Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Kompromisszumok nélküli teljesítmény és fenntarthatóság

Green Performance
Energiaköltség csökkentés és éghajlatvédelem a teljesítményről való lemondás nélkül - a Linde Anyagmozgatás Green Performance technológiájával

Az éghajlatváltozás miatt szinte minden vállalatnak szembe kell néznie a kihívással: csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást a gazdasági hatékonyság és versenyképesség feláldozása nélkül.

A Linde Anyagmozgatás már ma megoldásokat kínál az intralogisztikai kihívásaira, hogy nyugodtan nézzen szembe a holnappal. Ígéretünk szerint Csökkentse az energiafogyasztást, csökkentse a kibocsátást, minimalizálja a költségeket – mindezt úgy, hogy közben maximalizálja a flottája termelékenységét!

Ez a Green Performance ígérete az ön számára.

A Linde Anyagmozgatás olyan megoldásokat kínál a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére, amely nem jár a gazdasági hatékonyság és versenyképesség feláldozásával.

A piros az új zöld: Linde-technológiák

Szinte minden iparág számtalan ügyfélprojektjéből tudjuk, hogy nem léteznek univerzális megoldások. Szakértőink önnel együttműködve találják meg az egyedi igényeire vonatkozó legjobb megoldást. legyen szó a meglévő energiarendszerek optimalizálásáról vagy más energiaformákra való átállásról.

Ezenkívül a Lindénél a korszerű technológiák széles portfólióját megtalálja,amely lehetővé teszi, a gazdaságos és produktívan működést, ugyanakkor megfelel a fenntarthatóság sürgető követelményeinek:

 • Mindig a megfelelő megoldás
  Üzemanyagcella, lítiumion-technológia vagy modern savas ólomakkumulátorok szinte minden raktártechnikai gép és elektromos targonca számára
 • Minden egy kézből
  A járművekhez optimálisan illeszkedő akkumulátorrendszerek és töltők biztosítják az energiahatékonyságot és a magas rendelkezésre állást.
 • Károsanyag kibocsátás csökkentés
  Az új generációs belsőégésű motoros targoncák a kibocsátási szabványokat is felülmúlják, illetve a dízel, a benzin és a földgáz mellett hidrogénezett növényi olajokból (HVO) származó üzemanyagok számára is engedélyezettek
 • Elektromos - minden fajta felhasználásmódra
  Erő és robusztusság kipufogógáz és motorzaj nélkül – a Linde elektromos X modelljei könnyedén megbirkóznak a legkeményebb üzemi körülményekkel is.
 • E-Power a javából
  Elektromos alternatíva a nagy, 18 tonnás teherbírásra méretezett elektromos targoncák esetében is, választható ólomsavas vagy lítiumion-akkumulátorokkal.

Két világ legjava: X-trém erő, X-trán fenntartható

Teljesítményének és robusztus felépítésének köszönhetően számos vállalkozás nem tud lemondani a klasszikus belső égésű motorról. De ezek az idők elmúltak: Az X modellekkel olyan elektromos targoncákat fejlesztettünk ki, amelyek ötvözik a belsőégésű motoros targoncák teherbírását és teljesítményét az elektromos targoncák rugalmasságával és zéró károsanyag-kibocsátásával. Az X-nek köszönhetően a fenntarthatóság és a teljesítmény többé nem egymást kizáró dolgok – most már a 3,5 és 5 tonna közötti teherbírási tartományban is!

Tudjon meg többet az X modellekről
A Linde új X sorozata egyesíti magában a belsőégésű motoros targonca teljesítményét az elektromos targonca rugalmasságával, fordulékonyságával és kibocsátásmentességével.

Li-ionos meghajtás: több energia, nagyobb rugalmasság

Hosszú évek óta fejlesztünk innovatív lítiumionos meghajtásokat az anyagmozgató gépek számára. Az ólomsavas változathoz képest a lítiumion-akkumulátorok számos előnyt biztosítanak, a nagyobb energiasűrűségtől kezdve a spontán köztes töltésig.

További információ

Üzemanyagcellák: Egyszerűen CO2-semleges

Az üzemanyagcellák a hidrogént alakítják elektromos árammá, és a maximális teljesítmény érdekében kibocsátásmentes energiát biztosítanak. Mivel a járművek ugyanúgy feltölthetők, mint a hagyományos belső égésű motorok, nagy rugalmasságot és maximális rendelkezésre állást garantálnak.

További információ

Ellensúlyos targoncák: korlátlan választási lehetőség

Új ellensúlyos targoncáink szabad energiaválasztást tesznek lehetővé. Az innovatív újgenerációs platformnak köszönhetően bármilyen energiarendszerrel felszerelhetők, legyen az dízel, HVO, földgáz, ólomsavas, lítiumionos vagy hidrogénes rendszer.

További információ

Elektromos nehéztargoncák: fenntartható emelési teljesítmény

A valóban súlyos terheket eddig belső égésű motoros targoncák emelték. Az E100 – E180 sorozatba tartozó elektromos nehéztargoncáink ezen is változtattak. Akár 18 tonnás súlyt is képesek felemelni, és a dízeljármű teljesítményét ötvözik az elektromos targonca kibocsátásmentességével.

További információ

MEGFELELŐ TANÁCSOKKAL ELLÁTVA: LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A TESTRE SZABOTT MEGOLDÁS FELÉ

Az energetikai kérdésekben teljes körű tanácsadást biztosító partnerként a Linde lépésről lépésre felépített szolgáltatást tesz lehetővé.

Számos megoldási lehetőség azonban sok kérdést is felvet: Melyik energiarendszer felel meg az igényeimnek? Mit jelent a vállalkozásom számára a más energiaforrásra vagy technológiára való átállás? És hogyan tudom a lehető leghatékonyabban kezelni az energiafogyasztásomat?

Ezért a Green Performance koncepciója nem pusztán a járművekre, az akkumulátorokra és a töltőkészülékekre korlátozódik. A Linde szakértői segítenek kiválasztani a flottájának megfelelő energiarendszert. Segítenek az új megoldás bevezetésében is, azaz az üzemeltetési követelmények, a töltési idők és az energiafogyasztás, valamint az infrastruktúra optimális összehangolásában.

Teljes körű megközelítés

Csökkentse az energiaköltségeket és védje az éghajlatot a teljesítmény feláldozása nélkül.

A megfelelő energia

A dízeltől a hidrogénig: minden igényhez a megfelelő energiarendszert!

Megalapozott tanácsadás

Strukturált tanácsadás az egyénre szabott energiarendszer érdekében.

Digitális eszközök

Szoftveres eszközök a töltéskezeléshez és az energiához kapcsolódó költségvetés ellenőrzéséhez.

Green Performance a való életben

Zökkenőmentes műszakváltás a friss árukért

Számos pékség már reggel 6 órakor kínál frissen sült zsömléket. Ehhez a hozzávalókat gyakran még éjszaka kell szállítani. Erről gondoskodnak az olyan nagykereskedők, mint például a Gusto AG a München melletti Hohenpoldingból. Az e mögött álló logisztikai teljesítményről egy ideje a Linde lítium-ion akkumulátoros komissiózó targoncái gondoskodnak.

Olvasson tovább

Nyugalomban rejlik az erő

Nehéztargonca elektromos hajtással – működhet ez? Ez a kérdés merült fel az Asset VRS cégnél, amely a járműrögzítő rendszerek egyik vezető forgalmazója és gyártója Nagy-Britanniában. De a Li-ion-akkumulátorkészlet már röviddel a Linde E160 szolgálatba állása után megmutatta messzemenő előnyeit.

Olvasson tovább