Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Ergonomikus platformmegoldás gyors folyamatokhoz

A Linde T16 P és T20 P alacsony emelésű raklapszállítói rövid és közepes távon gyors szállítási folyamatot garantálnak. A dinamikus reagálású, 1,2 kW-os motor nagyon gyorsan eléri a 6 km/h végsebességet – rakománnyal és anélkül egyaránt. Ezenkívül a tandem kivitelű teherviselő kerekek egyenetlen padlón is gondoskodnak a megfelelő hajtásról. A szerviztechnikusok be tudják állítani a fontos üzemi paramétereket, mint pl. a maximális gyorsulást, így a jármű még inkább az egyedi követelményekhez igazítható. A folyamatok így hatékonyabbak és biztonságosabbak lesznek. Az álló platformot a vezető szükség esetén felhajthatja. Az alacsony emelésű raklapszállítóból ezzel gyalogkíséretű targonca lesz. A T 16 P modell teherbírása 1600 kg, a T20 P maximálisan 2000 kg-ot szállít.

Jellemzők

Biztonság

A T16 P és T20 P alacsony emelésű raklapszállítónak négy független fékrendszere van, amelyek különböző helyzetekben is garantálják a vezető és a rakomány biztonságát. A jármű például automatikusan befékez, ha a vezető elengedi a pillangókapcsolót, de akkor is, ha a kezelőkart teljesen föl- vagy teljesen lehajtja. Ezenkívül az elektromechanikus fék működésbe lép, ha megnyomják a menetirányváltó kapcsolót vagy a vészleállítót – utóbbi esetben emellett az összes áramkör megszakad. A nagy irányítófej körbeveszi a vezető kezét, ezzel védi a sérülések ellen. Amennyiben a jármű lejtős rámpán áll, ha elengedik sem gurul vissza.

 • Négy egymástól független fékrendszer
 • Menetirányváltó kapcsoló
 • Vészleállító kapcsoló
 • Kézvédelem

Ergonómia

Az alacsony emelésű raklapszállító egyrészes platformja és irányítókarjának speciális kialakítása minden lökést és rezgést csillapít, ami a vezetőt érheti. A kezelőszervek ergonomikusan vannak az irányítófejen elrendezve, és mindkét kézzel jól kezelhetők. A gép kezelése ezenkívül könnyedén, ujjheggyel történik. A platformot a vezető igény szerint le- vagy fölhajthatja. A munkához szükséges dolgok számára jól elérhető tárolórekesz áll rendelkezésre.

 • Csillapított platform és kezelőkar
 • Jól elérhető kezelőszervek
 • Felhajtható platform
 • Tárolórekesz

Rakománykezelés

A T16 P és T20 P alacsony emelésű raklapszállítók 1,2 kW-os erőteljes motorral vannak felszerelve, végsebességük pedig 6 km/h. Ez a hajtás a Linde LAC digitális vezérléssel és a mechanikai vezérléssel együttműködve gyorsabbá és pontosabbá teszi a szállítási folyamatokat. Emellett a szerviztechnikus az egyes járműveken be tudja állítani a központi teljesítményértékeket, pl. a gyorsulást. A kezelő jól rálát a villa csúcsaira. Ez megkönnyíti például a raklapok alá történő közvetlen manőverezést.

 • Erőteljes 1,2 kW-os motor
 • Linde LAC digitális kontroll
 • Beállítható teljesítményértékek
 • Jó rálátás a villacsúcsokra

Szerviz

A jármű fejlesztése során a Linde nagy hangsúlyt fektetett a költségkímélő karbantartásra: sok elem karbantartásmentes, a szerviztechnikusok könnyen hozzáférnek minden központi alkatrészhez, és a gyors, számítógéppel támogatott diagnózis CAN-buszon keresztül történik. A szilárd motor- és akkumulátorburkolat, a robusztus alváz és az ellenálló villacsúcsok mind a hosszú, karbantartás nélküli használati időt szolgálják.

 • Egyszerűen hozzáférhető alkatrészek
 • CAN-busz kialakítás
 • Szilárd motor- és akkumulátorburkolat
 • Robusztus alváz
 • Ellenálló villacsúcsok

Műszaki adatok

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
T16P 1,6 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1670 / 1734 (2010 / 2075) (mm) 24 / 250 (V)/(Ah) o. kWh
T20P 2,0 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1670 / 1734 (2010 / 2075) (mm) 24 / 250 (V)/(Ah) o. kWh

Opcionális felszereltség

Alternatív villák

A villahosszak és -szélességek bő választékának köszönhetően a felhasználó saját alkalmazási feltételeihez tudja alakítani a járművet.

Poliuretán kerekek

A T16 P és T20 P alacsony emelésű raklapszállítóhoz a hajtott és a teherviselő kerekek poliuretánból készülnek. Ez az anyag csöndes, nagyon hosszú élettartamú és jó futási tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyanakkor világos padlón sem hagy nyomot.

Oldaltámaszok

A támaszok egyszerűen felhajthatók, és kiegészítő biztonságot nyújtanak a vezető számára kanyarodáskor vagy egyenetlen padlón.

Kérjen ajánlatot