Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Automatizált járművek C-MATIC HP

Önálló szállítócsoda

Rugalmas és megbízható a SLAM-navigációnak köszönhetően

A Linde C-MATIC HP autonóm hordozható szállítórobot az ideális megoldás a vegyes üzem automatizált folyamataira, ahol probléma nélkül tud együttműködni emberekkel, ember vezette járművekkel és más autonóm anyagmozgató gépekkel egy környezetben. Önállóan szállít raklapokat és görgős állványokat, 1000 kilogrammig terjedő terheket képes közepes és hosszú távon mozgatni,a végsebessége pedig és 8 km/h. Az innovatív geonavigálásnak (SLAM) köszönhetően a jármű önállóan keres utat és így képes szükség esetén kikerülni az akadályokat. Nincs szükség rögzített telepítésű infrastruktúrára. A C-MATIC HP targoncát rugalmas teherfelvételre tervezték. Így még nem ideálisan elhelyezett rakományhordozókat, például szállítókocsikat is fel tud venni. A felhőalapú szoftveres vezérléssel a szállítórobot könnyen integrálható az átfogó intralogisztikai folyamatokba.

Jellemzők

Biztonság

A C-MATIC HP a lézerszkennerek segítségével megbízhatóan észleli teljes környezetét és azonnal reagál, ha személyek, járművek vagy statikus akadályok kerülnek az útjába. A valós idejű adatfeldolgozás révén el tudja kerülni az ismert akadályokat és önállóan alternatív utat keresni. A C-MATIC HP precíz mozgása lehetővé teszi a raklapok vagy görgős állványok szállításakor a stabil teherfelvételt. Raklapkezeléskor a további stabilitáshoz testre szabott kiegészítő lappal szerelhető fel. A jármű mindkét oldalán találhatók vészkikapcsolók, amelyek váratlan események esetén probléma nélkül elérhetők. Mindez a C-MATIC HP-t a rugalmasság, a termelékenység és a lehető legmagasabb szintű biztonság optimális kombinációjává teszi.

 • A környezet ellenőrzése lézerszkennerekkel
 • Valós idejű adatfeldolgozás
 • Megbízható személy- és járművédelem
 • Stabil teherfelvétel
 • Vészkikapcsolók mindkét oldalon

A jármű kezelése

A C-MATIC HP járművek lézerekkel támogatott kontúrnavigálás révén tájékozódnak. Nem szükséges rögzített telepítésű infrastruktúra, mint például mágneses szalagok vagy QR-kódok. Ha megváltozik a felhasználási terület, a korábbi környezeti térképüket aktualizálják. A C-MATIC HP-k aktívan kerülik el az akadályokat és önállóan keresik az alternatív utakat, ami stabil anyagáramlást garantál. A szállítórobotok ezenkívül részben automatizált folyamatokhoz is megfelelők, ahol a kézi üzemeltetésű anyagmozgató gépekkel együtt dolgoznak. A felhőalapú vezérlőszoftveren keresztül egyszerűen integrálhatók meglévő folyamatokba. A C-MATIC HP alacsony szerkezeti magassága megkönnyíti a görgős állványok alá állást és a raklapfelvételt az átvevőállomásoknál. Így olyan terheket is fel tudnak venni, amelyek pozicionálása nem optimális a szállításhoz. A közvetlen raklapszállításhoz opcionális kiegészítő adapterlapok állnak rendelkezésre. A lítiumion-akkumulátor és az alacsony akkumulátortöltöttség melletti önálló töltés ideálissá teszi a 24/7 rendszerű üzemhez.

 • Infrastruktúrát nem igénylő SLAM-navigáció
 • Akadályok aktív megkerülése
 • Optimális a vegyes üzemi alkalmazáshoz
 • Rugalmas teherfelvétel
 • Könnyű telepítés
 • Lítiumionos akkumulátor és öntöltő funkció

Szervizelés

A C-MATIC HP megbízható technológiája és robusztus komponensei garantálják az alacsony szervizigényt, és alacsonyan tartják a karbantartás és javítás költségeit. A gyors karbantartáshoz minden megfelelő elektronikai és mechanikus komponens könnyen elérhető, ami a jármű rendelkezésre állását javítja. A járműadatok diagnosztikaikábel-kapcsolaton át szervizlaptopon keresztül kiolvashatók és diagnózisszoftveren keresztül elemezhetők. Másik lehetőségként a jármű felügyelete és beállítása számítógépes távdiagnosztika keretében is megoldható. A jármű javításához és karbantartásához a Linde világméretű szervizhálózata mindig rendelkezésre áll.

 • Robusztus járműszerkezet
 • Hosszú szervizintervallumok
 • Könnyen hozzáférhető alkatrészek
 • Hibaellenőrzés laptopon keresztül
 • Ellenőrzés a távdiagnosztikai funkción keresztül

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Load dimension b12 x l6 Height, lowered Travel speed, with/without load
C-MATIC HP 10 1,0 (t) 1260 x 860 (mm) 222 (mm) 8 km/h

Opcionális felszereltség

Automatikus töltőállomás

Ha a járműakkumulátor töltési szintje alacsony, a C-MATIC HP automatikusan megkeresi a töltőállomást és önállóan hajtja végre a töltési folyamatot. A teljes feltöltés időtartama körülbelül 1,5 óra. Egy töltőállomáson több ugyanolyan típusú C-MATIC HP is tölthető.

Többszínű jelzőlámpa

A C-MATIC HP opcionálisan többszínű jelzőlámpával szerelhető fel hátul. Így a járművet jobban látják a gyalogosok és a targoncavezetők az ütközések és károsodások elkerüléséhez.

Görgős kocsi

A C-MATIC HP munkájához további görgős állványok (szállítókocsik) kaphatók az áruszállításhoz. A járművek a szállítóállványok alá állnak és önállóan a kívánt célterületre mozognak.

Közvetlen raklapszállítás

A C-MATIC HP opcionálisan kiegészítő adapterlappal szerelhető fel, amely segíti az átadóállomásról átadóállomásra történő közvetlen megbízható és hatékony raklapszállítást vegyes üzemben való működés esetén.

Vezérlőszoftver

A C-MATIC HP gyors és költséghatékony telepítését az AnyFleet felhőalapú vezérlőszoftver biztosítja. A használók megkapják a felhasználói licencet, valamint egy egyéves licencet a járműtámogatáshoz.

Kérjen ajánlatot