Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Raklapszállító T25–T30

Kompakt teherszállító

Pontosság és biztonság a szűk raktári környezetben

A Linde T25–T30 alacsony emelésű raklapszállítói kiválóan alkalmasak a szűk, erős forgalmú raktárakban való használathoz. A keskeny alváznak és az innovatív futógörgőknek köszönhetően megkönnyítik a rakománykezelést. Az ergonomikusan kialakított kezelőkar intuitív elrendezésű kezelőelemei segítségével a kezelő könnyedén irányítja a raklapemelőt jobb vagy bal kézzel. A hosszú, mélyen elhelyezett kezelőkar a járművet mindig elegendő biztonsági távolságra tartja a kezelőtől. Szűk kanyarokban, függőlegesen álló kezelőkarral, kúszó üzemmódban a kezelő különösen pontosan tud manőverezni. Ez biztonságot jelent az áru és a jármű, valamint a többi dolgozó számára. Ha a kezelő elengedi a pillangókormányt vagy menetirányt változtat, akkor a jármű magától lefékez.

Jellemzők

Biztonság

A T25–T30 alacsony emelésű raklapszállítók alacsony rögzítőpontú, hosszú kezelőkarral rendelkeznek. Ezáltal a kezelő és a jármű között elegendő biztonsági távolság van. Az alacsony alváz továbbá a lábat is védi. Ha megdönti a kezelőkart, akkor a raklapemelő automatikusan módosítja a sebességet. Az ütközésvédelem pedig megakadályozza a hirtelen fékezést. Az opcionális tehervédő rács megakadályozza a rakomány lecsúszását. Különösen a nagy forgalmú raktári környezetben való használatra alkalmas az opcionális Linde BlueSpot™, amely a talajon kék fényponttal figyelmezteti a többi járművet, illetve a gyalogosokat.

 • Hosszú kezelőkar
 • Kúszó üzemmód funkció
 • Automatikus sebességmódosítás
 • Opcionális BlueSpot™

Ergonómia

A kezelő minden funkciót az ergonomikus, két kézzel irányítható kezelőkarral vezérel. A kúszó üzemmód funkcióra szolgáló gomb megkönnyíti a szűkös helyen történő pontos kezelést. Ehhez a vezető függőleges helyzetben tartja a kezelőkart. A felhasználóbarát, multifunkcionális kijelző folyamatosan tájékoztatja a kezelőt a jármű aktuális állapotáról. A munkaeszközöket – pl. kesztyűt vagy csomagolófóliát – a kezelő a tágas rekeszben helyezheti el.

 • Ergonomikus kialakítású kezelőkar
 • Kúszó üzemmód funkció
 • Felhasználóbarát, multifunkcionális kijelző
 • Tágas tárolórekesz

Rakománykezelés

Az erős, 1,5 kW-os, háromfázisú váltakozó áramú motornak köszönhetően a T25–T30 sorozat járművei akár 6 km/óra sebességre képesek, így alkalmasak nagy terhek rövid vagy közepes távolságra történő szállítására vagy teherautókba vagy azokról történő be- és kirakodásra. Az innovatív futógörgők és a kúszó üzemmód funkció pontos manőverezést tesznek lehetővé, valamint optimális stabilitást biztosítanak a rakománykezelés közben. Ezt segíti a robusztus alváz keskeny felépítése is. A nyíl alakú villavégek emellett megkönnyítik a fóliázott raklapok felvételét.

 • Erős, 1,5 kW-os, háromfázisú váltakozó áramú motor
 • Innovatív vezetőgörgők
 • Kúszó üzemmód funkció
 • Keskeny alváz

Szerviz

A karbantartásmentes, váltakozó áramú motor és a robusztus, robotokkal hegesztett szerkezet növeli a jármű élettartamát és csökkenti a szervizköltségeket. A belső alkatrészek könnyű hozzáférhetőségének és áttekinthető elrendezésének köszönhetően a karbantartó gyorsan el tudja végezni a munkát. A CAN-bus kapcsolaton keresztül gyorsan és megbízhatóan tudja kiolvasni a jármű adatait a mobilkészülékéből.

 • Karbantartásmentes motor
 • Jól hozzáférhető alkatrészek
 • CAN-bus kapcsolat
 • Robusztus felépítés

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
T25 2,5 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1765 / 1835 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh
T30 3,0 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1765 / 1835 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

A Linde különböző méretű emelővillái

Villaméret

A Linde a T25–T30 típusú raklapszállítókhoz különböző hosszúságú villákat kínál.

A tehervédő rács védi a járművezetőt és a rakományt.

Tehervédő rács

A rács stabilizálja a rakományt és megakadályozza, hogy a raklapon lévő csomagok vagy egyéb rakománytartók megcsússzanak.

A Linde BlueSpot™ megoldása növeli az üzembiztonságot.

BlueSpot™

A Linde BlueSpot™figyelmeztetőberendezés az útvonalra kék fényt vetítve növeli az üzembiztonságot: zaj nélkül teszi láthatóvá a targoncát.

A Linde LED-es munkafényszórói

LED-es elülső lámpák

A jármű elején két nagy erejű fényszóró található. A fényszórók víz- és porzáróak.

Tartók a Linde alacsony emelésű raklapszállítójához

Munkaeszköztartók

A csipeszes írótábla, szkenner, fóliatekercs és más eszközök rögzítésére szolgáló tartókkal a vezető a saját igényei szerint tudja kialakítani a vezetőállást.

Kérjen ajánlatot