Targoncák széles választéka a Linde kínálatában

2021.05.28.

Sokoldalú, ám megbízható targoncát keres, hogy maximális hatékonyságra emelhesse a logisztikai feladatok elvégzését? Akkor a Linde targoncák széles választéka segítségére lesz!

Nézzük, milyen targoncákat találhat a Linde kínálatában!

Villás targonca

A villás targoncák az árumozgatás sokrétű eszközei. A Linde villás targoncái évtizedek óta a szállítmányozó és logisztikai ipar fő szereplői, hála különleges tulajdonságaiknak és a felszereltségi opcióiknak.

A belsőégésű motoros és az elektromos villás targoncák számos hazai és külföldi cégnél nyújtanak megbízható teljesítményt, így nem kérdés, miért lettek ezen iparágak legnépszerűbb segédeszközei.

A Linde választékában egyaránt megtalálhatók a belsőégésű motoros, illetve az elektromos targoncák is, immár 77 gyártási sorozattal, sorozatonként akár 20 modellvariánssal.

Raklapszállítók és raklapemelők

A raklapemelők szinte mindenki számára ismerősek lehetnek, hiszen a köznyelvben csak „békának” szokás hívni őket. A kézi raklapemelők a leghétköznapibb boltokban is jelen vannak, így közismertek.

Lényegesen kevesebbszer látott testvéreik az elektromos raklapemelők és raklapszállítók. Ugyan, ezeknek a beszerzési költségük magasabb, mint mechanikus változataiké, de cserébe számos előnnyel is dicsekedhetnek.

Mik ezek az előnyök?

  • Az elektromos rásegítésnek köszönhetően a hidraulika és a kerekek végzik a munka dandárját, így nem olyan megterhelő a használatuk még nagyobb súly esetén sem.
  • Gyorsabb velük a munka, mivel nagyobb sebességre képesek, mint kézi változataik. A munkafolyamatok sebességének növelésével pedig növekszik a hatékonyság is.
  • Biztonságos a kezelésük, így kisebb az esélye, hogy a kezelője megsérül munka közben.
  • Lejtőn és emelkedőn is könnyen használhatók, ellenben a kézi raklapemelővel, aminek használata komoly erőfeszítést igényel.
  • Kisebb és nagyobb terhek szállítására is alkalmasak és az elektromos kialakításnak köszönhetően nagyobb távokat is könnyedén lehet velük megtenni.

Szűkfolyosós berendezések

A szűk helyeken való munkavégzés nem csak nehézkes és körülményes, de balesetveszélyes is. Ezért a Linde olyan berendezéseket kínál, melyekkel – kialakításuk révén – könnyebben, egyszerűbben megvalósíthatók a logisztikai feladatok akár rendkívül keskeny és rosszul hozzáférhető területen is. Mindezt ráadásul úgy, hogy mind a vezető, mind az áru és a jármű maximális biztonságban legyenek.

Ön is szeretné minőségi és megbízható gépekbe fektetni a pénzét, ugye? Akkor válassza a Linde széles termékpalettáját, hogy biztosan megtalálja a minden szempontból tökéletes munkagépet és hozza lendületbe vállalkozását!