Ez a böngésző elavult. Kérjük, váltson másik böngészőre, hogy teljes mértékben használhassa weboldalunkat.

Berobbantottuk az árakat!

2021. nov. 30.


Géptípustól függően 38-50% kedvezmény robbanásbiztos targoncáinkra.


A biztonságos munkafeltételek megteremtése mindannyiunk számára kiemelten fontos. Különösen az olyan iparágakban, ahol nagyobb a tűz és robbanás esélye. A vegyipartól kezdve a nehéziparon át a gyógyszeriparon és élelmiszeriparon keresztül az újrahasznosításig számos iparágban keletkezhetnek robbanásveszélyes elegyek a különböző felszabaduló gázok és gőzök miatt. Az ilyen veszélyzónákban használt gépeknek kiterjedt robbanásvédelemmel kell rendelkezniük.


Most egy különleges akció keretében 38-50%-os kedvezményt adunk a Linde robbanásbiztos targoncáira!


Új fejezet a hibaelhárításban: Linde Ex-Monitoring App / Linde Ex-Monitoring App – „Okoskommunikáció” az ATEX targoncákkal

A robbanásbiztos járművek esetében a maximális biztonság és rendelkezésre állás/üzemképesség kulcsfontosságú. A Linde Ex-Monitoring App mostantól hibadiagnosztikával, mindenre kiterjedő intézkedési javaslatokkal és a megelőző karbantartáshoz szükséges részletes információkkal segíti a felhasználókat.

Ha szeretne többet megtudni a Linde Ex-Monitoring alkalmazásáról, keressen minket bizalommal!

Teljeskörű robbanásvédelem egy kézből.

Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy felhasználóink minden termékünket és szolgáltatásunkat egy kézből tudják megkapni. Különösen igaz ez a robbanásvédelmi területre. Komplett robbanásvédelmi csomagjaink minden törvényi előírásnak megfelelnek, és profi, nemzetközi követelmények alapján képzett szerviztechnikusok gondoskodnak róla, hogy a járművek mindig üzemkészek legyenek.

Ha szeretne többet megtudni robbanásbiztos járműveinkről, látogasson el megújult weboldalunkra!

A biztonságon nem szabad spórolni, de most lehet!

A promóció 2021. december 10.-ig leadott rendelés esetén érvényes.