Az anyagmozgatás mesterei: íme 5 ok, miért érdemes a Linde targoncákat választani!

2021.05.17.

Ön is nélkülözhetetlennek tartja, hogy minden igényt kielégítő gépekkel dolgozhasson? Szeretné, ha nem csupán megbízható, de könnyen kezelhető, biztonságos és innovatív eszközök állnának rendelkezésére? Akkor nem is kérdés, hogy az elismert Linde targoncák tökéletes választásnak bizonyulnak majd!

A logisztikai területen dolgozó vállalatok vállát igen nagy súly nyomja, hiszen a fokozatosan növekvő igények és a projektekre szánható idő csökkenése szinte satuba szorítja a vállalkozásokat. Ezzel együtt pedig nem csak a hatékonyságot kell fokozni, de a munkavállalók, a gépek és az áruk épségére is vigyázni kell.

Ebből kifolyólag égető szükség van arra, hogy a munkához használt eszközök kifogástalan minőségűek legyenek. A páratlan targoncák tekintetében pedig a Linde magas szintű segítséget nyújt ügyfeleinek.

1. Széles termékpaletta:

A Magyarországon immár 25 éves szakmai múltra visszatekintő Linde teljesen tisztában van vele, hogy a precíz munkához olyan segédeszközökre van szükségük a vállalatoknak, melyek több fronton és megbízhatóan tudnak teljesíteni.

Ezért a Linde termékei között kimagaslóan széles termékpalettát találhat, ezzel megkönnyítve, hogy olyan gépet találjon, ami céljainak maradéktalanul megfelel. Lehetőségek kompromisszumok nélkül!

Milyen termékeket talál a Linde kínálatában?

 • Villás targonca
 • Elektromos targonca
 • Belsőégésű motoros targonca
 • Raklapszállító
 • Elektromos raklapemelő
 • Szűkfolyosós berendezések
 • Tolóoszlopos targonca
 • Komissiózó targonca
 • Vontató
 • Logisztikai szerelvények
 • Robbanásbiztos targonca
 • Automatizált járművek

2. Biztonság beépítve

A biztonság kérdésében a Linde vállalat nem ismer viccet, így teljes erőbedobással azon dolgozik, hogy mind a járművezetőket, mind az árut és járműveket meg tudják védeni a lehetséges balesetektől.

Ezért olyan innovációkat és fejlesztéseket dobtak a piacra, melyek minden tekintetben meg tudnak felelni a – sokszor drámaian – magas elvárásoknak.

Milyen fejlesztések ezek?

 • Stabilabb, teherbíróbb, biztonságosabb gyári kialakítás a maximális fizikai biztonságért
 • Vezetést támogató biztonsági rendszerek beépítése, melyekkel egyszerűbb, gyorsabb a munka

3. Használt targoncavásárlási lehetőség

Növekedő fázisban van a cége, de még nincs megfelelő keret az új gépek beszerzésére? Gépek nélkül viszont a növekedés stagnálni fog!

Erre nyújt megoldást a Linde a bevizsgált használt targoncák megvásárlásának lehetőségével. Ezzel az alternatívával minőségi és ellenőrzött gépekhez juthat, pénztárcabarát módon.

4. Pénztárcabarát megoldások

A megnövekedett igények gyors kiszolgálására, vagy a járműállomány bővítésére a Linde bérleti és lízingelési lehetőségei hatékony segítségnek bizonyulnak.

A rövid távra is igénybe vehető bértargoncák szállítását rövid időn belül tudjuk biztosítani. Így nincs szükség arra, hogy új járműveket vásároljon, mégis nagyobb kapacitással tudja kiszolgálni az ügyfeleit.

A lízing lehetőségét kihasználva pedig úgy lehet új gépek tulajdonosa, hogy nem kell egyösszegben megfinanszíroznia a szükséges összeget.

5. Flottakezelés

A digitalizáció a logisztika világában is egyre nagyobb teret nyer, így azon vállalatok tudják a legmagasabb hatékonysággal kiszolgálni ügyfeleiket, akik ezen a területen is folyamatosan fejlesztenek.

A Linde új távlatokat nyitott meg a digitális flottakezelésben is, hiszen kifejezetten erre fejlesztett flottakezelő rendszerével az anyagmozgatás és munkaszervezés egy új dimenzióját nyithatja meg cégénél.

Minőség, széles termékpaletta, maximális biztonság, egyénre szabott finanszírozási lehetőségek és a digitalizáció következő lépcsőfoka – ez mind a Linde!