Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Linde targoncákkal nyit a Waberer’s a jövő felé!

2021. szept. 27.


Büszkeséggel és nagy örömmel adjuk hírül, hogy nemrég egy közel 100 gépből álló targoncaflottát adtunk át a Waberer’s-nek.


Magyarország vezető logisztikai vállalata egy több mint 2,5 millió eurós beruházás keretein belül növelte emelőgépparkját. A beruházás célja az eredményesség és a szolgáltatási színvonal növelése mellett a „zöldítés” volt.Külön öröm számunkra, hogy együttműködésünkkel fontos lépést tettünk egy zöldebb, fenntartható jövő felé: ugyanis az átadott targoncák nagy része Li-ION technológiával ellátott elektromos targonca.

Miért jó a Linde Li-ION technológia?

A Li-ION technológiával ellátott targoncákkal rövidebb töltési idő alatt akár 30%-kal több energiamegtakarítás érhető el, mint a régebbi gépekkel. Akár munkaközi szünetekben is tölthetők, és alacsony töltöttségi szint esetén sem esik vissza a teljesítményük. Az energiahatékonyság mellett környezet, - és felhasználóbarát megoldást biztosítanak Partnereinknek.

Próbálja ki legkorszerűbb targoncáink egyikét!

Partnereink számára ingyenes „demo-t” biztosítunk, azaz ingyenesen kipróbálhatják a Waberer’s által is használt Li-ION-os targoncáink egyikét. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!