Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Elektronikus vezérlés

Pontos mozgatás
A Linde targoncák elektronikus vezérlése

Az elektronikus járművezérlés az anyagmozgató gépek rendkívül érzékeny irányítását teszi lehetővé. A vezérlés mind a targonca, mind pedig az üzemi hidraulika mozgását vezérli, és a működési hibák megakadályozása érdekében felügyeli az elektronikus jeleket. A Linde az eredeti gyártói minőséggel gondoskodik az elektronikus vezérlés megkövetelt biztonságáról és hatékonyságáról.

A Linde minőségű elektronikus vezérlés előnyei

Biztonságos üzem redundáns kivitel révén

A Linde eredeti gyártói minőségű elektronikus vezérlése redundáns kivitelben készül, azaz valamennyi elektronikus jel átvitele duplán történik. A vezérlés ugyanakkor folyamatosan felügyeli a feldolgozott jeleket, megakadályozva a hibás működést.

Az összetevők hatékony együttműködése

Az anyagmozgató gépek vezérlése csak annyira lehet pontos és érzékeny, amennyire ezt a mechanika és az elektronika együttműködése lehetővé teszi. A Linde elektronikus vezérlése biztosítja, hogy a felhasznált részegységek optimálisan illeszkednek egymáshoz. Így a járművezetők mindig számíthatnak a jármű és az üzemi hidraulika pontos és érzékeny vezérlésére. Ráadásul a Linde a hajtásrendszerhez pontosan illeszkedő vezérléssel hatékonyan kihasználja a motorteljesítményt és a maximális nyomatékot, és a lehető legkisebb fordulatszámon működik. Ennek köszönhetően a Linde targoncák menetteljesítménye nagyobb, üzemanyag-felhasználása pedig kisebb. Így a Linde targoncákat az elektronikus vezérlés nem csak nagyon biztonságossá, de különösen gazdaságossá is teszi.

Működésvédelem robusztus kialakítás révén

Az elektronikus vezérlés fontos és érzékeny részegység. A Linde vezérlései számos biztonsági funkcióval vannak felszerelve. Védelmükről optimális módon egy stabil ház gondoskodik. Az alaplemez és a burkolat különösen robusztus, könnyű és korrózióálló fröccsöntött alumíniumból áll. A vezérlés túlmelegedését hűtőegység akadályozza meg. A felhasznált csatlakozódugaszok és a háztömítés megbízhatóan véd a nedvesség ellen, és gondoskodik arról, hogy az elektronika az időjárási viszonyoktól függetlenül, zökkenőmentesen működjön. Az automatikus nyomáskiegyenlítést Gore-Tex membrán teszi lehetővé.

A Linde elektronikus vezérléseivel az anyagmozgató gépek megtartják bevált menet- és biztonsági tulajdonságaikat. Ezáltal gondoskodnak a tetszőleges időjárási viszonyok mellett is a zökkenőmentes üzemről, és lehetővé teszik a járművezetők számára a hatékony munkavégzést.

A Linde elektronikus vezérlése