Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
 • 0 - 800 (kg)
 • 0 - 2024 (mm)

Elektromos raklapemelő D06, D08

Sokoldalú páros

Kompakt és fordulékony kialakítás kétszeres átrakodási teljesítmény érdekében

A D06 és D08 típusú gyalogkíséretű kétszintes rakodók könnyű logisztikai felhasználások ideális megoldásai – ha például a nagyáruházban gyors szállítási és komissiózási folyamatokra van szükség. Ezek a járművek 2024 mm emelési magasság ellenére nagyon kompakt kialakításúak. Ez megkönnyíti a szűk raktárakban való munkavégzést. Az innovatív kúszómenetgomb révén a jármű még akkor is pontosan irányítható, ha csak nagyon kevés hely áll rendelkezésre. A növelt biztonságról az innovatív támgörgőrendszer gondoskodik. Ez egyenetlen padlózatok esetén is növeli a hajtást és a stabilitást. A különleges oszlopkialakításon keresztül a járművezető jó kilátással rendelkezik a rakományra és a menetpályára. A 600, illetve 800 kg-os teljes kapacitású D06 és D08 típusú elektromos raklapemelő egyidejűleg két raklapot is szállíthat.

Jellemzők

Biztonság

A D06 és D08 típusú elektromos raklapemelők gondoskodnak a kezelő biztonságáról. Ez a kezelőkarnál kezdődik: Hosszú, és a járműhöz mélyen elhelyezkedő helyen van csatlakoztatva. Ezért a kezelő és a karosszéria között mindig elegendő biztonsági távolság van. Ezenkívül a mélyre lenyúló karosszéria védi a járművezető lábát. A kúszómenetgombnak, valamint a Linde SafetySpeed és SafetyLift funkcióknak köszönhetően szűk környezetben is lehetséges a biztonságos szállítás és komissiózás.

 • Hosszú, mélyen csatlakoztatott kezelőkar
 • Kúszómenetgomb a biztonságos menet érdekében merőlegesre állított kezelőkarral
 • SafetySpeed a menetsebesség automatikus kiigazításához a kezelőkar helyzetétől függően
 • SafetyLift a biztonságos emelőmozgáshoz függőleges helyzetű kezelőkar esetén
 • Mélyre lenyúló karosszéria lábvédelemhez

Ergonómia

A gyalogkíséretű kétszintes rakodók egyszerűen, a kezelőkarral kezelhetők. Ez akkor is működik, ha a járművezető kesztyűt visel. A rendkívül szűk terekhez kúszómenetgomb áll rendelkezésre. Ennek működtetését követően a jármű 1,5 km/órás sebességgel mozog. Nagy méretű tárolórekeszek biztosítanak helyet a munkaeszközöknek, és megkönnyítik a munkafolyamatokat.

 • Az összes kezelőelem ergonomikusan összefoglalva a kezelőkaron
 • Könnyű irányítás szűkfolyosós raktárban a kúszómenetgomb révén
 • Tágas tárolórekeszek

Rakománykezelés

A kétszintes rakodók különös erőssége a rakománykezelésben rejlik. Intuitív kezelési megoldásuk lehetővé teszi a rakomány nagyon pontos emelését és süllyesztését. Ennek során az is fontos, hogy az emelő munkahengerek oldalt helyezkednek el, így a kezelő jó kilátással rendelkezik a rakományra és a polcra. Ezenkívül az áru a Soft Landing funkció révén csillapítottan süllyed le a padlózatra. Kétszintes rakodási üzemmódban két raklap legfeljebb 800 kg tömeggel szállítható és tárolható be. A még jobb hajtásról és stabilitásról a szabadalmaztatott támgörgőrendszer gondoskodik.

