Vigyázz, kész, RED FRIDAY!

2020.11.27.

Elképesztő kedvezményeső targoncáinkra és szerviz szolgáltatásainkra 2020.12.04-ig.

Az év végéhez közeledve szinte mindenhol megnövekedett árumennyiséggel kell számolni, és ez több eszközt igényel, hogy hatékonyan vegyük az akadályokat.

Készüljön fel a Linde termékeivel a szezonra!

Vásároljon újonnan targoncakínálatunkból, szerezzen be használtgépet, vagy béreljen kedvére, bármi legyen is választása, egy dolog biztos: a RED FRIDAY elképesztő kedvezményesője garantáltan segít, hogy kihozza a maximumot a mindennapokból.

Jusson hozzá akár 5-20% kedvezménnyel kívánt termékéhez és zárja a vártnál nagyobb hozammal a karácsonyi időszakot!

A RED FRIDAY segítségével a szerviz is jobban megéri! Szolgáltatásunk igénybevétele során 20% munkadíj kedvezményt biztosítunk Önnek*!

Valamint 500.000. – Ft rendelés esetén ráér 20 nappal később is fizetni választott termékéért*.

Ahhoz, hogy minél gyorsabban segítségére legyünk a logisztikai folyamataiban, 20% kedvezményt biztosítunk a kiszállási díjból*.

Hogyan vehet részt?

Nem kell mást tennie, mint kiválasztania az Önnek tetsző termékünket vagy szolgáltatást weboldalunkon, és ezt jelezni felénk elérhetőségeink egyikén. Vásárlásánál használja a REDFRIDAY2020 kódot a kedvezményekért!

Ne maradjon le akciónkról, hiszen a kedvezményeket biztosító kódunk csak 2020.11.27-2020.12.04. között érvényes.

Ha kiválasztotta gördülékeny segítségét az év végi időszakra, egy dolga maradt csupán hátra: kitalálni, mire fogja fordítani a Linde RED Friday segítségével megspórolt összeget!

*Szerviz szolgáltatásra vonatkozó megrendelés esetén.