet poliuretán, profilos tömörgumi, nyomot nem hagyó tömörgumi, valamint úgynevezett Wet-Grip anyag (nedves padlókhoz).

Fűthető bőrülés

Hűtőházban vagy hideg környezetben bőrülés és állítható ülésfűtés növeli a vezetési kényelmet.

Flottakezelés

Ki és hogyan fogja használni az egyes targoncákat? Mennyi a targoncák fogyasztása és menetkészek-e? A Linde connect: flottakezelő rendszere a szoftver és hardver együttműködése révén adja meg a megfelelő választ.

Tehervédő rács

1115 vagy 1875 mm magas tehervédő rács gondoskodik róla, hogy a rakomány megemelt villa esetén se csússzon hátra és ne boruljon a járművezetőre.

Szintkiegyenlítés

1115 vagy 1875 mm magas tehervédő rács gondoskodik róla, hogy a rakomány megemelt villa esetén se csússzon hátra és ne boruljon a járművezetőre.

Panorámatükör

A panorámatükör révén nem jön létre holttér a vezető látómezejében. A körkörös kilátás növeli a vezető és a környezet biztonságát.

Oldalsó akkumulátorcsere

Az oldalirányú kivételt lehetővé tévő görgős akkumulátorcserélő egység biztosítja a 4PzS típusú akkumulátorok gyors cseréjét, ami elsősorban a több műszakos üzemben nagy előny.

Tandem tehergörgők

A kettős teherviselő kerék poliuretán és kopásálló poliuretán változatban kapható.

Sebességkorlátozás leengedett villa esetén

A leengedett villához tartozó automatikus menetsebesség-csökkentés különösen hatékonnyá és biztonságossá teszi a rakománykezelést.

Kérjen ajánlatot