Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Beszámolók és jelentések

World of Material Handling 2022
World of Material Handling 2022

Örömünkre szolgál, hogy 2022. június 20. és július 1. között ismét a világ minden tájáról érkező látogatókat üdvözölhetünk a World of Material Handling kiállításon. A németországi Mannheimben a Maimarktgelände területén mutatjuk be a Linde Material Handling és a partnervállalatok legújabb innovációit. A világ legnagyobb teljesítményű elektromos targoncáitól, egy ellensúlyos targoncákhoz készült forradalmian új vezérlőkoncepciótól az innovatív raktártechnikai gépeken, a folyamatos energetikai tanácsadáson keresztül a jövőbe mutató digitális termékekig: itt érhető utol az intralogisztika világa.

Élőben a WoMH 2022 kiállításról

A WoMH ideje alatt riporterpárosunk tagjai tudósítanak az eseményekről. Különböző formátumokban adnak izgalmas betekintést és háttérjelentéseket szóban, képekben és videókban. Száguldó riporterduónk tagjai Luis Lüder, a Linde Sales Academy oktatója, és Kimsy von Reischach, a kiváló moderátor és újságíró. A bennfentesek és a kívülállók perspektívájából adnak nekünk színes bepillantást a helyszíni forgataba, és ellátnak bennünket minden érdekes hírrel a WoMH 2022 kiaállításról.

WoMH-cserkészek

Hogyan kerültek a piros palackok a polcokra?

Kimsy és Luis találkoznak Sven Bilz-cel, a Linde oktatási tanácsadójáva. Többek között szó esik az új T14 és T16 L alacsony emelésű raklapszállítóról és az MV01 elektromos komissiózó targoncáról.

Tudjon meg többet

Az ellensúlyos targoncák új generációja: H35 – H50

Kimsy és Luis Björn Walterrel, a Linde Ellensúlyos Targoncák senior termékmenedzserével beszélgetnek a H35 – H50 belsőégésű motoros targoncákról és a Linde ellensúlyos targoncák új generációjának előnyeiről.

Tudjon meg többet

Itt fölfelé megy az út – látogatás az árubeérkezés területén

Kimsy és Luis Peter Kluggal, a Linde Raktári Targoncák termékmenedzserével találkoznak az árubeérkezésnél – ez az első állomás a WoMH2022 palackgyárunkban és ez az a hely, ahonnan a zárak, az üvegpalackok és a kapcsok elosztásra kerülnek a következő rendeltetési helyükre.

Tudjon meg többet

Automatizálás a termelésellátás területén

Luis és Kimsy megismerkednek a termelésellátás területén jelentkező kihívásokkal és a folyamatokkal. A különböző, alkalmazható automatizálási szintekkel együtt, hogy a munkatársak koncentrálni tudjanak az értékteremtő munkára a szerelés során.

Tudjon meg többet

Komissiózás most közelebbről

Luis és Kimsy, a WoMH tudósai megvizsgálják, hogy a Linde mit tud kínálni a vízszintes és függőleges komissiózás területén – az N20 és N20 C sorozatoktól egészen az új V modular B modellig.

Tudjon meg többet

Üzenet üveggel

Kimsy és Luis megismerik a komissiózás valamennyi lépését és kihívását, és megtapasztalják, hogy miként segít a Linde új V moduláris komissiózó targoncája, talajszinti munkák esetén pedig a félautomata N20 C SA a kezelők jó hangulatának megőrzésében.

Tudjon meg többet

Nagyratörő tervek raktártechnikai gépekkel

Kísérje el Kimsyt és Luist raktári körútjukon, amelynek során felfedezik azokat a Linde-megoldásokat, amelyek biztonságosabbá és hatékonyabbá teszik a raktározást.

Tudjon meg többet

Itt segítséget talál!

Stefan Prokosch a WoMH 2022 kiállításon bemutatja, hogy miért válik egyre fontosabbá az ügyfeleknek nyújtott tanácsadás, és hogyan teszi a szoftvermegoldások hatékonyabbá és biztonságosabbá az intralogisztikai folyamatokat.

Tudjon meg többet

Végre ismét WoMH!

Stefan Prokosch köszönti a WoMH 2022 kiállítás látogatóit, értelmezi a „Your way is our way” jelmondatot, és elmondja, miért forog minden az energia körül a rendezvényen.

Tudjon meg többet