Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Tegye a kosárba targoncáját! Elindult a Linde webshop!

2021. ápr. 19.

Az Ön cégénél is kiemelt feladat az anyagmozgatás? Megbízható és minőségi eszközöket keres hozzá? De kihagyná a felesleges és hosszadalmas utánajárást? Akkor a Linde webshop Önnek is változást hoz az életébe!

Targoncavásárlás online? A Lindénél már ez is lehetséges!

Köszönhetően annak, hogy a Linde kiemelt figyelmet fordít a folyamatos innovációra és a vásárlók igényeinek minél pontosabb kielégítésére, elindult a cég webshopja.A termékek között megtalálhatók kézi, és elektromos raklapmozgatók, raklapemelők és targoncák, így megbízható és minőségi eszközök széles skálája elérhető mindössze pár gombnyomással.

Mik az előnyei a Linde webshop használatának?

Termékek karnyújtásnyira

Nem szeretne ajánlatkérésért vagy a termékek megtekintése miatt messzebbre utazni? Akkor a webshop jelenti a legjobb megoldást, hiszen nem szükséges utazással tölteni az idejét, a termékeket akár otthona vagy irodája kényelméből is megtekintheti.

Részletes és gyors termékmegismerés

Részletesen megismerheti a Linde kínálatában lévő targoncákat és anyagmozgatókat, anélkül, hogy el kellene hagynia irodáját, vagy egy kollégáját kellene elküldenie.

Minden termék részletes leírással rendelkezik, melyek között technikai paraméterei, használhatósága és előnyei is szerepelnek, továbbá külön ajánlatkérés nélkül is tisztában lehet az egyes gépek áraival.

Gyors vásárlás

Ha megtalálta az ideális anyagmozgató gépet nincs más dolga, mint online megrendelni.

A gyors és egyszerű megrendelésnek köszönhetően időt és energiát spórol meg, és mint tudjuk: egy vállalkozás életében az idő pénz.

Regisztráció

A Linde webshopjába való regisztrációval felgyorsíthatja a vásárlást és fizetést, kezelni tudja saját vásárlói fiókját és egyszerűsítheti a későbbi megrendeléseket ügyintézést és sok más egyéb teendőt is.

0/24 nyitva

A webshop segítségével nem kell fix nyitvatartáshoz, vagy korlátozó intézkedésekhez alkalmazkodnia, hiszen a webshop a hét minden napján 0-24 órán keresztül áll a rendelkezésére, így akkor vásárolhat, informálódhat, amikor Önnek a leginkább megfelelő.

Covid idején

Egy járvány – jelen esetben a Covid19 – idején nem csak a nyitvatartási idő végett, de az egészség megóvása miatt is igen körülményes vásárolni, legyen az háztartási, vagy céges bevásárlás.

A Linde webshop használatával egyszerűen kerülheti el, hogy Önnek vagy kollégájának távoli telephelyre kelljen utaznia, így ezzel is gondoskodhat saját és beosztottjai védelméről.

Teljeskörű kiszolgálás online

Online szolgáltatás ellenére a Linde ugyan azokat a szolgáltatásokat nyújtja a webshopon keresztül vásárolt gépekre, mint a személyesen vásároltakra. Így biztos lehet benne, hogy minden felmerülő kérdésben maximálisan elégedett lesz, személyes jelenlét nélkül is kihasználhatja a Linde nyújtotta profi kiszolgálást.

Ha Önnek is fontos, hogy gyorsan és hatékonyan tudjon vállalkozása számára nívós és színvonalas anyagmozgató gépeket vásárolni, akkor látogasson el a Linde webshopjába, regisztráljon és használja ki az online vásárlás előnyeit targoncaválasztáskor is!