Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
 • 0 - 2 000 (kg)
 • 0 - 800 (mm)
 • 0 - 2 800 (mm)

Komissiózó targonca N20 C LoL

Hosszú karú komissiózó segéd

Hátkímélő komissiózás két raklapon

Hosszú teherkarjainak és kiegészítő, felemelhető villájának köszönhetően az N20 C LoL komissiózó targoncával egyetlen komissiózó ciklusban két raklap rakható meg ergonómikus módon. A vezető az egyik palettával a kívánt magasságban kezdi a műveletet, miközben a másikat opcionálisan speciális rögzítőeszközzel függőleges irányban a villaháthoz rögzíti. Ha az első raklap már meg van töltve, lesüllyed a teherkarokra, és a targonca a villa előtt szállítja. Ezt követően a második raklap könnyen áthelyezhető a villákra, és a hátnak ugyancsak kényelmes magasságban megrakható. Így valósítja meg az N20 C LoL targonca a gyors és ergonomikus komissiózást. A folyamatban az oszlop a háttámlától jobbra és balra is irányítható, és a targonca így vihető tovább a raktár következő részébe. Egy másik lehetőség a vezetőállás felemelése a második polcszinten végzett esetenkénti komissiózáshoz. A kezdeti emelésnek köszönhetően rámpákon és egyenetlenségeken keresztül is egyszerű a szállítás.

Jellemzők

Biztonság

A targonca kanyarokban és lesüllyesztett villával haladva is automatikusan módosítja sebességét, növelve ezzel a vezető és a rakomány biztonságát. Mindezeken túl az N20 C LoL három különböző fékrendszerrel is fel van szerelve. Ezek a rakomány tömegével arányosan növelik a fékteljesítményt, és azonnal megállítják a targoncát, amint a vezető elhagyja a vezetőállást. A targonca ezenkívül magától fékez, ha a kezelő elengedi a menetkapcsolót. A kockázatok további csökkentését szolgálja, hogy a targonca vezetőállásánál a kontúrok lapítottak, az élek pedig lekerekítettek. Az N20 C LoL targonca azon változatában, ahol a vezető a háttámla két oldalán található gombokkal is tudja kezelni az oszlopot és a targoncát, a karosszéria két oldalán elhelyezett biztonsági berendezések megvédik a lábát a sérülésektől.

 • A sebesség automatikus módosítása a kanyarokban
 • Csökkentett tempó lesüllyesztett villával
 • Három különböző fékrendszer
 • Lekerekített alváz

Ergonómia

Az N20 C LoL nagymértékben kezelőbarát targonca: A mindkét oldalon alacsony és széles kialakítású belépőnek köszönhetően a polcsor mindkét oldalán rugalmasan és jó tempóban végezhető a komissiózás. Ennek megfelelően az oszlopemelés, a vezetés és a kezdeti emelés kezelőszervei a háttámla mindkét oldalán megtalálhatók. Az első raklap megtöltése után a kezelő azonnal, kényelmesen áthelyezi az opcionálisan a villa hátsó részén szállított raklapot egy kényelmes, hátkímélő magasságba, majd ott azt is megrakja. Mind a Linde kormánykerék, mind a háttámla a kezelő testi adottságaihoz állítható. A csillapított platform csökkenti az egyenetlen útfelületen való haladás közben a vezetőállásban fellépő rázkódásokat.

 • Tágas belépő mindkét oldalon
 • Kis belépőmagasság
 • Oszlopvezérlés és gyalogkíséretű irányítás mindkét oldalon
 • Állítható magasságú kormánykerék és háttámla
 • Rázkódások csökkentése

Rakománykezelés

A 3 kW teljesítményű háromfázisú váltakozó áramú motor rövid idő alatt gyorsítja fel az N20 C LoL targoncát 12 km/h maximális sebességére; teljes terheléssel legnagyobb sebessége 9 km/h. A Linde fedélzeti töltője egyszerűbbé teszi az akkumulátor kezelését. A rövid és gyors közbenső feltöltéssel a külön rendelhető lítium-ion technológia növeli a targonca rendelkezésre állását is. Az egyszerű kialakítású, a vezető igényei szerint beállítható Linde kormánykerék intuitív és finom vezetést tesz lehetővé. Valamennyi menet- és oszlopfunkció kezelőeleme a kormánykerékbe van integrálva és áttekinthetően van elrendezve. Ennek köszönhetően az N20 C LoL targoncával még szűk helyeken is egyszerűen és gyorsan lehet manőverezni. A vezető munkahelye ezeken kívül fel van szerelve még tárolófelületekkel, palacktartóval, továbbá egy papírrekeszként használható térdvédővel is.

