Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Széles termékpaletta a Linde által: ahol a lehetetlen is lehetséges

2021. júl. 9.

Egy logisztikai cég életében kulcsfontosságú, hogy megbízható és csúcsminőségű gépekkel dolgozzanak, de az sem mellékes, hogy a megfelelő eszközöket a lehető legegyszerűbben be tudják szerezni, felesleges időhúzás és körülményes utánajárás nélkül. Szerencsére a Linde ebben is kiváló partner, hiszen már webshopjában is elérhető számos termék, így egyszerűen és gyorsan választhatják ki a tökéletes targoncát, vagy egyéb anyagmozgató eszközt.


Előző cikkünkben bemutattuk a Linde targoncák egy nagy részét, mint például a villástargonca, (legyen az elektromos vagy belsőégésű) a raklapszállítók vagy épp a szűkfolyosós berendezések.

Milyen targoncák és járművek találhatók még a Linde kínálatában?

Tolóoszlopos targonca
A Linde R10–R25 sorozatába tartozó tolóoszlopos targoncák számos területen állják meg a helyüket, köszönhetően annak, hogy a számos modellváltozat a legkülönfélébb gyári adottságokkal rendelkezik.
Extrém magas polcokon kell dolgoznia? Nem probléma! Hűtőházban rakodna? Akár a -30 °C-os hőmérsékleteken való üzemeltetés sem okoz gondot!
A Linde tolóoszlopos targoncái különösen a szűk állványfolyosók között teljesítenek jól, mivel kompakt méretüknek és kialakításuknak, valamint nagy emelési magasságuknak köszönhetően szűk helyeken és igen nagy magasságokban is stabilan, megbízhatóan dolgoznak.

Komissiózó targonca
A komissiózás, vagyis az áru megrendelő számára való összekészítése nagy mértékben függ attól, milyen gyors a jármű vezetője. Ideális helyzet, ha az áruk súlya könnyű, a megteendő út pedig rövid, de tudjuk, hogy ezek a feltételek ágazatonként és szinte raktáranként változóak.
Éppen ezért fejlesztette ki a Linde a komissiózó targoncáinak széles választékát. A berendezések így alkalmasak arra, hogy típustól függően bármilyen környezetben megállják a helyüket, így pedig időt, energiát és pénzt takarítsanak meg a logisztikát végző üzemnek.
Ezzel együtt ergonomikus munkafeltételeket nyújtanak: csökkentett vibrációjú munkaplatformok, könnyen működtethető kezelőfelületek, alacsony belépők jellemzik, és még bőven marad hely termináloknak és a tartóknak is.

Vontatók
A különösen súlyos áruk rakodása szinte heroikus küzdelmet jelent a raktárakban. Ha nincs megfelelő teherbírású gép, akkor az anyagmozgatás lassú és döcögős lesz. Emellett számos nehezítő tényező is közrejátszik; mint az egyenetlen talaj, a hosszú utak, meredek rámpák vagy épp a szűk folyosók és rakodási területek.
Ilyen körülmények között nem csak az áru, de a kollégák is komoly kockázatnak vannak kitéve, arról nem is beszélve, hogy a hatékonyság csökkenésével a bevételek is egyenes arányban zuhannak.
A helyzet „megváltására” a Linde kifejlesztette a vontatók új nemzedékét, melyekkel gyorsabban, messzebbre, többet és biztonságosabban szállíthatunk.
Rázkódásmentes, biztonságos, egyenletes haladás nehéz terepen is, nagy teherbírás akár hosszú távon is, pontos irányítás és kis sugarú fordulás – a Linde vontatóknak köszönhetően nem álom többé.

Emelje cége logisztikáját a következő szintre, nyisson meg egy új dimenziót az anyagmozgatásban a Linde targoncáinak segítségével! Válassza a stabilitás, a magas teherbírás és biztonság kombinációját!