A piros sarokban a Linde nehézsúlyú bajnoka: a P250 vontató targonca!

2021.03.16.

Az anyagmozgatás kihívásaiban a P250 vontató targonca is ringbe száll, mely nem csak kiütéssel győzi le a többi nehézsúlyú versenyzőt, de a tonnás súlyokat is leveszi vállairól!

Méghozzá rögtön 25 tonnányit, ugyanis az igen nagy teljesítményű villamos motorjának hála ez a vontató rendkívül nagy súlyok vontatására alkalmas… és még csak bele sem pirul!

Az igen vonzó karosszéria szerves részei a hidraulikus lengőelemek, melyek a vezetőfülke és a karosszéria között találhatóak. Ennek a kialakításnak köszönhető, hogy nagyobb, nehezebb rakományok vontatása is biztonsággal megoldható – a terep egyenetlenségei sem okoznak túl nagy rázkódást, így a vontatni kívánt áru sérülésének esélye minimálisra csökkenthető.

Miért kaphatja meg a P250-es a minőségi targonca jelzőt? 5 okunk is van rá!

Stabil kialakítás

Masszív, merev, egyrészes karosszéria és vezetőfülke, mely kifejezetten a súlyos rakományok szállítására lett megalkotva, figyelembe véve a vezető testi épségének megóvását.

Profi mechanika

Hidraulikus kormány a könnyű kezelhetőségért és manőverezésért, így szinte nem is munka vezetni. Valamint három független fékrendszer, mert minden helyzetben a biztonság a legfontosabb!

Teljesítmény kimaxolva

Mindkét tengelyen nagy teljesítményű, külön vezérelt villamos motorok az egyenletes gyorsulásért és a takarékos meghajtásért.

A 25 a kedvenc számunk!

Akár 25 tonnányi teherbírás, és maximum 25 km/órás sebesség!

Élmény vele a munka

Stabil szerkezet, könnyű kezelhetőség, zavartalan kilátás, maximális teljesítmény és biztonság! Ezek teszik utánozhatatlanná a P250-es vontató targoncát!

Mikor ajánljuk a P250 vontató targoncát?

  • Ha szeretne könnyedén és biztonságosan tekintélyes mennyiségű árut megmozgatni
  • Ha anyagmozgatás során szeretné munkatársait és áruját biztonságban tudni
  • Ha fontos a jó manőverezhetőség, a könnyű kezelhetőség
  • Ha nagy teljesítményre vágyik, kompakt méretben
  • Ha megbízható segítséget szeretne a munkához!

Költségmegtakarítás a Linde finanszírozási lehetőségeivel

Szeretné járműparkját korszerűsíteni, bővíteni, de nem szeretné feleslegesen égetni a cég tőkéjét?

A Linde finanszírozási lehetőségeinek hála erre a zseniális P250-es vontató targoncára is szert tehet, például a lízing, a hosszú távú bérlet vagy a rövidtávú bérleti lehetőségek kiaknázásával.

Bővítené munkagépflottáját, de még növekedési fázisban van cége?

A Linde bevizsgált és minőségi használt targoncái ebben az esetben is segítségére lehetnek! Ezzel a megoldással költséghatékonyan fejlesztheti cégét, akár használt targoncát venne, akár targoncabérlés felé hajlik.

A Linde megbízható és kifizetődő variációkkal várja, amennyiben a minőség és a teljesítmény ugyanolyan fontos, mint a tőke optimális felhasználása.

Tudjuk, hogy minden cég egyedi, így egyedi megoldások szükségesek, hogy valóban a legjobb választást tudhassa magáénak!