Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
A Linde egyik tolóoszlopos targoncájának emelőlánca
Szilárd kapcsolat

Emelőláncok

Az emelőláncok a targoncák legerősebben igénybe vett alkatrészei. Egy lánc használhatóságának időtartama a felhasznált anyag minőségétől és a lánctagok kialakításától függ. A Linde MH mérnökei mindkét tényezőt optimalizálták. Ezért a Linde eredeti emelőláncai különösen terhelhetők, kopásállók és biztonságosak.

A Linde minőségű emelőláncok előnyei

A kialakítás során és a kenésnél alkalmazott kiváló minőségű anyagok

A Linde emelőláncokat nagy szilárdságú, kiváló minőségű nyersanyagokból gyártják. Az első használat előtt a láncfelület mellett a hevederek és csapok közötti valamennyi köztes tér is úgynevezett merítőkenéssel kap egyenletes kenést.

Optimalizált kialakítás

A Linde tervezőmérnökei optimalizálták az egyes láncelemek egymáshoz illeszkedését. Ilyen módon a végtagok, a lánchorgony és a lánctartó ideális együttműködésben működik. A láncok szélsőségesen nagy szilárdságáról ezenkívül – az ISO 3691-1 követelményein túlmutatóan – kiterjesztett tesztek gondoskodnak. Ehhez tartozik a „Láncirányváltás terhelés alatt” elnevezésű dinamikus teszt. Ennek segítségével a szilárdság és kopás valós körülmények mellett határozható meg és optimalizálható. Ráadásul a lánctagok futásoptimalizált geometriájának köszönhetően a láncok zajkibocsátása kicsi, ami óvja a járművezetők hallását.