Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Emelővillák

Vezető szerep
Egy Linde targonca eredeti emelővillái

Az emelővilláknak különösen biztonságosnak, robusztusnak és kopásállónak kell lenniük. Az ép emelővillák ezért gazdaságosabbak, és költségmegtakarítást eredményeznek. Ez a kopás és a teherbírás különleges viszonyával áll összefüggésben: 10%-os kopás a teherbírást 20%-kal csökkenti. Az emelővillák rendszeres cseréje tehát kifizetődik. A Linde MH eredeti emelővilláival biztosítható, hogy a villák megfelelnek az élettartammal és biztonsággal szembeni magas követelményeknek.

A Linde minőségű emelővillák előnyei

Hosszú élettartam

A Linde emelővillák a nagy igénybe vételnek kitett helyeken kiegészítő anyaggal vannak megerősítve. Ezáltal robusztusabbak, különösen merevek és hosszabb az élettartamuk.

Biztonság tartalékkal

A biztonság területén a Linde nem köt kompromisszumokat. Épp ellenkezőleg! Az emelővillák névleges terhelhetősége mintegy 20%-kal nagyobb, sőt terhelésváltások esetén mintegy 50%-kal meghaladja a szabvány szerinti értéket. A gyártás során végzett különleges hőkezelés (az úgynevezett nemesítés) révén az ágak nagyon nagy teherbírást biztosítanak.

Megnövelt stabilitás

A villakocsin optimálisan elosztott teher különösen stabilan fekszik. Annak érdekében, hogy a rakomány oldalirányban se billenhessen, a Linde emelővillák kiegészítésképpen széles villafelfüggesztéssel vannak ellátva.

Belsőégésű motoros targonca nehéz terhet visz az emelővillákon

A rendszeres ellenőrzés kötelező

Az emelővillás targoncák üzemeltetőinek az emelővillákat rendszeresen felül kell vizsgálniuk. Ezt az adott országban érvényes különböző előírások teszik kötelezővé. Európában az FEM 4.004 előírásai szerint évente legalább egy felülvizsgálatot kötelező elvégezni. Az ISO 5057 előírásai szerint az üzemeltetőnek az emelővillákat azonnal ki kell cserélnie, ha azok 10%-nál jobban elkoptak.

Eredeti emelővilláinkkal segítünk ügyfeleinknek a biztonsági követelmények betartásában. A különösen robusztus kialakításnak köszönhetően a villaágak az üzemeltetési költségeket is csökkentik.