 • Nagy teljesítményű 3 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motor
 • Intuitív módon kezelhető Linde kormánykerék
 • Linde fedélzeti töltőberendezés
 • Lítium-ionos akkumulátor (külön rendelésre)
 • Különböző tárolófelületek és -rekeszek

Szerviz

A háromfázisú motor nem igényel karbantartást, és a fékeket sem kell utánállítani. Az első szervizelés és ellenőrzés csak 1000 üzemóra után esedékes. A targonca összes adata gyorsan és egyszerűen kiolvasható a CAN-busz csatlakozáson keresztül. A technikus az összes szervizalkatrészt könnyen el tudja érni, ennek érdekében az akkumulátorfedél egyszerűen eltávolítható.

 • Karbantartást nem igénylő háromfázisú motor
 • Utánállítást nem igénylő fékek
 • 1000 üzemóra szervizelés nélkül
 • CAN-busz kapcsolat
 • Könnyen elérhető szervizalkatrészek

Videók & fotók

Kép a Linde MH N20 C sorozatú targoncáját bemutató videofelvételből

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
N20 C LoL 1,0 / 2,0 (t) 800 (mm) 9 / 12 km/h 3271 / 3399 (mm) 24 / 420/465 (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

Opcionális félautomata felszereltség (SA) a Linde Material Handling komissiózó targoncáihoz

Félautomata opció

Az SA-opció (Semi-Automated, félautomata) két különböző üzemmódjával lerövidíthetők a gyalogosan megtett utak és csökken a be- és kiszállások száma, mivel a komissiózó targonca vagy automatikusan követi a targoncavezetőt, vagy előtte halad. Ezáltal a horizontális komissiózás hatékonysága jelentősen növelhető.

Felemelhető vezetőállás

A kezelő platformja az első és második polcszinten végzett esetleges komissiózáshoz 2,8 m magasságba is felemelhető.

A flottakezelő a connect: képernyőre néz. Flottakezelő szoftver

Flottakezelés

A Linde connect: flottakezelési megoldásával egyebek mellett elemezhető az egész járműflotta használata, ennek alapján pedig optimalizálható a szervizelés vagy a kihasználtság.

A Linde MH N20 C LoL típusú komissiózó targoncájának két LED-lámpás fényszórója

LED-es elülső lámpák

A jármű elején két nagy erejű fényszóró található. A fényszórók víz- és porzáróak.

A Linde MH N20 C LoL típusú komissiózó targoncájának raklaptartója

Raklaptartó

A tartó a tehervédő rácsra van szerelve, és arra szolgál, hogy a második raklapot biztonságosan lehessen függőleges irányban szállítani, amíg a kezelő az első raklapot megrakja.

Rugózott platform

Az útfelület egyenetlenségeiből adódó rázkódásokat egy speciális csillapítószerkezet csökkenti.

Tehervédő rács

A vezető és a rakomány védelmét szolgálja a rakomány magasságának megfelelően állítható tehervédő rács is.

Bluespot a N20 C komissiózó targoncán

Linde BlueSpot™

A Linde BlueSpot™ útvonalfigyelő figyelmeztetőberendezés az útvonalra kék fényt vetítve növeli az üzembiztonságot: a LED-lámpa zaj nélkül teszi láthatóvá a targoncát.

Lítium-ionos akkumulátor

A Linde innovatív lítium-ionos akkumulátoraival a targoncák a korábbiaknál lényegesen rövidebb idő alatt tölthetők fel, és működés közben is tovább lehet tölteni őket. Ez növeli a berendezések rendelkezésre állását.

Az N20 C típusú komissiózó targonca oldalán található gombok a targonca kívülről történő kezeléséhez

Gombok a gyalogkísérethez

A targonca mindkét oldalán, az oszlopon gombok vannak elhelyezve. Ezekkel tudja a vezető kívülről irányítani a komissiózó targoncát, miközben mellette gyalogol.

Elülső panorámatükör

A targonca elülső oldalán található nagy tükör jó kilátást biztosít minden irányban, ami javítja a vezető, a rakomány és a gyalogosok biztonságát.

Oldalsó akkumulátorcsere

Az oldalirányú görgős akkumulátorcserélő egység éppen több műszakos használat esetén gondoskodik a gyors cseréről.

A Linde MH flottakezelő szoftvere rázkódásokat jelenít meg a képernyőn

Balesetek figyelése

Akár vezetési hiba, egyenetlen útfelület vagy szakszerűtlen járműhasználat az ok, egy speciális érzékelő regisztrálja a rázkódásokat. A flottakezelő szoftverrel végzett adatelemzés feltárja a sérülések és balesetek okait.

Lassított lesüllyesztés

Ha a villa teljesen meg van rakva, csökken a süllyesztés sebessége. Ez további biztonságot nyújt az áruk károsodása ellen.

A Linde MH hozzáférés-vezérlő berendezése

Hozzáférés-vezérlés

A connect: flottakezelési rendszer biztosítja, hogy a targoncákat csak engedéllyel rendelkező személyek tudják használni. A járművezetőnek a munka megkezdése előtt azonosítania kell magát PIN-kóddal vagy RFID-kártyával.

Kérjen ajánlatot