Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

"A Forma-1 könyörtelen sport" – interjú Paul Seaby-vel, az Alpine Forma-1 csapatának logisztikai szakemberével

2021. júl. 27.


Milyen az idei versenyszezon belsős szemmel? Mi az, ami megdobbantja a külföldiek szívét a magyarországi látogatásaik során? Paul Seaby, az Alpine Forma-1-es csapatának support managere exkluzív interjút adott a Linde Magyarország számára.- Mik a legfontosabb szempontok egy beszállító kiválasztásakor?

A csapatunk és a sportágunk iránti szenvedély nagyon fontos, de a jó infrastruktúra, a szervezettség és a technikai képességek is elengedhetetlenek. A Forma-1 könyörtelen sport, és számítanunk kell a kiváló partnerek és beszállítók hálózatának támogatására.

- Milyen az együttműködés a Lindével? Miért szeretnek velünk dolgozni?

A Linde ideális partner az Alpine F1 Team számára. Nagyszerű hálózattal és emberekkel rendelkezik. Szervezett és kész segíteni nekünk, amikor és ahol csak tud. A Forma-1-ben gyakran kell reagálnunk kiszámíthatatlan változásokra, és a Linde mindig ott volt mellettünk, készen állt a támogatásra.

- Volt olyan váratlan helyzet, amikor a Linde, mint beszállító segítette ki Önöket?

Őszintén szólva... a Linde számára soha semmi sem jelent problémát... sem a világjárvány, sem a naptárunkban előre betervezett dolgok gyakori változásai. Mindig ott vannak, mindig szállítanak, minden probléma nélkül.

- Milyennek tartja az idei versenyszezont? Lehet érezni a járvány hatásait?

Ez egy nehéz szezon volt a csapat számára... az idő nagy részét elszigetelve vagy munkával töltötték, akár otthonaikban, akár külföldön. Az emberek biztonságának megőrzése sok szervezési munkát igényelt, ami nehéz volt, és alig várjuk, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba.

- Mi az, amit igazán szeret a Magyar Nagydíjban?

A magyar versenypálya érdekes, Budapest pedig csodálatos város. Szeretem a gulyást J, és fantasztikusak a folyó menti séták a meleg napsütésben.

- Milyen elvárásai vannak a csapat idei eredményeit illetően?

Mint minden évben, idén is az a célunk, hogy nyerjünk… ha nem sikerül… akkor sem adjuk fel. Noha minden év fontos, úgy érezzük, hogy ez az év 2022-re készít fel minket, amikor már az új szabályokkal, új autóval és stabil versenyzői platformmal vágunk neki a szezonnak, és erre a jövőben is építhetünk.

A versenyre való készülődés közben egy különlegességgel készültünk partnereink számára: most Ön könnyedén úgy érezheti, hogy vállalkozása egy profi, Forma 1-es istálló felszereltségével kapcsol új sebességre a piaci versenyben: egyedülálló ajánlatunk során ingyenes targoncakiszállítást biztosítunk rövid távú bérlet esetén!*

*A promóció minimum 7 napos bérlet megrendelése esetén érvényes: augusztus 31-ig.