 • Érzékeny és pontos rakománykezelés
 • Optimális kilátás a rakományra és a polcra oldalt elhelyezett emelő munkahengerek révén
 • Soft Landing funkció a rakomány csillapított lerakásához
 • Raklapmegállítás két raklap gyors egymásra rakásához
 • Még jobb hajtás és stabilitás hárompontos támgörgőrendszer révén

Szerviz

A szerviztechnikus valamennyi fontos járműalkatrészt egyszerűen és gyorsan elér. Ezek közvetlenül a motorburkolat alatt találhatók. A technikus a hiba- és kopásdiagnosztika céljából CAN-busz rendszeren keresztül olvassa ki az összes fontos járműadatot. Ezenkívül egy multifunkcionális kijelző mindig mutatja az akkumulátor töltésállapotát, az üzemórákat, a karbantartás-állapotot és a lehetséges hibákat. A karbantartásmentes, nedvességgel és porral szemben védett, 1,2 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motor tartósan magas rendelkezésre állást biztosít. A szerviz témakörében a szabadalmaztatott támgörgőrendszer is fontos tényező: ezzel a technikával a támkerekek utánállítása szükségtelenné válik.

 • A járműalkatrészek könnyen hozzáférhető módon, a motorburkolat alatt vannak elhelyezve.
 • Karbantartásmentes, nedvességgel és porral szemben védett 1,2 kW-os háromfázisú váltakozó áramú motorok; utánállítás-mentes támgörgők
 • Multifunkcionális kijelző a járműfunkciók jó áttekinthetősége érdekében
 • Járműadatok gyors kiolvasása a CAN-busz rendszeren keresztül

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
D06 0,6 / 1,0 (t) 2024 (mm) 6 / 6 km/h 1616 / 1682 (mm) 24 / 150 (V)/(Ah) o. kWh
D08 0,8 / 1,0 (t) 2024 (mm) 6 / 6 km/h 1666 / 1732 (mm) 24 / 250 (V)/(Ah) o. kWh
D08 ION 0,8 / 1,0 (t) 2024 (mm) 6 / 6 km/h 1666 / 1732 (mm) 23 / 82 (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

Alternatív hajtókerekek

A vevő az adott alkalmazási körülményeknek megfelelő hajtókerekek közül választhat. Így például rugalmas gumikerekek, valamint profilozott kerekek is rendelkezésre állnak. De kopásálló poliuretánból és – nedves padlózatokhoz alkalmas – úgynevezett Wet Grip anyagból készült kerekek is elérhetők.

Alternatív villaszélességek

A villaszélességek 540 és 560 mm közötti külső villatávolság esetén, külön kérésre állnak rendelkezésre.

Aquamatik

Az Aquamatik funkció ioncserélt víz akkumulátorba történő gyors betöltésére szolgál.

Oldalsó akkumulátorcsere

Az oldalirányú görgős akkumulátorcserélő egység éppen több műszakos használat esetén gondoskodik a gyors cseréről.

Emelőoszlop-változatok

A D06 és D08 típusú elektromos raklapemelőkhöz különböző standard emelőoszlopok érhetők el 1574, 1724 és 2024 mm-es emelési magassággal.

Integrált töltőberendezés

A beépített töltőberendezéssel az akkumulátor gyorsan és egyszerűen tölthető.

Hűtőházi kivitel -35 °C-os külső hőmérsékletig

A hűtőházi kivitel az elektromos raklapemelő teljeskörű használhatóságát és teljesítményét biztosítja akár -35 °C külső hőmérsékletig.

Tehervédő rács

A tehervédő rács gondoskodik arról, hogy a rakományok megemelt emelővilla esetén stabilizálva legyenek, és ne csússzanak hátra.

SafetySpeed

A SafetySpeed funkció a kezelőkar helyzetével arányosan szabályozza a menetsebességet: minél kisebb a kezelőkarszög, annál alacsonyabb a menetsebesség.

Kettős rakománytartó kerék

A kettős rakománytartó kerék poliuretán és kenhető poliuretán változatban kapható. Ezek a támkerekek kiegészítő állóképességet biztosítanak bizonytalan feltételek (mint például egyenetlen padlózatok, hosszú menetszakaszok és végletes hőmérsékletek) esetén.

Kérjen ajánlatot