Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Linde szerviz szolgáltatások: tudja maximális biztonságban targoncáit

2021. aug. 2.


Ahhoz, hogy egy logisztikai cég maximális hatékonysággal tudja végezni az elvállt feladatokat, fontos, hogy a munkagépek tökéletes műszaki állapotban legyenek. Ebben nyújt segítséget a Linde szerviz szolgáltatásaival.

Bizonyára Ön is szeretné, ha befektetései maradéktalanul megtérülnének. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a vásárolt targoncái és munkagépei a lehető leghosszabb ideig tudjanak dolgozni. Azért, hogy mindig munkára készen álljanak, valamint meghibásodás után minél gyorsabban működhessenek újra, fontos, hogy megfelelő szerviz-szolgáltatást válasszon.

A Linde tisztában van a rendelkezésreállás fontosságával, így teljeskörű szerviz szolgáltatásaival igyekszik megkönnyíteni vásárlói életét.

Milyen Linde szerviz szolgáltatások vehetők igénybe?

Karbantartás és javítás

Az üzemi folyamatok kulcsfontosságú résztvevői a gépek és azok rendszeres karbantartása. Ebben nyújt segítséget a Linde, ugyanis szakképzett technikusok állnak rendelkezésre, akik az alábbi feladatokban vesznek részt:

  • Ügyelnek a szervizidőközök pontos betartására
  • Rendszeres karbantartást végeznek a targoncákon,
  • Valamint javítják is azokat
  • Mindezt több mint 300 gépípuson

A folyamatos ellenőrzés, javítás és karbantartás pedig nem csak a logisztikai folyamatokban kamatozik, hanem a munkabiztonság tekintetében is. Minél jobb műszaki állapotnak örvend a targonca, annál biztonságosabb a munkavégzés a gépet kezelő személy számára.

A Linde természetesen nem csak a minőségre, de a könnyű elérhetőségre is odafigyel, ezért világszerte mintegy 8500 szerviztechnikussal áll az ügyfelek rendelkezésére, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Eredeti alkatrészek

A maximális hatékonysághoz azonban nem elegendő a tengernyi szervíztechnikus, a targoncákhoz alkatrész is kell. A Linde ebben a tekintetben is a piac legjobbjai közé tartozik, ugyanis világszerte megtalálható elosztóközpontjai szünet nélkül gondoskodnak arról, hogy minden emelővillás targonca és munkagép villámgyorsan megkapja a szükséges alkatrészeket.

Mindezt ráadásul eredeti, gyártói minőségben, hiszen a vállalat tisztában van azzal is, hogy tökéletes munkát, csak tökéletes eszközökkel lehet végezni. Az alkatrészekben felmerülő legkisebb hiba, vagy eltérés befolyásolni tudja, hogy a munkagép milyen hatékonysággal tud tovább dolgozni. A Linde pedig mindenben a tökéletességre törekszik, éppen ezért csak eredeti, professzionális alkatrészekkel dolgozik.

Utólagos felszerelések és tartozékok

A raktártechnikai gépekkel szemben állított követelmények idővel módosulhatnak, így fordulhat elő, hogy a korábban megvásárolt gép nem felel meg teljesen az új elvárásoknak. Azért, hogy ilyen esetben ne kelljen egy új targoncát vásárolni, a Linde utólagos felszerelésekkel és tartozékokkal tud segíteni.

A legtöbb esetben az új szabályozásnak való megfeleléshez elegendő egy utólagos fejlesztés és a gép máris újra munkába állhat.

A Linde ezen szolgáltatása nem csak pénztárcabarát megoldást nyújt, de egyben időtakarékos és kényelmes is, hiszen nem kell egy új munkaeszköz beszerzésével bajlódni. A megfelelő átalakítási megoldásokkal és tartozékokkal egyszerűen és kényelmesen megoldható a felmerülő fejlesztés, vagy korszerűsítés.

Gondoskodjon raktártechnikai gépeiről időben és tudja őket – és alkalmazottait – maximális biztonságban! Válassza a Linde szerviz szolgáltatásait, hogy munkaeszközei mindig munkakészek legyenek!