Információk a Koronavírus kapcsán

2020.03.19.

Koronavírus tájékoztató

„Mozgásban tartjuk a világot” – Ez a Linde Anyagmozgatás mottója.

És ez a mottó kötelez minket.

A munkánkkal gondoskodunk arról, hogy az anyagáramlás fennmaradjon – a közélet folytonossága és a gazdaság fenntartásához szükséges javak biztosításával, nem utolsó sorban az élelmiszerek és a gyógyszerek területén.

A koronavírus terjedésével egyidejűleg számos kérdést kapunk beszállítóinktól, vevőinktől, és partnereinktől. Az alábbiakban összefoglaljuk válaszainkat a legfontosabb kérdésekre.

Biztosított a dolgozóink védelme?

A biztonság és az egészség, valamint a jólét az első számú prioritás jelenleg.

A Linde a munkatársak védelmére számos intézkedést vezetett be. Egy válságstábot állítottunk fel, hogy dolgozóink védelmére tett intézkedéseink a lehető leghamarabb érvényesülhessenek és gyakorlattá váljanak bármely telephelyünkön.

A termelés folytatódik a Linde gyárakban?

Igen, a Linde gyárakban és hazai műhelyeinkben, illetve telephelyeinken mindenhol folyik a munka és a termelés. Az ehhez szükséges beszállítások is garantáltak, a folyamatos alkatrészellátásunkat a következő hónapokban megemelt biztonsági készleteink teszik lehetővé. A legjobb tudásunk szerint igyekszünk a gyártást, javítást és gépfelkészítéseket biztosítani, és ügyfeleink igényeit a továbbiakban is kiszolgálni.

A Linde termékek szállításában várható-e késedelem?

A kialakult helyzet miatt határzárak és más intézkedések okán előfordulhat szállítási késedelem. Ezek vevőinkre gyakorolt hatásait igyekszünk a minimálisra szorítani.

A vevőszolgálat elérhető?

Igen! Kollégáink, szerviz-szolgáltatásunk, illetve a vevőszolgálat továbbra is elérhető és változatlanul vállal megbízásokat partnereinktől!

Természetesen elsősorban az egészségügyi szolgáltatók és a kereskedelem igényeit elégítjük ki, ezért előfordulhat késedelem, vagy várakozási idő. Ilyen esetben vegyék fel közvetlenül a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailen a Linde vevőszolgálatával.

Szerviz Hotline 0-24: 06 20 420 8400

Gépbérlet igények: Nemes Csaba 06 20 368 0523, nemes.csaba@linde-mh.hu

Központi elérhetőség: info@linde-mh.hu

Természetesen anyagmozgatási tanácsadóink is folytatják a munkát; a bevezetett óvintézkedések értelmében azonban Skype-on, telefonon vagy más kommunikációs csatornák útján segítik partnereinket, lehetőség szerint kerülve a személyes kapcsolattartást.

Mi, a Linde Anyagmozgatás vállaljuk a felelősséget, és hozzájárulunk ahhoz, hogy a közélet, a rend és a gazdaság a továbbiakban is fennmaradjon.

Erre kérjük vevőinket, beszállítóinkat és partnereinket is.

Üdvözlettel:

Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft.