Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
 • 0 - 2 500 (kg)
 • 0 - 125 (mm)

Raklapszállító T20 – T25 RW

A kényelmes mindenes

Sokoldalúan alkalmazható, kényelmes és gyors

A Linde T20 – T25 RW sorozatú alacsony emelésű raklapszállítói nagy teljesítményű, 3 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motorjuknak köszönhetően könnyedén felgyorsulnak akár 12 km/h sebességre is. 2500 kg tömegű maximális terheléssel pedig 10 km/h sebességet képesek elérni. A széles, 970 mm-es alvázon a vezető raklapkezelés közben a menetirányra merőleges, megemelt, kényelmes üléshelyzetet tud elfoglalni. Így a megfelelő kilátás a jármű előtti és mögötti raktári környezetre folyamatosan biztosított. A járművezető az intuitív módon elérhető kezelőelemek segítségével a raklapok szállítását, be- és kirakodását ujjheggyel irányítja. Az alacsony emelésű raklapszállító különösen a gyors raklapszállításhoz alkalmazható, de alkalmanként konténerek és teherautók be- és kirakodásához is használható.

Jellemzők

Biztonság

A Linde T20 – T25 RW sorozatú alacsony emelésű raklapszállítóival egyszerre hatékonyan és biztonságosan végezhető a munka. A járművezetőt, a járművet és az árut három egymástól független fékrendszer, a kanyarokban pedig automatikus sebességcsökkentés védi. A 970 mm széles alváz gondoskodik róla, hogy a kezelő folyamatosan a járműkontúron belül maradjon. A menetirányra merőleges, megemelt ülés jó kilátást biztosít a raktári környezetre a jármű előtt és mögött. A kilátás az opcionális panorámatükörrel tovább javítható. A jármű stabilitását a raklapok kezelése során a négypontos megtámasztás biztosítja.

 • Széles alváz
 • Három független fékrendszer
 • Megemelt, oldalirányú üléshelyzet
 • Automatikus sebességcsökkentés a kanyarokban
 • Négypontos megtámasztás

Ergonómia

A T20 – T25 RW sorozatú alacsony emelésű raklapszállító alváza 970 mm-es szélességével kényelmes járművezetői munkahelyet kínál. A kezelő saját igényeinek megfelelően állíthatja be az ülésmagasságot, a háttámlát és a padlólemezt, így folyamatosan optimális körülmények között végezheti a munkáját. Hideg raktárhelyiségekben a fokozott kényelemről az opcionális ülésfűtés gondoskodik. A kompakt kormánykerék és minden kezelőelem a konzolba van beépítve. A kezelő a villa mozgását pontosan és könnyedén, ujjheggyel tudja irányítani.

 • Széles alváz
 • Állítható elemek a vezetőfülkében
 • Opcionális ülésfűtés
 • Intuitív kezelés

Rakománykezelés

A T20 – T25 RW sorozatú alacsony emelésű raklapszállítók a nagy teljesítményű, 3 kW-os hajtómotornak köszönhetően akár 12 km/h sebességű haladásra is képesek az áruraktárakban. A kezelő az intuitív módon elérhető kezelőelemek segítségével pontosan, akár ujjheggyel irányítja a 2500 kg tömegű rakományok szállítását és rakodását. Ehhez a biztonságos rakománykezelést és stabilitást a négypontos megtámasztás nyújtja. A kezelő a villát a pedálok és a konzol segítségével egyszerre tudja irányítani, így még hatékonyabban tud dolgozni. A töltési állapotról, az üzemórákról és a jármű esetleges meghibásodásáról, áttekinthető multifunkciós kijelző szolgáltat információkat.

 • Nagy teljesítményű, 3 kW-os hajtómotor
 • Négypontos megtámasztás
 • Intuitív vezérlés
 • Szimultán munkavégzés pedálok és konzol segítségével
 • Jól áttekinthető multifunkciós kijelző

Szerviz

Az alacsony emelésű raklapszállítói robusztus felépítésű, így karbantartásigénye kicsi. A karbantartás során a szerviztechnikus egyszerűen el tudja távolítani a motortér burkolatát, és könnyen hozzá tud férni a központi alkatrészekhez. A gyors karbantartás érdekében minden kábelköteg és kábel jól áttekinthetően van elrendezve. A szerviztechnikus a CAN-bus kapcsolaton keresztül mobil készülékén kényelmesen le tudja olvasni a jármű adatait.

 • Robusztus kialakítás
 • Könnyű hozzáférés valamennyi belső alkatrészhez
 • CAN-bus kapcsolat a szervizmunkálatok gyors elvégzéséhez

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
T20RW 2,0 (t) 125 (mm) 10 / 12 km/h 1760 / 1825 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh
T25RW 2,5 (t) 125 (mm) 10 / 12 km/h 2205 / 2270 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

Bőrülés és ülésfűtés

Hűtőházban vagy hideg környezetben bőrülés és szabályozható ülésfűtés növeli a vezetési kényelmet.

Tehervédő rács

1613 vagy 1919 mm magas tehervédő rács gondoskodik róla, hogy a rakomány megemelt villa esetén se csússzon hátra és ne boruljon a járművezetőre.

Elülső LED-es fényszórók

A jármű elején két nagy erejű LED-es fényszóró található, melyek víz- és porzáróak.

Kiegészítő fejtámasz

A járművezető nyakát a hosszan tartó használat során érő terhelések elkerülése érdekében az alacsony emelésű raklapszállító ülése fejtámasszal szerelhető fel.

Kérjen ajánlatot