Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Nagy teljesítmény – biztonságos folyamatok

A H25–H35 sorozatú belsőégésű motoros targoncák hidrosztatikus közvetlen hajtása és nagy nyomatékú motorjai gondoskodnak a hatékony rakománykezelésről. A Linde Load Control emelőoszlop-vezérlőrendszer használatával a munkateljesítmény jelentősen megnő. Ezek a járművek kiválóan alkalmazhatók intenzív tartós használatban, mivel számos részegységük és csapágyazásuk nem igényel karbantartást. Ez csökkenti az üzemszünetidőket. A járművezető számára előnyös, hogy a vezetőfülke az oszloptól és a hajtótengelytől el van csatolva. Emiatt csak kevés rezgés és rázkódás lép fel.

Jellemzők

Biztonság

A robusztus vezetőfülke-tető a kerettel együtt biztonságos vezetőfülkét alkot – ez a Linde Protector Frame rendszerének elve. A járművezető védelméhez ezenkívül a karcsú emelőoszlop által biztosított jó kilátás is hozzájárul. A munkavégzés nagyobb biztonságát szolgálja még a nagy emelési magasságokban is nagy terhelhetőség, a jármű alacsonyan lévő tömegközéppontja, valamint a csendes motor is. A Linde Curve Assist a kanyarokban csökkenti a sebességet, így a balesetveszély is csökken.

 • Linde Protector Frame
 • Linde Load Control
 • minden irányban zavartalan kilátás
 • nagy terhelhetőség
 • mélyen fekvő jármű-tömegközéppont
 • Redundáns vezérlés

Ergonómia

A H25–H35 sorozatú belsőégésű motoros targoncákat a mindennapos munkavégzésben nagy vezetőfülke, valamint átgondolt, ergonomikus kezelési koncepció jellemzi. A járművezető valamennyi kijelzőt egy pillantással áttekint, a kezelőelemeket pedig erőfeszítés nélkül eléri. Ehhez járul a jó körkörös kilátás és a könnyen járó kormány. Az egészséges munkavégzéshez a Linde Load Control is hozzájárul. A rendszer segítségével az összes emelőoszlop-művelet ujjheggyel vezérelhető. A karosszéria és a vezetőfülke az oszloptól és a hajtótengelytől gumiperselyekkel van elválasztva. Ezáltal alig jutnak át rezgések a járművezetőre, aki hosszabb ideig dolgozhat fáradásmentesen.

 • Nagy vezetőfülke
 • Ergonomikus üléskialakítás
 • Csillapított menetpálya-ütődések
 • minden irányban nagyon jó és zavartalan kilátás
 • Könnyen járó és pontos kormányzás
 • Halk menetzajok

Rakománykezelés

Nagy teljesítmény, magas nyomaték, milliméter pontosságú rakománykezelés – a Linde H25–H35 sorozatú belsőégésű motoros targoncáinál ezen tényezők összessége gondoskodik a nagyon jó munkateljesítményről. A járművek pontosan és gyorsan végzik munkájukat. Erről modern dízel-, hajtógáz- vagy földgázmotorok, a Linde hidrosztatikus közvetlen hajtása, valamint a Linde Load Control emelőoszlop-vezérlőrendszere gondoskodik.

 • Gazdaságos motortechnológia
 • Hidrosztatikus hajtás a rángásmentes és pontos mozgatás érdekében
 • Milliméter pontosságú és biztonságos rakománykezelés a Linde Load Control segítségével
 • Állítható szivattyú a hidraulika kiegészítő műveleteihez

Szerviz

A Linde H25–H35 sorozatú belsőégésű motoros targoncáit alacsony szervizköltségek és hosszú karbantartási időközök jellemzik. Így motorolajcsere csak 1000 üzemóra után szükséges. Az első fogasszíjcsere 3000 óra után esedékes. A hidraulikaolajat – egy innovatív szűrőrendszernek köszönhetően – csak 6000 üzemóra után kell cserélni. Számos részegység (mint például a hajtótengely vagy az oszlop- és billentőmunkahenger-csapágy) egyáltalán nem igényel karbantartást. A kis mértékű kopás és a hosszú karbantartási időközök csökkentik a szervizköltségeket.

 • Rövid üzemszünetek
 • Hosszú karbantartási időközök
 • Karbantartásmentes mozgó elemek
 • A segédanyagok költségeinek csökkenése

Opcionális felszereltség

Linde BlueSpot™

BlueSpot™

A Linde BlueSpot™ az útvonalra kék fényt vetítve növeli az üzembiztonságot: a LED-lámpa zaj nélkül teszi láthatóvá a targoncát.

Konténerbe járó kivitelű Linde targoncák

Konténerbe járó kivitel

Az emelővillás targonca csak 2220 mm magas; ennek ellenére a járművezetőnek olyan ergonomikus munkahelyet biztosít, ahol bőven van hely a fej mozgatására. Ezeket a méreteket számos konténerátrakó helyen és más, kis áthaladási magasságú csarnokokban kell figyelembe venni.

A Linde forgatható járművezetői munkahelye

Forgatható vezetői munkahely

A vezetőfülkében lévő munkahely a menetirányhoz képest akár 90°-kal is elfordítható. Ez javítja a járművezető kilátását, és tehermentesíti izom- és vázrendszerét.

Továbbfejlesztett kényelmes ülések

A választék részét képezi a deréktámasz, az ülésfűtés, az aktív ülésszellőztetés, a légrugózás és a különböző állítási lehetőségek.

Linde targoncák italrakodó kivitelben

Italrakodó kivitel

A munkahely 400 mm-rel magasabban van kialakítva. Így a járművezető – magas rakomány esetén is – előrefelé szabad kilátással rendelkezik, és nem kell hátramenetet kapcsolnia. Ezáltal számos ágazatban javul a termelékenység és biztonság, mindenekelőtt az italgyártásban.

linde_safety_pilot-3992_8076

Linde Safety Pilot

A borulásos balesetek a Linde MH ellensúlyos targoncájának Safety Pilot rendszerével messzemenően elkerülhetők.

Rádió CD-lejátszóval

A lejátszó MP3- és WMA-fájlokat tartalmazó CD-ket is lejátszik. Emellett egy AUX bemenet is található, amelyre például okostelefon csatlakoztatható.

Kérjen ajánlatot