Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Raklapszállító M25 Scale+

Kiegyensúlyozott szállítórendszer

Mérés és szállítás egy munkalépésben

Az M25 Scale+ típusú raklapmozgató kézikocsi egy legfeljebb 0,5 kg tűrésű tömegmérő rendszerrel rendelkezik. Ennek révén a felhasználó megtakaríthatja a nagy pontosságú mérleghez való menetet, és például egy jármű berakása során sok időt nyerhet. A Linde ehhez illeszkedve kínál nyomtatókat és tárolókártyákat, ha a felhasználó a méréseket menteni szeretné. Így dokumentálhatók például a tulajdonképpeni megrendelési mennyiségtől való eltérések. A nagy átrakodási teljesítményről az M25 Scale+ típus csavarodásálló szerkezeti kialakítása gondoskodik. Ennek köszönhetően a jármű nem csak osztályához képest rendelkezik szokatlanul nagy teherbírással, hanem kieső szervizidő nélkül képes kemény tartós használatnak is ellenállni. A kezelő kezét széles kezelőkar-fogantyú védi. Az M25 Scale+ típus alacsony emelésű raklapszállító kézikocsi legfeljebb 2500 kg-os tömeg szállítására alkalmas.

Jellemzők

Biztonság

A széles kezelőkar-fogantyú védi a kezelő kezét, ha az irányításhoz kevés hely áll rendelkezésre. Ezenkívül a mélyre lenyúló karosszéria megakadályozza, hogy a kezelő lába a jármű alá szorulhasson. Az M25 Scale+ típus összességében mentes a sérüléseket okozó éles sarkoktól és peremektől.

 • Kézvédelem széles kezelőkar-fogantyú révén
 • Mélyre lenyúló karosszéria védi a lábat
 • Éles sarkok és peremek nélküli kialakítás

Ergonómia

Az M25 Scale+ típus szerkezeti kialakítása számos szállítási feladatot megkönnyít, és javítja a rakománykezelés során a munkafeltételeket. Ennek megfelelően a jármű két kormányzott gumikerékkel rendelkezik, amelyek csillapított menetviselkedést biztosítanak és a raklapemelő húzása során csökkentik a rázkódásokat. A villacsúcsokon elhelyezett kis méretű be- és kifutógörgők gondoskodnak arról, hogy a kezelőnek a raklap felvételéhez alig legyen szüksége erőre. Ha kevés hely áll rendelkezésre, a kezelő a kezelőkart mindkét irányban könnyedén elfordíthatja.

 • Kormányozható gumikerekek a csillapított menetviselkedés érdekében
 • Támasztógörgők a villacsúcson
 • Kezelőkar nagy kormányzási szöggel
 • A mérleg egyszerű kezelése

Rakománykezelés

Az M25 Scale+ típus acélkarosszériája nagy ellenálló képességű és csavarodásálló. Ezért a jármű az összehasonlítható méretű raklapmozgató kézikocsikhoz képest akár 25%-kal több rakományt vehet fel, és ezáltal nagyobb átrakodási teljesítményeket tesz lehetővé. A nagy pontosságú mérleg egyszerűen kezelhető, és a rakodástömeget néhány másodperc alatt meghatározza. Ezzel idő takarítható meg. Az elhegyesedő emelővillák leegyszerűsítik a körültekercselt raklapok felvételét. Ezenkívül a kormányozható kerekek és futógörgők gördülőellenállása kicsi. Ezért a kezelők az M25 Scale+ típust kis erőkifejtéssel, gyorsan mozgathatják.

 • Gyors reakciójú mérleg
 • Nagy teherbírás
 • Alacsony gördülőellenállású kerekek
 • Elhegyesedő emelővillák

Szerviz

Az elektromos tömegmérő rendszer 50 órás üzemidő kiszolgálására alkalmas. Ezért a felhasználóknak a berendezést töltés céljából rendszerint havonta csak egyszer kell hálózati aljzatra csatlakoztatnia. Az alacsony emelésű raklapszállító szervizráfordítása nagyon kicsi. Valamennyi központi csatlakozás karbantartásmentes, stabil csúszóperselyekből áll. Ugyanez érvényes a betokozott és portól védett hidraulikakörökre is. A karosszériát porfestés óvja a korróziótól.

 • Tömegmérő rendszer hosszú üzemidővel
 • Görgők kis kopású csúszóperselyekkel
 • Porvédett hidraulikakör
 • Karosszéria korrózióvédelemmel

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
M25 Scale+ 2,5 (t) 115 (mm) 1390 (mm)
M25 Scale+ Inox 2,5 (t) 115 (mm) 1390 (mm)

Opcionális felszereltség

Rozsdamentes acél kivitel

A nyitott emelővillás, standard rozsdamentes acél kivitel ideálisan alkalmazható nedves munkakörnyezetekben. A továbbfejlesztett rozsdamentes acél verzió zárt szerkezetű emelővillákkal rendelkezik, és elsősorban higiénikus területeken használatos.

Kerekek

A Linde a járművet igény szerint poliuretánból készült kormányozható kerekekkel szereli. Ez az anyag halk futást biztosít, nagyon kopásálló és gördülési tulajdonsága is jó.

SD-kártyás tároló és nyomtató

Az SD-kártyán a felhasználók valamennyi tömegmérési eredményt eltárolhatnak, azokat számítógépen kiolvashatják és tovább feldolgozhatják. A kezelő a nyomtatót a mérés közvetlen dokumentálása érdekében rácsatlakoztathatja a járműre.

Kérjen ajánlatot