Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Olajszűrő

Zökkenőmentesen működik
A Linde szerviztechnikusa olajszűrőt cserél

A targoncákban alkalmazott hidraulika rendszer és belsőégésű motor kifogástalan működésének alapfeltétele a tiszta olaj. A Linde MH eredeti gyártói minőségű olajszűrője pontosan a Linde targoncák motorjának és hidraulikájának követelményeihez illeszkedik. A minőségi eltérések nem csak a teljesítményt korlátozzák, de akár a motor vagy a hidraulika meghibásodását vagy teljes kiesését okozhatják. A Linde olajszűrők úgy lettek optimalizálva, hogy különösen hatékonyak és hosszú élettartamúak legyenek, így a szűrő ajánlott használati időtartamán belül a teljes hatékonyságot biztosítják.

A Linde minőségű olajszűrő előnyei

Legfinomabb szűrőközegek

A Linde olajszűrők – eltömődésüket megelőzően – rendkívül sok szennyeződést képesek megkötni. Ilyen módon megakadályozható, hogy a megkerülésen keresztül szűretlen olaj jusson a dízelmotorba. Ezenkívül a szűrőközegek különösen nagy leválasztási képességgel rendelkeznek, így a kenőrendszerbe vagy az érzékeny hidraulikus elemekbe nem jutnak kopásból eredő részecskék. A kiváló minőségű impregnálásnak köszönhetően a szűrők nedves környezetben is megbízhatóan és hatékonyan működnek.

Robusztus ház

A Linde olajszűrők burkolata hosszú szűrőhasználati időtartamra készül. A burkolat ellenáll a nagy nyomásnak és kivételesen korrózióálló. Ez biztosítja a szűrő teljes körű működését a javasolt használati időtartamon belül.

Méretpontos tömítések

Az olajszűrő-tömítések milliméter pontossággal készülnek. A felhasznált anyag ezenkívül a vegyi hatásokkal szemben is különösen ellenálló. Ez hatékonyan megakadályozza a szivárgásokat.

Pontos szelepek

A szűrő nyitási nyomása pontosan a rendszernyomásokra van beállítva. Ez a tökéletes együttműködés optimális szűrési eredményről gondoskodik.

Eredeti szűrő: Hatékony és hosszú élettartamú

A Linde eredeti szűrői hatékonyan védik a belsőégésű motorokat és valamennyi hidraulikus elemet az idő előtti kopástól. Különösen az olyan összetevők, mint a hidraulikus szivattyú, hidraulikus motor, kormánymű, vezérlőszelep és hidraulikus munkahenger szempontjából előnyös a pontosan illesztett szűrők alkalmazása.

A Linde szűrőkkel növelhető a belsőégésű motor és a hidraulikus elemek élettartama. További előnyt jelent az olaj hosszabb használati időtartama, ami csökkenti az olajcserék gyakoriságát. A hidraulika olajat például csak 6000 üzemóránként kell cserélni. Ezáltal a Linde olajszűrői hozzájárulnak a gazdaságossághoz.

A Linde olajszűrői