Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
 • 0 - 100 (kg)
 • 0 - 3620 (mm)
 • 0 - 4600 (mm)

Komissiózó targonca MV01

Kompakt felépítésű komissiózó targonca kisalkatrészekhez

Könnyedén a szűk sorok között

Az MV01 típusú kisalkatrész-komissiózó targonca olyan kompakt felépítésű jármű, amely fordulékonyságának köszönhetően számtalan raktári művelethez alkalmazható. A felszerelések széles választékának köszönhetően a targonca minden egyes feladathoz optimálisan hozzáigazítható – legyen szó komissiózásról egészen a harmadik polcszintig, vagy a raktár karbantartásáról. A rakodóplatform maximum 3 méter magasra emelhető, így a kezelő akár 4,6 méteres fogásmagasságú árukat is gond nélkül el tud érni. A 90 kilogramm teherbírású stabil oszlop a második és harmadik szinten is biztonságos komissiózást tesz lehetővé. A targonca teljes hossza csupán 1140 milliméter, így nagyon fordulékony, és akár szűk sorok között is könnyen kormányozható. Mobilitása révén tehermentesíti a kezelőjét, segítségével a raktárban nagyobb rakodási teljesítmény érhető el. A lítiumion-akkumulátornak köszönhetően a targonca a köztes szünetekben is feltölthető, így hosszabb megszakítás nélkül a raktári személyzet rendelkezésére áll.

Jellemzők

Biztonság

A komissiózás során a legfontosabb a raktári munkatársak biztonsága. Ennek érdekében a targonca felemelt vezetőfülke esetén például automatikusan csökkenti a sebességét, és ezzel megelőzi a baleseteket. Az ajtók automatikusan reteszelődnek, hogy véletlenül ne lehessen őket kinyitni. Így biztosítható a vezetőfülkében tartózkodó kezelő védelme akkor is, ha a platform éppen emelkedik vagy süllyed. A fogantyún elhelyezett érzékelő figyeli, hogy a targoncavezető keze a kezelőegységen van-e. A targonca csak akkor indul el, ha a vezető ezenkívül a lábkapcsolóra lép. Így lecsökken a kezelési hibák és a balesetek veszélye. Üzemelés közben a figyelmeztetőfények és hangjelzések fokozottan óvják a targonca közelében lévő munkatársakat.

 • Csökkentett sebesség megemelt fülke esetén
 • Automatikus ajtóreteszelés
 • A fogantyún elhelyezett érzékelőnek köszönhetően csökken a sérülésveszély
 • Holtember-kapcsolóként funkcionáló lábkapcsoló

Ergonómia

A komissiózás hatékonysága nagy mértékben függ attól, hogy a targoncavezető munka közben mennyire van leterhelve. Ezért különösen ügyeltünk az MV01 munkaterületének ergonómiai kialakítására, ami egyebek mellett a tágas, kényelmes munkavégzést biztosító vezetőfülkében is megmutatkozik. Minden kezelőelem könnyen elérhető a targoncavezető számára. A rakodóplatform magassága elektromosan állítható, így a kezelő mindig jól láthatja azt, és biztonságosan rá tudja helyezni az árut.

 • Tágas vezetőfülke
 • Minden vezérlőelem könnyen elérhető
 • Elektromosan állítható magasságú rakodóplatform az optimális rálátás érdekében

Rakománykezelés

A stabil szerkezetnek köszönhetően a rakodóplatform akár 3 méter magasra is felemelhető. Így a kezelő 4,6 méter fogásmagasságot is könnyedén el tud érni. Ez a kisalkatrész-komissiózó mindössze 1140 milliméter hosszú, így szűk sorok között és kanyarokban is könnyedén irányítható. A könnyű kezelhetőségnek köszönhetően a raktári munkatárs kevésbé leterhelt, így nő a produktivitása. Az egyenáramú motor 6,5 km/h sebességig gyorsítja a járművet. A targonca egy időben haladni és emelni is képes. A kezelő így a lehető leggyorsabban eléri a kívánt raktárhelyet. A beépített töltőkészüléknek köszönhetően a lítiumion-akkumulátor köztes töltéséhez rövid szünetek is elegendők, így a targonca a teljes műszak ideje alatt rendelkezésre áll.

 • 3 métert is elérő rakodóplatform-magasság, akár 4,6 méteres fogásmagasság
 • Kiemelkedő fordulékonyság szűk sorok között és kanyarokban
 • Egyidejű haladás és emelés
 • Gyors köztes töltésű lítiumion-akkumulátor

Szerviz

Az MV01 típusú kisalkatrész-komissiózók lítiumion-akkumulátorai karbantartásmentesek, és nagy mértékben hozzájárulnak az energiahatékonysághoz és a rendelkezésre álláshoz. A jármű akkumulátorkezelő rendszere gondoskodik a nagy teljesítményről és az akkumulátor hosszú élettartamáról. A szervizköltségek a kis karbantartási igényű egyenáramú hajtómotor miatt is alacsonyak. A szerviztechnikus minden alkatrészhez könnyen hozzáfér, így gyorsan és egyszerűen elvégezheti a javítást. A CAN-bus kapcsolaton keresztül a targonca valamennyi adata kiolvasható és átvihető notebookra.

 • Karbantartásmentes lítiumion-akkumulátorok
 • Alacsonyabb szervizköltség az egyenáramú hajtómotornak köszönhetően
 • Könnyen hozzáférhető alkatrészek
 • Hosszabb akkumulátor-élettartam az akkumulátorkezelő rendszer révén

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
MV01 0,09/0,11/0,136 (t) 3620 (mm) 6 / 6,5 km/h 1260 (mm) 24 / 135 (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

Hangjelzések

A jármű három különböző hangjelzést ad: egyiket a platform lesüllyesztésekor, egy másikat tolatáskor, a harmadikat pedig akkor, amikor ez a két művelet egyszerre zajlik.

Kérjen ajánlatot