Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.
Felszabadító – kompromisszumok nélkül. Elektromos energia – határok nélkül.
Körversenypálya egy raktárcsarnokban

Csúcsteljesítmény, amely új mércét állít fel

Mik lennének az elektromos targonca határai? A Lindeúj X20 – X35 sorozatú elektromos targoncáivalmár nincsenek határok. Ezek az elektromos targoncák a belsőégésű motoros targoncákkal összehasonlítva mindenféle megkötés nélkül kiállták a próbát, és bebizonyították, hogy kültéren és beltérben, bármilyen talajon a belsőégésű motoros targoncákkal azonos teljesítményre képesek. A szinkron reluktancia motorok (SRM+) teljesen új szintre emelik a teljesítményt, az elektromos és a belsőégésű motoros emelővillás targoncákhoz készült közös platform pedig eddig soha nem tapasztalt flexibilitást biztosít.

Az extrém teljesítmény felszabadító érzése: az új modell azok számára készült, akik ki akarják használni az eddig ismeretlen lehetőségeket!

Az új teljesítményosztály platformja.

A Linde Material Handling az X20 – X35 elektromos targoncáival olyan új teljesítményosztályt teremt, amelyben ötvözi a belsőégésű motoros targoncák teljesítményét és robusztusságát az elektromos targoncák dinamikájával, rugalmasságával, kibocsátásmentességével és csendes működésével. Mindezt pedig a Linde új ellensúlyos targoncáihoz kialakított, jól bevált, különösen kezelő- és karbantartásbarát, ezáltal maximálisan gazdaságos platformon.

Fedezze fel a világ legnagyobb teljesítményű elektromos targoncáit! IT’S A LINDE.

A legnagyobb teljesítmény

Az állandó mágnesekkel szerelt új szinkron reluktancia motorok (SRM+) az X20 – X35 sorozatú elektromos targoncákat a belsőégésű motoros targoncák nagy teljesítményű, mégis halk és kibocsátásmentes alternatívájává teszik.

Nagy terhelhetőség

Az X20 – X35 modellek számára nem jelent akadályt a mechanikai igénybevétel, a por, a szennyeződés, sőt, még az extrém hőmérsékletingadozás sem. És ehhez még valamit hozzá tudunk tenni: az X20 – X35 sorozatú elektromos targoncák minden részegysége és komponense csekély mértékű kopásra van optimalizálva.

Kompromisszummentes fenntarthatóság

Az elektromos hajtású targoncák összes környezeti előnye a belsőégésű motoros targoncák teljesítményszintjén! A targoncák a fenntartható módon előállított primer energiával teljesen CO2-kibocsátásmentesen üzemeltethetők. A lítiumion-akkumulátoros rendszerek statikus energiatárolókként is használhatók, és újrahasznosíthatók.

A biztonság is a targoncával utazik

A belsőégésű motoros és az elektromos targoncák közös platformjára alapozva a legkorszerűbb konstrukció minden biztonsági előnye a fedélzeten van. Ide tartoznak például a körkörös kilátást elősegítő szerkezeti optimalizációk. Az alapfelszereltség részét képező funkciók – pl. a Linde Curve Assist – pedig védelmet nyújtanak a targoncavezető és az áru számára.

Kiemelkedő gazdaságosság

A karbantartásszegény kivitelnek, a nagy rakodási összteljesítménynek és a háttérben meglévő sűrű szervizhálózatnak köszönhetően a csúcsteljesítmény garantált. Az ember és gép tökéletes együttműködése továbbá növeli a termelékenységet, és ezzel az összköltségeljárásban javul a gazdaságosság is.

Nagyfokú konnektivitás

Az átfogó konnektivitás révén a targoncák könnyen integrálhatók flottakezelő rendszerekbe és digitális folyamatokba. A frissítések és az új digitális funkciók egyszerűen és testre szabva tölthetők le. A fontos paraméterek bármikor lehívhatók és kielemezhetők.

Szeretne most beszállni? Szeretné kipróbálni a targoncát?