Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

A Linde a Renault Forma-1 csapatát minden évadban támogatja bértargoncákkal

Majdnem olyan gyors, mint a Forma-1
Renault Forma-1

2017. március 16, 8:30 – a Renault Sport Forma-1-es csapatának központja Enstone-ban (Oxfordshire grófság): 32 tonna teherfuvart kell az Ausztráliában kezdődő Forma-1-es évad kezdetére a lehető leggyorsabban berakodni. Geoff Simmonds, a Renault Sport versenycsapat-koordinátora hangsúlyozza:

Az első versenyre csomagolunk, és csak egy napunk van rá. Meghibásodásokat vagy problémákat nem engedhetünk meg magunknak.

A Linde emelővillás targoncái már 4 éve rakodják a Renault Forma-1-es csapatának teljes felszerelését, és egész Európa-szerte támogatják a versenypálya menti felépítést. Zuzana Golisovának, a Linde Material Handling UK rövid távú bérletért felelős vezetőjének a zökkenőmentes folyamat és az ügyfél egyaránt fontos szempont: „A szezon kezdete előtt áttekintem a mindenkori követelményeket. Mindent megbeszélünk. A szezon végén azután ellenőrzöm, hogy minden a megállapodásoknak megfelelően sikerült-e, és megbeszélem, hogy mit csinálhatnák esetleg még jobban.”

A Linde egyesült királyságbeli bértargonca-csapatával (rövidtávú bérlés) való partneri kapcsolat a Renault számára azóta is megbízhatónak és rugalmasnak bizonyul. Golisova különösen örül annak, hogy a Linde rövid időn belül a barcelonai próbafutamoknál is segíthetett: „Felhívtuk kollégáinkat Barcelonában, és a Linde pontosan leszállított a pályához egy megfelelő targoncát” – magyarázza Zuzana Golisova a Linde-hálózaton belüli hatékony együttműködést. A Renault csapat nagyra értékeli ezt a támogatást. Geoff Simmonds lelkesedik:

A Lindével való együttműködésnek köszönhetően az igazán fontos dolgokra összpontosíthatunk, nem kell az alapvető tevékenységünkön kívül eső dolgokon törni a fejünket.
Renault Forma-1