Teljeskörű szerviz és felülvizsgálat 0-24 órás elérhetőséggel

2021.02.23.

Mint minden veszélyes gépet, a targoncákat is szükséges bizonyos időközönként karbantartani. De milyen gyakorisággal érdemes ezt megtenni és vajon elég-e a csak részleges felülvizsgálat, vagy pedig érdemes teljeskörű szervizt igényelni? Ezekre a kérdésekre ad választ és kínál kész megoldásokat a Linde Anyagmozgatás.

Annak érdekében, hogy a raktárakban a munkafolyamatok gördülékenyen folyjanak, a targoncaállománynak folyamatosan jó állapotban kell lennie, hogy bármelyik időpillanatban használatba lehessen őket állítani. A targoncák karbantartás miatti leállítása sokszor időpocsékolásnak és energiapazarlásnak tűnhet, de kifejezetten fontos nemcsak a meghibásodások megelőzésében és elhárításában, hanem az üzemeltetési költségek alacsony szinten tartásában is.

Milyen gyakorisággal szükséges a targoncákat szerviznek ellenőrizni? Az időközöket a gyártói előírások határozzák meg, nagy terhelés esetén pedig egyedileg is beállíthatók az időközök. A meghibásodások nagyrészt az időben fel nem ismert kopásokból adódnak, de szerencsére mindez megelőzhető a rendszeres karbantartással.

A Linde Anyagmozgatás karbantartási és javítási szolgáltatásai a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetőek, a „ szerviz hotline” nevű szolgáltatáson keresztül, ami bármikor hívható. Világszerte mintegy 8500 képzett szerviztechnikusunk végzi több mint 300 targoncatípus gyors és megbízható karbantartását és javítását.

Nem szeretne bajlódni a szervizelés megszervezésével és a karbantartási időpontok észben tartásával? A Linde erre az esetre is ajánl egy kényelmes megoldást: a „ fullszerviz szerződés” kötése után teljesen mindegy, hogy pótalkatrész-beszerzésről, karbantartási időpontokról, javításokról, vagy biztonsági felülvizsgálatokról van-e szó: ez a szolgáltatás lefedi az összes karbantartáshoz, vizsgálatokhoz szükséges intézkedés lebonyolítását.

Az Önök és munkavállalóik biztonsága számunkra mindennél fontosabb! Ennek érdekében biztosítjuk a teljes körű szervizszolgáltatásokat, hogy targoncaállományuk a megfelelő időben és megfelelő állapotban rendelkezésre álljon!