Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

A Linde MH az A+A 2017 kiállításon Düsseldorfban

Jövőképünk: Balesetmentesség az intralogisztikában
Safety Scan tanácsadás közvetlenül az ügyfélnél a csarnokban

Az üzleti életben sok minden a számok növelésére irányul. Ugyanakkor bizonyos mutatók növeléséhez arra kell helyezni a hangsúlyt, hogy mások viszont csökkenjenek. Mi a Lindénél meggyőződéssel valljuk, hogy a biztonság az üzleti fejlődés pozitív befolyásolásának leghatékonyabb – és leginkább mellőzött – eszköze.

Emiatt a Linde a Vision ZERO. Safety in your worldcímszó alatt átfogó biztonságfilozófiát követ. Célunk az intralogisztikában a balesetek 100%-os elkerülése. Ennek érdekében műszaki újításokat fejlesztünk emelővillás targoncáinkhoz és raktártechnikai gépeinkhez, támogatórendszereinkhez, szoftvereszközeinkhez, valamint továbbképzési és tanácsadási ajánlatunkhoz, amelyet az A+A kiállításon szakembereknek, biztonsági szakértőknek és döntéshozóknak mutatunk be.

A teljes körű megoldási elképzelésekre igény van

A Linde MH pavilonja a kiállítás egyik fénypontja volt. A piros targonca nem csak látványként volt feltűnő; a Linde teljes körű megoldása tartalmilag is elismerést szerzett. Alapelvünk, miszerint az ügyfél már biztonsági kockázatainak elemzése során támogatást kap, és így a helyzetéhez igazított megoldásokat tudunk nyújtani neki, a kiállítás látogatói számára meggyőző volt.

Szöveg

Ügyfeleinknek többet nyújtunk, mint csupán termékeket. Segítünk az ügyfélnek abban, hogy felismerje gyenge pontjait, és ez alapján készítjük el támogatórendszereket, átalakítási megoldásokat és oktatást tartalmazó ajánlatunkat az üzemeltetés fenntartható biztonságáról gondoskodva. Elképzelésünk éppen az üzemek biztonságáért felelős HSE-vezetőknél talált kedvező visszhangra.

Benjamin Reis, biztonsági tanácsadás üzletág

Kiállításunk csúcspontjai

Megfelelő tanácsokkal ellátva: Linde Safety Scan

Safety Scan szolgáltatásunkkal olyan strukturált tanácsadási ajánlatot fejlesztettünk ki, amely az üzemi közlekedés biztonságának javításában nyújt Önöknek és munkabiztonsági szakembereiknek segítséget.

Tanácsadásunk alapjául az intralogisztikában megszerzett évtizedes tapasztalatunk és egy innovatív módszer szolgál. Saját képzett szakértőink – a Linde biztonsági tanácsadók – kísérik Önt lépésről lépésre a raktározásban és gyártásban előforduló veszélyes helyek rendszerszintű elemzésében. A tanácsadók az Ön egyedi követelményeinek megfelelő, konkrét cselekvési ajánlásokat fogalmaznak meg, és támogatják Önt a szervezeti és műszaki megoldások megvalósításában.

A Linde Safety Scan segítségével érezhetően növelni tudja munkatársai és járművei biztonságát, és fenntarthatóan javíthatja gyártási teljesítményét.

Linde Safety Scan tanácsadási helyzet a raktárban; az elektromos targonca és a tolóoszlopos targonca is a Linde BlueSpot™ biztonsági fényjelzésével van felszerelve.

Linde Safety Pilot

Az ellensúlyos targoncával előforduló borulási balesetek a Linde Anyagmozgatás Safety Pilot rendszerének használata esetén messzemenően elkerülhetők.

További információ

Linde SpeedAssist

A SpeedAssist úgy segíti a járművezetőt, hogy járműve sebességét a raktár- és gyártócsarnokokba való behajtásnál automatikusan csökkenti – minden olyan helyen, ahol a megfelelő sebesség révén balesetek előzhetők meg.

E20–E35 R

Világújdonság, körkörös kilátás, nagy teljesítmény: A Linde E20–E35 R sorozatú elektromos targoncái a szabad kilátással elérhető még nagyobb biztonságot magas átrakodási teljesítménnyel ötvözik.

További információ

Szintén az A+A kiállításon: comnovo

Az év közepe óta a dortmundi start-up vállalat, a comnovo a Linde MH-hoz tartozik. A comnovo csapat innovatív hardvermegoldásokat és érzékelőadatok rögzítésére, távolságmérésre és helymeghatározásra szolgáló rádiórendszereket fejleszt és gyárt. Ezek célja a személyi biztonság növelése megbízható és utólagosan felszerelhető megoldásokkal a mindennapos munkavégzés során.

Tudjon meg többet