Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Raklapszállító T20–T25 SR

Robbanékony sprinter

A legnagyobb termelékenység a legszűkebb helyeken

A T20–T25 SR alacsony emelésű raklapszállítók közepes távolságokon és szűk helyeken sokféle feladatra alkalmasak, raklapszállításra és -betárolásra ugyanúgy, mint tehergépkocsik ki- és berakodására. Ezt egy különlegesen kompakt alvázkeret teszi lehetővé, amely 790 mm szélességével keskenyebb, mint egy EUR raklap. Emellett a jármű 12 km/h végsebessége biztosítja a rendkívül gyors és termelékeny rakománykezelést. A szintkiegyenlítő stabilizáló rendszernek köszönhetően ez még nehéz körülmények között is érvényes, például sok egyenetlenséggel vagy lejtővel tarkított felületen. A menetirányhoz képest oldalirányú állóhelyzet miatt a vezető ezenfelül minden irányban nagyon jól kilát.

Jellemzők

Biztonság

Az alváztól teljes mértékben elválasztott, szabadon „lebegő” vezetőplatform csökkenti a rázkódást, és így megakadályozza a vezető idő előtti elfáradását. A vezető ennek köszönhetően a teljes műszak alatt végig koncentráltan és hatékonyan tud dolgozni. A robusztus felépítés és a bevált, biztonságilag bevizsgált elemek megbízható munkatárssá teszik a járművet. Ezenfelül a speciális kialakítású emelővillák és a vezetősínek zökkenőmentes raklapfelvételt tesznek lehetővé, még keskeny raklapok esetében is. Ez növeli az alkatrészek élettartamát, és egyúttal biztosítja a hatékony, biztonságos és egyszerű raklapkezelést.

 • Szabadon „lebegő” vezetőplatform
 • Párnázott háttámla
 • Robusztus kialakítás
 • Optimalizált emelővillák az egyszerű raklapfelvétel érdekében

Ergonómia

A menetirányhoz képest 90°-kal elfordított, oldalirányú állóhelyzet a párnázott háttámasszal együtt kényelmes, fáradtságmentes munkapozíciót biztosít. Az innovatív „Tip Control” vezérléssel a vezető intuitív módon, egy kézzel tudja irányítani a járművet. Az irányítókar egyaránt elhelyezhető a jobb és bal oldalon is. Az alacsony belépő megkönnyíti a beszállást a járműbe.

 • Oldalirányú állóhelyzet
 • Párnázott háttámla
 • Intuitív vezérlés
 • Irányítókar választhatóan jobb vagy bal oldalon.
 • Alacsony belépő

Rakománykezelés

A T20–T25 SR alacsony emelésű raklapszállítók egyik erőssége a nagy termelékenység. A rendkívül kompakt alváz különösen fordulékonnyá teszi a járművet, az intuitív egykezes vezérlés pedig pontos manőverezést tesz lehetővé még szűk helyeken is. Az akár 12 km/h sebességet és a 2000-től 2500 kg-ig terjedő teherbírást a karbantartásmentes, erős, 3 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motor teszi lehetővé. Ezek a tulajdonságok a T20–T25 SR alacsony emelésű raklapszállítókat a tehergépkocsik intenzív be- és kirakodásának, valamint raklapok gyors szállításának ideális eszközévé teszik. A tágas tárolórekeszben kényelmesen elhelyezhetők a munkavédelmi kesztyűk vagy más munkaeszközök. Az oldalsó, integrált görgős kivételnek köszönhetően az akkumulátorcsere is rendkívül egyszerű.

 • Intuitív egykezes vezérlés
 • Nagy fordulékonyság
 • Erőteljes motor
 • Tágas tárolórekesz
 • Egyszerű akkumulátorcsere

Szerviz

Mivel a jármű alkatrészei a technikusok számára könnyen hozzáférhetők, a karbantartás különösen egyszerűen és gyorsan elvégezhető. A jármű rendelkezésre állásának növelését és a szerviz költségek csökkentését karbantartásmentes technológiák segítik. A CAN-bus csatlakozáson keresztül a jármű rendszeradatai notebookkal gyorsan és megbízhatóan elemezhetők. Ezen tulajdonságok révén a T20–T25 SR alacsony emelésű raklapszállítók karbantartása különösen hatékony.

 • Könnyű hozzáférés karbantartáskor
 • Karbantartásmentes alkatrészek
 • Magas rendelkezésre állás
 • Gyors diagnosztika a CAN-bus csatlakozón keresztül

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
T20SR 2,0 (t) 115 (mm) 10 / 12 km/h 1645 / 1715 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh
T25SR 2,5 (t) 115 (mm) 10 / 12 km/h 2090 / 2160 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

Vonalkódolvasó-tartó

Az erre szolgáló tartóban a vonalkódolvasó mindig kéznél van, anyagmozgatás közben pedig biztonságosan tárolható.

A Linde connect: szoftverének képernyőképe

Flottakezelés

Ki és hogyan fogja használni az egyes targoncákat? Mennyi a targoncák fogyasztása, és menetkészek-e? A Linde connect: flottakezelő rendszere a szoftver és hardver együttműködése révén adja meg a megfelelő választ.

Tehervédő rács

1115 vagy 1875 mm magas tehervédő rács gondoskodik róla, hogy a rakomány megemelt villa esetén se csússzon hátra és ne boruljon a járművezetőre.

Szintkiegyenlítés

Ez a rendszer kiegyenlíti a padló egyenetlenségeit, és gondoskodik arról, hogy mindegyik kerék folyamatosan érintkezzen a padlóval. Ezáltal a jármű stabilitása megmarad.

Tandem tehergörgők

A kettős teherviselő kerék poliuretán és kopásálló poliuretán változatban kapható.

Tempókorlátozás leengedett villa esetén

A leengedett villához tartozó automatikus menetsebesség-csökkentés a rakománykezelést különösen hatékonnyá és biztonságossá teszi.

Kérjen ajánlatot

T 20-25 SR

T20 – T25 SR