Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Költségmegtakarítás a Linde segítségével: targonca lízing, hosszú és rövidtávú bérlés

2021. júl. 12.

Eljött az idő, hogy logisztikai cége járműparkját bővítse, de nem áll rendelkezésére a megfelelő tőke? Akkor is van megoldás!

A Linde tisztában van vele, mennyire fontos, hogy egy logisztikai üzem megfelelő hatékonysággal és korszerű eszközökkel tudjon dolgozni, hiszen csak így maximalizálható a cég teljesítménye és fokozható a bevétel.

Ezzel együtt viszont az is tény, hogy nem minden cég engedheti meg magának, hogy akár milliós összegeket fordítson anyagmozgató berendezések korszerűsítésére. Ezáltal viszont számos vállalat kerülhet abba az ördögi körbe, hogy jobb eszközök híján nem nő a bevétel, bevételnövekedés nélkül viszont nincsen keret a járművek fejlesztésére.

Sok vállalat vezetője érezheti ilyenkor úgy, nincs kiút ebből a turbulenciából. A Linde segítségével van!

A Linde maximális rugalmassággal és többféle finanszírozási megoldással várja meglévő és új ügyfeleit, hogy a korszerűsítés útjába ne állhasson semmi!

Melyek ezek a finanszírozási lehetőségek?

Targonca lízing

Emelővillás targoncára vagy más raktártechnikai gépekre lenne szüksége vállalkozásának, de nem tudja megfinanszírozni a teljes vételárat? Akkor érdemes a lízing lehetőséget választania.

A pénzügyi vagy operatív lízinggel, állandó havi részletekkel Önnek is lehetősége adódik beszerezni a kívánt járműveket, egyúttal tervezhetően és kiszámíthatóan finanszírozni a költségeket is.

Mik a targonca lízing előnyei?

• Kiszámítható, állandó havi költségek
  • Kezdőtőke nélkül is kihasználható
  • Azonnal elkezdheti használni a választott targoncát
  • A banki hitel lehetőségeket megtarthatja más célokra

Használt targonca vásárlás

A Linde minőségi és bevizsgált, kiváló műszaki állapotban lévő használt targoncákat kínál azok számára, akik szeretnék a minimumra redukálni az eszközök bekerülési költségét, egyúttal azonban a minőség is fontos számukra.

Mik a használt targonca vásárlás előnyei?

• Alacsony költség
  • Ellenőrzött minőség
  • Széles termékkínálat
  • Csak a Linde Anyagmozgatás kínálatában

Rövid távú targonca bérlet

Alkalmanként, vagy csak rövid időre lenne szüksége targoncára? Erre is van megoldás!

Könnyen előfordulhat, hogy szezonális túlterhelés esetén vállalata gépparkja nem képes kiszolgálni a megnövekedett igényeket, azonban új targoncát nem éri meg vásárolni, mivel az év többi részében kihasználatlan maradna.

A Linde Anyagmozgatás erre is kínál megoldást a rövid távú bérlési lehetőséggel.

Több, mint 40 000 járművel a Linde Európa legnagyobb termékválasztékkal rendelkező bérflottáját kínálja, ha csak alkalmanként van szüksége targoncára. A Lindénél akár, napokra vagy pár hétre is kölcsönözhet logisztikai járművet.

Ezzel a megoldással a minimumra csökkentheti a gépek beszerzésének költségeit, és csak akkor kell igénybe vennie, ha arra valóban szüksége van.

Hosszú távú bérlet

Amennyiben közép, vagy hosszútávra van szüksége logisztikai járműre, és még a lízingnél is jobb konstrukcióra vágyik, akkor a Linde hosszú távú bérleti lehetősége kiváló választás lesz.

Ez a bérletcsomag a lízing minden előnyét tartalmazza, de kiegészül egy rögzített havi részletű, teljes körű karbantartási és javítási szolgáltatással.

Ezáltal hosszú távra tervezheti a munkát, kiszámítható havi költségekkel kalkulálhat és mindig használatra kész, karbantartott targoncák állnak a rendelkezésére a munka folyamán.

Nincs az a nehézség, amivel a Linde gépei ne tudnának megbirkózni, és igaz ez a cégre is: nincs az a probléma vagy finanszírozási megoldás amiben a Linde maximális rugalmassággal ne állna az ügyfelei rendelkezésére!

Ha targoncára van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!